Πώς να φορέσεις τα δερμάτινα το χειμώνα

Το χειμώνα, τα δερμάτινα αναδεικνύουν μια αίσθηση αυθεντικότητας και στυλ. Ανακάλυψε πώς μπορείς να ενσωματώσεις τα δερμάτινα το χειμώνα, δημιουργώντας εμφανίσεις που θα σε κρατήσουν ζεστή και εντυπωσιακή.

Οι επιλογές στα δερμάτινα το χειμώνα είναι απεριόριστες, από μπουφάν μέχρι παντελόνια. Συνδύασε το δερμάτινο μπουφάν σου με ζεστά κομμάτια για ένα σύνολο που θα σε κρατήσει στυλάτη και ζεστή, ανεξάρτητα από το πόσο κρύο είναι έξω.

dermatina xeimwna outfit jean biker jacker - Πώς να φορέσεις τα δερμάτινα το χειμώνα

Photo by cottonbro studio

Ο χειμώνας έχει τα δικά του χρώματα, σχεδία και υφές στα ρούχα και για το λόγο αυτό κάθε χρόνο πρέπει να προσαρμόζουμε την προσωπική μας γκαρνταρόμπα στις τάσεις που φέρνει.

Μια εύκολη λύση για να το πετύχουμε αυτό είναι να «ξεκαθαρίσουμε» ποια από τα ρούχα μας μπορούν να φορεθούν με νέους τρόπους και έτσι να εκπροσωπήσουμε τις στιλάτες επιλογές της εποχής.

Σίγουρα ο χειμώνας συνοδεύεται πάντα από σκούρα χρώματα (κάτι που συναντάμε και φέτος), όπως είναι το μαύρο, το γκρι, το καφέ, το μπλε του μεσονυχτίου και τα συνδυάζει αρμονικά με τις αγαπημένες μας δερμάτινες λεπτομέρειες.

crop top xeimona outfit 498 x 700 - Πώς να φορέσεις τα δερμάτινα το χειμώνα

Καμιά γυναίκα δεν θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα ζευγάρι δερμάτινων παπουτσιών, σε μια καλοσχεδιασμένη τσάντα ή σε ένα κομψό jacket.

Το δέρμα είναι ένα υλικό που οι σχεδιαστές το έχουν αποθεώσει και εμείς, απλά, δεν μπορούμε να το αποχωριστούμε αφού προσθέτει ένα rock ύφος στο look μας.

Έχοντας, λοιπόν, ως βάση τα δερμάτινα ρούχα πάνε να δούμε αναλυτικά ποια από αυτά θα φορεθούν φέτος το χειμώνα και πως θα τα συνδυάσουμε.

 

Δερμάτινο jacket

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kasia (@cvseev)

Το Νο1 κομμάτι της ντουλάπας μας είναι το δερμάτινο jacket.
Έχει τις ρίζες του σε μια rock εποχή, συνεχίζει όμως ακόμα και σήμερα να αποτελεί ένα κλασσικό κομμάτι για άντρες και για γυναίκες.
Αποτελεί το ιδανικό πανωφόρι για τις θερμοκρασίες αυτής της περιόδου που το κρύο κάνει την εμφάνισή του.
Αξίζει, λοιπόν, να αγοράσετε μιας καλής ποιότητας δερμάτινο jacket με ζεστή επένδυση χωρίς να σκεφτείτε τα χρήματα που θα δώσετε, καθώς αποτελεί μια επένδυση που δεν θα μετανιώσετε ποτέ.

Note: Το δερμάτινο jacket μπορεί εύκολα να γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς σου φορώντας το με jean και καρό πουκάμισο.
Αλλά η αλήθεια είναι πως μπορείς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου chic φόρεμα μετατρέποντας την ρομαντική εικόνα σου σε δυναμική.

Δερμάτινο παντελόνι

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daily Leather (@dailyleather)

Όταν σκεφτόμαστε τα δερμάτινα παντελόνια, οι πρώτες εικόνες που μας έρχονται στο μυαλό είναι από ροκ σταρ όπως ο Μικ Τζάγκερ και η Τζόαν Τζετ, και αμέσως μετά από τις δερμάτινες στολές των hardcore μοτοσικλετιστών.
Όμως το πολυτελές υλικό δεν χρειάζεται να σας δίνει μια τόσο τραχιά αίσθηση και μπορεί, στην πραγματικότητα, να δείχνει απίστευτα κομψό.
Σύμφωνα με στοιχεία από τις πλατφόρμες αγορών Lyst και Klarna, οι αγοραστές εφοδιάζονται με παντελόνια από αληθινό και τεχνητό δέρμα για το χειμώνα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και κοψίματα – όχι μόνο σε κλασικά μαύρα ίσια μπατζάκια.

Style tip: Συνδύασε την λεία υφή του δερμάτινου παντελονιού με ένα χοντρό πουλόβερ με υφή για να ενισχύσεις πραγματικά το αποτέλεσμα του καθενός.

Τα παπούτσια με μοτίβο σε λεοπάρ ή ρίγες θα βοηθήσουν επίσης να τονίσεις ένα ανάγλυφο πλεκτό πουλόβερ με και δερμάτινο παντελόνι.

Δερμάτινα leggings

Τα δερμάτινα leggings ή αλλιώς το δερμάτινο κολλάν ήρθαν στη μόδα με σκοπό να δώσουμε έμφαση στα πόδια μας και να μην νιώθουμε ενοχές για το κολλητό δερμάτινο.

Επιπλέον, θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή ώστε τα δερμάτινα leggings να μην είναι πολύ στενά γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσει ερεθισμούς στην επιδερμίδα μας.

Note: Οι προτάσεις για το μπορείς να φορέσεις το δερμάτινο κολλάν είναι πραγματικά άπειρες.

Όμως για αυτήν την εποχή, η καλύτερη επιλογή είναι με ένα oversize πουλόβερ ή με το αγαπημένο σου γούνινο γιλέκο.

Σε μια βραδινή έξοδο απέφυγε τις υπερβολές και επένδυσε σε μία κλασσική nude γόβα στιλέτο.

Δερμάτινη φούστα

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abi Norman (@abi.loves.style)

Για τους περισσότερους άντρες θεωρείται η πιο sexy εκδοχή της φούστας.

Η δερμάτινη φούστα υποστηρίζεται, όμως, και από εμάς τις γυναίκες γιατί πέρα από τη γοητεία που έχει στους άντρες μπορεί να φορεθεί με την ίδια ευκολία το πρωί ή το βράδυ, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα αξεσουάρ και στα παπούτσια που θα την συνδυάσουμε.

Αποτελεί, όμως, και ιδανική λύση για ένα επαγγελματικό look εμπνευσμένο από τα catwalk των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Note: Για μία κλασσική εμφάνιση συνδύασε την δερμάτινη φούστα σου με το πουκάμισο και δώσε μια φωτεινή πινελιά με σακάκι σε έντονο χρώμα.

Όσο αφορά τα παπούτσια η καλύτερη επιλογή για να έχεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο είναι μια μαύρη γόβα, αλλά και οι μπαλαρίνες σου θα συνδυαστούν άψογα.

Για πιο μοντέρνο στυλ συνδίασε την δερμ’ατινη φούστα με crop top το χειμώνα και γόβες ή sneakers.

Καθώς φτάνουμε στο τέλος αυτού του ταξιδιού στον κόσμο της leather μόδας του χειμώνα, αναδείξαμε την ευελιξία και την αυτοπεποίθηση που προσφέρουν αυτά τα κομψά κομμάτια.

Η δυνατότητα να προσαρμοστούν σε διάφορα στυλ και περιστάσεις τα καθιστά αναπόσπαστο κομμάτι της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας.

Μην φοβηθείτε να εξερευνήσετε και να πειραματιστείτε με την ενδυματολογία που έχουν τα δερμάτινα το χειμώνα, ενσωματώνοντας τα σε καθημερινές ή επίσημες εμφανίσεις.

Με τα δερμάτινα ρούχα, η μόδα γίνεται δήλωση, και η αυτοπεποίθηση ανθίζει. Απολαύστε το παιχνίδι της μόδας και ανακαλύψτε πώς το δέρμα ή η δερματίνη μπορεί να είναι ο star player στη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σας!



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 7 January 2024