Πως να φορέσεις oversized cardigan για την άνοιξη

oversized cardigan πως να το φορέσεις

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για ρομαντικές εμφανίσεις. Αγαπάμε τα ανοιξιάτικα ρούχα μας διότι μας δίνουν ένα υπέροχο στυλ καθώς και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ένα βασικό ρούχο για την εποχή αυτή είναι το oversized cardigan για την άνοιξη.

Καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν και τα λουλούδια ανθίζουν, ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας για την ανοιξιάτικη σεζόν. Ένα ευέλικτο και μοντέρνο κομμάτι που πρέπει σίγουρα να βρίσκεται στο ραντάρ σας είναι η υπερμεγέθης ζακέτα. Αυτό το άνετο και κομψό ένδυμα όχι μόνο προσφέρει ζεστασιά αλλά προσθέτει και μια πινελιά αβίαστου στυλ σε κάθε ντύσιμο. Είτε πρόκειται για μια casual εμφάνιση για το Σαββατοκύριακο είτε για ένα στιλάτο σύνολο γραφείου, η oversized ζακέτα είναι ένα απαραίτητο βασικό στοιχείο.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε διαφορετικούς τρόπους για να φορέσετε μια oversized ζακέτα για την άνοιξη, προσφέροντάς σας έμπνευση και πρακτικές συμβουλές για να απογειώσετε αυτό το μοντέρνο κομμάτι. Ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε την άνεση και το στυλ καθώς βουτάμε στον κόσμο των oversized cardigans!

oversized cardigan πως να το φορέσεις - Πως να φορέσεις oversized cardigan για την άνοιξη

1. Αβίαστο layering

Το layering είναι το κλειδί για το μεταβατικό ντύσιμο και μια oversized ζακέτα είναι ιδανική για να πετύχετε αυτό το αβίαστο layering look. Δείτε πώς μπορείτε να κατακτήσετε την τέχνη του layering με μια ζακέτα:

  • Ξεκινήστε με μια ελαφριά, εφαρμοστή μπλούζα ως βάση σας.
  • Προσθέστε την oversized ζακέτα σας ως μεσαίο στρώμα για περισσότερη ζεστασιά και στυλ.
  • Ολοκληρώστε την εμφάνιση με skinny τζιν ή κολάν για μια ισορροπημένη σιλουέτα.
  • Μην ξεχάσετε να το αξεσουάρ με μια statement ζώνη για να σφίξετε τη μέση και να προσθέσετε definition.

2. Κομψότητα με ζώνη

Μετατρέψτε την oversized ζακέτα σας σε ένα κομψό και εκλεπτυσμένο statement κομμάτι, δένοντάς την με ζώνη στη μέση. Αυτή η τεχνική styling όχι μόνο προσθέτει σχήμα αλλά και αναβαθμίζει τη συνολική σας εμφάνιση. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να πετύχετε την κομψότητα με ζώνη:

  • Επιλέξτε μια ζώνη μεσαίου μεγέθους σε χρώμα συμπληρωματικό της ζακέτας σας.
  • Τυλίξτε τη ζώνη γύρω από τη μέση σας, πάνω από την ζακέτα, και σφίξτε την σφιχτά.
  • Επιλέξτε ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα για να δημιουργήσετε μια κολακευτική σιλουέτα.
  • Ολοκληρώστε το ντύσιμο με μποτάκια ή τακούνια για περισσότερη φινέτσα.

3. Off-Shoulder Glam

Για μια πινελιά γοητείας και θηλυκότητας, γιατί να μην δοκιμάσετε να φορέσετε την oversized ζακέτα σας χωρίς ώμο; Αυτό το μοντέρνο και παιχνιδιάρικο στυλ προσθέτει μια πικάντικη πινελιά στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας. Δείτε πώς θα πετύχετε το off-shoulder glam look:

  • Ξεκινήστε με ένα ελαφρύ, εφαρμοστό τοπ σε συμπληρωματικό χρώμα.
  • Γλιστρήστε προσεκτικά τη μία πλευρά της ζακέτας από τον ώμο σας, αφήνοντάς την να κρέμεται φυσικά.
  • Συνδυάστε την με ψηλόμεσο σορτς ή μια ριχτή φούστα για ένα ισορροπημένο και ανοιξιάτικο σύνολο.
  • Ολοκληρώστε την εμφάνιση με sneakers ή πλατφόρμες για μια κομψή τελική πινελιά.

oversized cardigan πως να το φορέσεις 1 - Πως να φορέσεις oversized cardigan για την άνοιξη
ΣΥΧΝEΣ ΕΡΩΤHΣΕΙΣ

Q1: Μπορώ να φορέσω μια υπερμεγέθη ζακέτα στο γραφείο;

Α1: Φυσικά! Μια oversized ζακέτα μπορεί να είναι μια κομψή και επαγγελματική επιλογή για το γραφείο. Επιλέξτε μια κομμένη ζακέτα σε ουδέτερη απόχρωση και συνδυάστε την με κομψό παντελόνι ή μια pencil φούστα. Προσθέστε από κάτω μια μπλούζα για μια στιλάτη και προσεγμένη εμφάνιση.

Ε2: Πώς μπορώ να συνδυάσω μια υπερμεγέθη ζακέτα για ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο;

Α2: Για μια χαλαρή εμφάνιση το Σαββατοκύριακο, συνδυάστε την oversized ζακέτα σας με ένα graphic tee, ένα distressed τζιν και αθλητικά παπούτσια. Προσθέστε μερικά αξεσουάρ, όπως ένα σκουφάκι ή ένα statement κολιέ, για να ολοκληρώσετε την casual και μοντέρνα ατμόσφαιρα.

Ε3: Τι χρώματα πρέπει να επιλέξω για την oversized ζακέτα μου;

Α3: Η άνοιξη έχει να κάνει με την υιοθέτηση πιο ανοιχτών και φωτεινών χρωμάτων. Επιλέξτε παστέλ αποχρώσεις, όπως το απαλό ροζ, το πράσινο της μέντας ή το γαλάζιο. Εναλλακτικά, προτιμήστε κλασικά ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ, το γκρι ή το ιβουάρ που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με διαφορετικά ρούχα.

 

  • Κατ’ αρχάς, βρείτε την απόχρωση που σας αρέσει. Τι θα λέγατε για ένα baby blue cardigan; Οι παστέλ αποχρώσεις θα φορεθούν την άνοιξη και το ρούχο αυτό θα συνοδεύσει με επιτυχία κάθε outfit. Μας άρεσε πολύ ο συνδυασμός του με την δερμάτινη μίνι φούστα και τις εκκεντρικές γόβες.Ένα υπερμέγεθες cardigan σε απαλή ιβουάρ απόχρωση είναι το ιδανικό ρούχο για ένα total denim ντύσιμο. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με καλόγουστα loafers όπως τα παρακάτω leopard και κάντε χαλαρές βόλτες στο κέντρο της πόλης ή πιείτε έναν καφέ με τις αγαπημένες φίλες σας.
  • Κάντε ρομαντικές εμφανίσεις φορώντας ένα υπερμέγεθες cardigan με ρομαντικά αέρινα φορέματα. Δοκιμάστε να συνδυάσετε τις διάφορες αποχρώσεις του μπεζ, να βαφτείτε σε γήινες αποχρώσεις και να χτενίσετε τα μαλλιά σας στο φυσικό σας look. Φορέστε ψηλά δερμάτινα σανδάλια ή ψάθινες πλατφόρμες και απολαύστε στο πλήρες τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες.
  • Το ethnic style είναι πάντοτε όμορφο σε συνδυασμό με ένα υπερμέγεθες cardigan. Βρείτε τα χρώματα που σας αρέσουν, συνδυάστε με ένα λευκό τοπάκι και ένα casual τζιν, είτε skinny είτε σορτς. Φορέστε δερμάτινα σανδάλια ή sneakers και αφήστε τα μαλλιά σας λυτά. Είναι σίγουρο πως θα μαγνητίσετε τα βλέμματα όλων στο δρόμο!
  • Τέλος, δοκιμάστε με ένα πλεκτό υπερμέγεθες cardigan το τέλειο ανοιξιάτικο preppy style. Φορέστε το με μία ψηλόμεση μίνι φούστα, απλό μπλουζάκι και ταμπά, ψηλοτάκουνα μποτάκια. Πλέξτε τα μαλλιά σας σε μία απλή πλεξούδα ή ψαροκόκαλο, βαφτείτε ελαφρά και κάντε στιλάτες βόλτες στα μαγαζιά ή κάντε μοναδικές εμφανίσεις στη σχολή.

Το oversized cardigan είναι ένα ευέλικτο και κομψό κομμάτι που μπορεί να απογειώσει την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας. Είτε προτιμάτε το αβίαστο layering, είτε την κομψότητα με ζώνη, είτε τη γοητεία χωρίς ώμους, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορέσετε αυτό το βασικό στοιχείο της μόδας. Πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα, μοτίβα και υφές για να δημιουργήσετε μοναδικές και εξατομικευμένες εμφανίσεις. Να θυμάστε να διασκεδάζετε με το στυλ σας και να αγκαλιάζετε την άνεση και την ευελιξία της oversized ζακέτας. Με αυτές τις συμβουλές και τις εμπνεύσεις, θα είστε έτοιμες να φορέσετε την oversized ζακέτα σας με αυτοπεποίθηση και στυλ καθ’ όλη τη διάρκεια της ανοιξιάτικης σεζόν.



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 28 April 2015