Πώς να φορέσεις το χοντρό κασκόλ φέτος τον χειμώνα

Με τον χειμώνα να κάνει την εμφάνισή του, έχουμε την τέλεια ευκαιρία να εξερευνήσουμε πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε το χοντρό κασκόλ στο στιλ μας με τρόπο που είναι τόσο ζεστός όσο και στιλάτος. Είναι η στιγμή να αποκτήσετε μια φρέσκια προοπτική για αυτό το αξεσουάρ, που μπορεί να απογειώσει κάθε χειμερινό σύνολο.

xontro kaskol roz kafe 453 x 600 - Πώς να φορέσεις το χοντρό κασκόλ φέτος τον χειμώνα

Κασκόλ με κρόσσια σε ροζ καφέ

Ένα must-have για κάθε φθινοπωρινή/χειμερινή σεζόν, ανανεώνει εύκολα τα κλασικά πλεκτά πουλόβερ και παλτό και μπουφάν και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε λίγο χρώμα στα χειμωνιάτικα ρούχα.

Το αξιόπιστο oversized κασκόλ είναι βασικό στοιχείο της ντουλάπας που έχει πραγματικά αντέξει στο χρόνο, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες του ζεστασιά και άνεση κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων μηνών εδώ και δεκαετίες.

Αναμφισβήτητα, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του oversized κασκόλ είναι η αξιοσημείωτη ευελιξία του όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε.

Εάν αναρωτιέστε πώς να συνδυάσετε το χοντρό κασκόλ με την καθημερινή σας εμφάνιση, διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τις καλύτερες πρακτικές και τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες!

1. Πώς να φορέσετε χοντρό κασκόλ στο γραφείο με στυλ


Όταν ο χειμώνας χτυπάει την πόρτα του γραφείου, είναι καιρός να ανανεώσετε το στιλ σας με ένα χοντρό κασκόλ.
Επιλέξτε ένα μακρύ και πυκνό κασκόλ και τυλίξτε το διακριτικά γύρω από το λαιμό σας.
Συνδυάστε το με ένα κλασικό παλτό και μια τσάντα σε έντονο χρώμα για να προσθέσετε ένα στοιχείο ζωντάνιας στην εμφάνισή σας.

2. Πώς να φορέσετε χοντρό κασκόλ για απογευματινό καφέ


Για ένα ανάλαφρο και κομψό look για το απογευματινό καφέ, επιλέξτε ένα μαλακό κασκόλ σε ζεστό χρώμα.
Συνδυάστε το με ένα oversized πουλόβερ και ένα ζευγάρι skinny jeans.
Προσθέστε μια χαλαρή καπαρντίνα και μια τσάντα με μεταλλικές λεπτομέρειες για ένα άψογο αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει τους φίλους σας.

3. Πώς να φορέσετε χοντρό κασκόλ για εκδρομή το Σαββατοκύριακο


Όταν ο προορισμός είναι ένα ζεστό καφέ σε ένα γραφικό χωριό, επιλέξτε έναν μακρύ κασκόλ που μπορείτε να τυλίξετε γύρω από το λαιμό σας για πρόσθετη ζεστασιά.
Συνδυάστε το με ένα crop top πουλόβερ και ένα ζευγάρι άνετα mom jeans. Ολοκληρώστε το σύνολο με μια μεγάλη τσάντα και μποτάκια ankle για ένα boho-chic αποτέλεσμα.

Τα κασκόλ είναι απαραίτητα όταν ο καιρός είναι ψυχρός.

Ενώ τα ελαφρύτερα κασκόλ είναι συνηθισμένα κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, το πιο χοντρό κασκόλ από μαλλί ή πολυεστέρα μπορούν να αποτελέσουν σωτήρια λύση κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

Τι στυλ χοντρού κασκόλ να επιλέξω;

1. Καρό Κασκόλ


Επειδή το καρό δεν είναι προνόμιο μόνο των πουκαμίσων, το καρό κασκόλ είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να εντάξουν αυτό το διαχρονικό μοτίβο στον χειμερινό τους ντύσιμο.
Είτε προτιμάτε το κλασικό σκούρο καρό είτε πειραματίζεστε με έντονα χρώματα, ένα καρό κασκόλ μπορεί να προσθέσει μια νότα ζεστασιάς και στυλ σε κάθε εμφάνιση.
Φορέστε το με ένα λευκό πουκάμισο και ένα δερμάτινο σορτς για ένα casual chic αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Το καρό κασκόλ είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που προσθέτει έναν αέρα κλασικού στυλ σε κάθε εμφάνιση.
Επιλέξτε ένα με φωτεινά χρώματα για να αναβαθμίσετε το χειμερινό σας look.

2. Μπεζ Κασκόλ


Ποιος είπε ότι τα μπεζ ρούχα είναι μόνο για την κλασική γκαρνταρόμπα;
Το μπεζ κασκόλ είναι η ιδανική προσθήκη για ένα κομψό και ζεστό χειμερινό ντύσιμο.
Εύκολο να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρώμα ρούχων και κατάλληλο για διάφορες περιστάσεις.
Με την απαλή και ήπια απόχρωσή του, το μπεζ κασκόλ είναι πολύ ευέλικτο και εύκολο να συνδυαστεί με διάφορα στιλ και χρώματα.
Επιλέξτε ένα μπεζ κασκόλ με πλεκτή υφή για ένα πιο ενδιαφέρον στοιχείο στο σύνολό σας.
Συνδυάστε το με ένα καφέ παλτό και μια μαύρη τσάντα για ένα άψογο χειμερινό look.

3. Πολύχρωμο χοντρό κασκόλ


Ποιος είπε ότι τα πολύχρωμα ρούχα προορίζονται για τους θερμότερους μήνες;
Για τις μέρες που θέλετε να προσθέσετε λίγο ζωντάνια στον χειμερινό σας καθημερινό χώρο, επιλέξτε ένα πολύχρωμο κασκόλ.
Αυτή τη σεζόν, αλλάζουμε τις σκούρες και ουδέτερες αποχρώσεις για κάτι που αυξάνει την ντοπαμίνη.
Χοντρά και άνετα κασκόλ είναι γεμάτα με ζωντανά ποπ χρώματα – μπλε, πράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο και ροζ – όσο πιο φωτεινά, τόσο το καλύτερο!
Είτε είναι μονόχρωμο είτε με πολλά χρώματα, θα ξεχωρίσετε.
Φορέστε τα με συμπληρωματικές αποχρώσεις, είτε σε ένα μονόχρωμο είτε σε ένα ντουέτο χρωμάτων.
Διατηρήστε το ύφασμα oversized, ώστε να μπορείτε να το τυλίγετε γύρω από το κεφάλι, το λαιμό και τους ώμους σας, κρατώντας σας ζεστή και oh-so-fashionable.

Η προέλευση του χοντρού κασκόλ

Όσο για το πότε το χοντρό κασκόλ-κουβέρτα κέρδισε για πρώτη φορά έδαφος στη λαϊκή κουλτούρα; Σύμφωνα με τον Guardian, ήταν το 2012, όταν ο ροκάς Lenny Kravitz βγήκε έξω με ένα τεράστιο κασκόλ που έκανε τον κόσμο να αναρωτιέται αν ήταν κασκόλ ή απλώς μια κανονική κουβέρτα. Ο Kravitz αναζωπύρωσε τη συζήτηση στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν έκανε το ντεμπούτο του στο TikTok φορώντας το εν λόγω κασκόλ.

Πως φοριέται το χοντρό κασκόλ

Βήμα πρώτο: Τοποθετήστε το κασκόλ σας στο πίσω μέρος του λαιμού σας και κάντε μια θηλιά, έτσι ώστε κάθε άκρο να κρέμεται ομοιόμορφα πάνω από το μπροστινό μέρος των ώμων σας.

Βήμα δεύτερο: Καθώς το κασκόλ είναι μεγάλου μεγέθους, θα έχετε πολύ ύφασμα για να δουλέψετε, οπότε χαλαρώστε λίγο το τύλιγμα γύρω από το λαιμό σας για να αφήσετε λίγο χώρο για να αναπνεύσετε.

Ένα βαρύ χοντρό κασκόλ είναι τόσο άνετο όσο και κομψό. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτό το υπερμεγέθες αξεσουάρ έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και συνεχίζει να είναι ένα πολυπόθητο κομμάτι που οι πιο καλοντυμένοι της μόδας αναζητούν κάθε φθινόπωρο και χειμώνα.



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 16 January 2024