Πως να φορέσεις crop top το χειμώνα

Πέρασες όλο το καλοκαίρι φορώντας κοντά μπλουζάκια σε στιλ 80s με ψηλόμεσες φούστες ή τζίν βερμούδες; Δυσκολεύτηκες πολύ να τα αποχωριστείς όταν έπιασαν τα πρώτα κρύα; Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσεις να φοράς crop top το χειμώνα. Θα πρέπει απλά να προσαρμοστείς στις τωρινές καιρικές συνθήκες και να αλλάξεις το ύφασμα και τους συνδυασμούς. Και φυσικά, πρέπει να επιλέγουμε τις σωστές συνθήκες, ώστε το outfit να μην είναι παράταιρο και ατυχές ως επιλογή.

Γιατί να φορέσεις ένα crop top μέσα στο καταχείμωνο; Όπως ανακάλυψα, το κλειδί για να συνδυάσεις οποιοδήποτε καλοκαιρινό κομμάτι κατά τους κρύους μήνες βασίζεται αποκλειστικά στο layering. Εκτός από το να φοράς ένα κομψό σακάκι κάτω από το αξιόπιστο μάλλινο παλτό σου, μπορείς επίσης βάλεις κανόνα να συνδυάζεις τα crop tops σου με πολύ ψηλοκάβαλα παντελόνια. Το να δείχνεις μόνο μια υποψία της μέσης κάνει την εμφάνιση να φαίνεται λιγότερο ακατάλληλη για τις καιρικές συνθήκες, αν και θαυμάζουμε τις Emily Ratajkowski και Cindy Bruna που αψηφούν το κρύο με την κοιλιά τους πλήρως εκτεθειμένη.

crop top xeimona outfit 498 x 700 - Πως να φορέσεις crop top το χειμώνα

Με δερμάτινο παντελόνι και τζιν μπουφάν

Το πολυτελές υλικό του δερμάτινου παντελονιού σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, ενώ ταυτόχρονα σας δίνει μια άγρια αίσθηση. Συνδυάστε το με ένα crop top και βάλτε από πάνω ένα τζιν μπουφάν για να διατηρήσετε τον εαυτό σας ζεστό και ταυτόχρονα να προσθέσετε στον παράγοντα στυλ.

Casual look με crop to το χειμώνα

Μία υπέροχη πρόταση είναι να φορέσεις sneakers, άνετο τζιν και ένα crop top από ένα απλό βαμβακερό ύφασμα, με φαρδιά μανίκια και άνετο στιλ. Έτσι γίνεται πιο casual, αν και συνεχίζεις να είναι sexy.

Mία φετινή τάση που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και αναδεικνύει τη σοφιστικέ πλευρά τους, είναι τα φαρδιά μακριά πουκάμισα με κοντό πουλοβεράκι από πάνω. Εσύ θα πεις όχι;

Αθλητικό look με crop top

Προσάρμοσε το trend και στις αθλητικές δραστηριότητές σου. Θα βρεις πολλά αθλητικά crop tops στην αγορά, που ίσως σε κάνουν να ιδρώνεις λιγότερο. Φόρεσε ένα απλό crop top με μαυρο κολάν, sneakers και ένα τζιν μπουφάν από πάνω.

Η πιο κομψή πρόταση των σχεδιαστών μας θέλει να φοράμε σετ, μετά από πολλά χρόνια. Το στιλ φούστα-μπλούζα σε ίδιο χρώμα και σχέδιο είναι η πιο chic επιλογή για το γραφείο.

Crop top με midi φούστα

Ακολούθησε την τάση του καλοκαιριού που ήθελε τη maxi ή midi φούστα με crop top. Αυτή τη φορά, επίλεξε μια υφασμάτινη ίσια φούστα σε σκούρες αποχρώσεις και άρβυλα για goth look ή μια πλισέ φούστα και ένα top που θα είναι μάλλινο, ακόμα και ζιβάγκο για πιο chic στυλ.

Total black outfit

Μην υποτιμάς τη ‘δύναμη’ του μαύρου συνόλου, ειδικά αν αποκαλύπτει λίγη κοιλίτσα. Η μπλούζα θα πρέπει να είναι μακρυμάνικη και το παντελόνι αρκετά ψηλόμεσο.

Μπορώ να φορέσω crop top το χειμώνα;

Τα crop tops μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο. Εφόσον ξέρετε πώς να το φορέσετε σωστά το χειμώνα, μπορείτε να προχωρήσετε και να κάνετε στυλ με αυτό ακόμα και όταν η θερμοκρασία πέφτει.

Δεν χρειάζεται να αποχωριστείς όλα τα καλοκαιρινά σου ρούχα, ούτε και να περιμένεις μέχρι να έρθει το επόμενο καλοκαίρι για να τα βάλεις. Ένα μαύρο κοντό t-shirt και η ψηλόμεση τζιν βερμούδα μπορούν να παραμείνουν στην ντουλάπα σου, αρκεί να τα συνδυάσεις με οπάκ καλσόν και ένα λεπτό cardigan.



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 5 January 2024