Πώς να φορέσετε το εκρού τζιν;

Λατρεύουμε τα λευκά τζιν πολλά χρόνια τώρα… Τελευταία όμως, βλέπω ένα νέο χρώμα τζιν που είναι εξίσου φρέσκο. Τα εκρού τζιν έχουν κατακλύσει το instagram feed μου, αλλά θα μπορούσατε εξίσου εύκολα να τα αποκαλέσετε υπόλευκα, κρεμ ή βανίλια.

Εκρού, ιβουάρ, βρώμικο λευκό, off-white, όπως κι αν αναφέρονται, αυτά τα εκρού τζιν σε ουδέτερους και πιο μαλακούς τόνους είναι ένα από τα αγαπημένα μου και αποτελούν για μένα την πιο μοντέρνα προσέγγιση του λευκού skinny, που προσωπικά πάντα μου θυμίζει τη Liz Hurley γύρω στο 1995.

ekrou jeans pexels anna kollor 14330842 429 x 650 - Πώς να φορέσετε το εκρού τζιν;

Photo by Anna Kollor

Υπάρχει κάτι σε αυτή την απόχρωση που μοιάζει με πολυτέλεια. Ίσως επειδή είναι το τέλειο μείγμα μεταξύ χακί και λευκού. Ίσως επειδή το τζιν μοιάζει με τις φωτογραφίες εσωτερικού χώρου που δημοσιεύουν τα Instagram It Girls όταν είναι η κατάλληλη ώρα στο διαμέρισμά τους. Όπως και να έχει, ένα πράγμα είναι αλήθεια: δείχνουν πάρα πολύ ωραία.

Αυτά τα χαλαρά εκρού τζιν δεν είναι μόνο το τέλειο αντίδοτο στα κλασικά λευκά skinny του καλοκαιριού ( τα οποία ταιριάζουν στο 5% του πληθυσμού), και τα καλύτερα νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για να τα φορέσουμε, βγάλτε τα έξω τώρα, καθώς είδα χιονοστιβάδες σήμερα το πρωί, οπότε η άνοιξη πλησιάζει!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Πως θα φορέσεις σωστά τα εκρού τζιν

  • Προτιμήστε ουδέτερα χρώματα από την κορυφή ως τα νύχια: από τα layers μέχρι την επιλογή των υποδημάτων και όλα τα αξεσουάρ ενδιάμεσα!
  • Το εκρού τζιν είναι πολύ πιο απαλό στο μάτι από ένα σκληρό, φωτεινό λευκό και ταιριάζει τέλεια με ήπιες χρωματικές αποχρώσεις, π.χ. πράσινα μπλουζάκια ή πλεκτά σε χρώμα παστέλ, απαλά κόκκινα πλεκτά, καραμελένιες ή μελί αποχρώσεις.
  • Τα εκρού τζιν φαίνονται πολύ πιο μοντέρνα από ένα λευκό skinny, ειδικά σε πιο φαρδιά από ένα λευκό skinny, οπότε αναζητήστε ένα ίσιο πόδι ή ένα στυλ ” mom “, κομμένα παντελόνια και ψηλόμεσα.
  • Αν φορέσετε πολλές αποχρώσεις του λευκού ταυτόχρονα, το τζιν σας θα περάσει από την άνοιξη σε καλοκαιρινό look.
  • Το εκρού τζιν με ένα λευκό μπλουζάκι και μαύρα slides είναι ίσως το πιο κομψό (και πιο εύκολο) look, αλλά βάλτε πάνω από ένα σακάκι & τα μαύρα σας loafers μέχρι να ζεστάνει ο καιρός.
  • Το εκρού τζιν ταιριάζει υπέροχα με μια φιδίσια μπότα με τακούνι ή ένα μεταλλικό παπούτσι με τακούνι.
  • Το εκρού τζιν ταιριάζει τέλεια με καμηλό, καφετί και παστέλ αποχρώσεις, ειδικά αν φορέσετε το αγαπημένο σας δερμάτινο jacket ή το δίχρωμο καρό σακάκι σας.
  • Τα εκρού τζιν, εκτός αν είναι λευκά, δεν χρειάζεται να τα φυλάξετε μόνο για το καλοκαίρι! Είναι ιδανικά από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο.

Casual outfit με εκρού τζιν και λαδί παλτό

Παντελόνι: Εκρού τζιν
Μπλούζα: Κρεμ χρώματος χοντρό πλεκτό πουλόβερ
Πανοφώρι: Λαδί παλτό
Παπούτσια: Σουέντ ταμπά μποτάκια
Αξεσουάρ: Χοντρό κασκόλ μεγάλου μεγέθους

Περιγραφή:
Αγκαλιάστε τη ζεστασιά και τη γοητεία του “Cozy Casual Charm”.

Η απαλή υφή του κρεμ χρώματος πλεκτού πουλόβερ συνδυάζεται άψογα με το εκρού τζιν, δημιουργώντας μια εμφάνιση που αποπνέει άνεση και στυλ.

Φορέστε το λαδί παλτό για μια πινελιά casual κομψότητας και ολοκληρώστε το σύνολο με σουέτ μποτάκια αστραγάλου σε ταμπά χρώμα.

Προσθέστε την προσωπική σας πινελιά σε αυτό το ντύσιμο πειραματιζόμενοι με διαφορετικά στυλ κασκόλ.

Το υπερμεγέθες χοντρό κασκόλ όχι μόνο προσφέρει επιπλέον ζεστασιά, αλλά επιτρέπει επίσης διάφορες επιλογές styling.

Σκεφτείτε να το δέσετε σε χαλαρό κόμπο για μια χαλαρή ατμόσφαιρα ή να το απλώσετε στον έναν ώμο για μια πιο casual εμφάνιση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabiana Cristina (@fabianacristinx)

Κλασική κομψότητα σε μαύρο φόντο

Παντελόνι: Εκρού τζιν
Μπλούζα: Μαύρο πουλόβερ με ζιβάγκο
Πανοφώρι: Μαύρο μακρύ παλτό
Παπούτσια: Μαύρες δερμάτινες μπότες
Αξεσουάρ: Δομημένη μαύρη δερμάτινη τσάντα

Μπείτε στη διαχρονική κομψότητα με το “Classic Camel Elegance”.

Το μαύρο ζιβάγκο πουλόβερ συμπληρώνει τέλεια το εκρού τζιν, δημιουργώντας μια κομψή και εκλεπτυσμένη βάση.

Ο πρωταγωνιστής αυτού του ντυσίματος είναι το μακρύ παλτό, προσθέτοντας μια πινελιά φινέτσας που το καθιστά κατάλληλο για διάφορες περιστάσεις.

Εποχιακή προσαρμογή:
Καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν, αγκαλιάστε τη ζεστασιά των μαύρων ρούχων για να παραμείνετε άνετοι αλλά και να απογειώσετε τη συνολική αισθητική.

Η δομημένη μαύρη δερμάτινη τσάντα προσθέτει ένα στιλπνό φινίρισμα, καθιστώντας αυτό το σύνολο ιδανικό για επίσημες συγκεντρώσεις ή μια κομψή μέρα στην πόλη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacqueline Chiu (@jacquelineyschiu)



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 28 January 2024