Γιατι να αγοράσει μια γυναίκα Lingerie Εσώρουχα;

Η αγορά εσωρούχων (lingerie) αποτελεί πολλές φορές μια εξαιρετική επένδυση για κάθε γυναίκα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να δικαιολογήσουν την αγορά τους, πέραν της απλής ανάγκης.

Τι ειναι τα Lingerie Εσώρουχα;

Τα Lingerie είναι εσώρουχα, συνήθως σχεδιασμένα για να είναι σέξι, εκλεπτυσμένα και ελκυστικά. Περιλαμβάνουν συνήθως σετ με δαντέλα, μεταξένια υφάσματα, κορσέδες, babydoll, και άλλα, σχεδιασμένα να ενισχύουν τη γοητεία και τη θηλυκότητα. Χρησιμοποιούνται για ειδικές περιστάσεις ή για να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση.

Lingerie esorouxa garterbelts 488 x 650 - Γιατι να αγοράσει μια γυναίκα Lingerie Εσώρουχα;

Image source

Γιατι να αγοράσω lingerie εσώρουχα;

  1. Αυξημένη Αυτοπεποίθηση: Τα όμορφα εσώρουχα μπορούν να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση ελκυστικότητας. Όταν νιώθεις όμορφη και άνετη με το εσώρουχό σου, αντανακλάται στη στάση και την εκφραστικότητά σου.
  2. Αίσθηση Πολυτέλειας: Η εμφάνιση και η αίσθηση των καλών εσωρούχων μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση πολυτέλειας και αυτοπεποίθησης. Ανεξάρτητα από το αν κάποιος άλλος τα βλέπει, η γυναίκα νιώθει καλά με τον εαυτό της.
  3. Ευεξία και Άνεση: Τα καλά εσώρουχα προσφέρουν άνεση και στήριξη. Είναι σημαντικό να επιλέγεις υλικά που αναπνέουν και προσφέρουν την κατάλληλη εφαρμογή για να αισθάνεσαι άνετα όλη μέρα.
  4. Για τον Σύντροφο: Τα εσώρουχα μπορούν να αποτελέσουν ένα ευχάριστο δώρο για τον σύντροφό σας. Ένα εντυπωσιακό σετ εσωρούχων μπορεί να προσφέρει ρομαντική ατμόσφαιρα και να ενισχύσει την ερωτική σας σχέση.
  5. Αυτο-φροντίδα: Η αγορά εσωρούχων μπορεί να είναι μια μορφή αυτο-φροντίδας. Το να επενδύεις στον εαυτό σου και να επιλέγεις κομμάτια που σε κάνουν να νιώθεις καλά είναι μια θετική εμπειρία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa (@lisamcconniffe)

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι εσωρούχων;

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι εσωρούχων. Τα κύρια κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας εσωρούχων συνήθως περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε εσώρουχα (στρινγκ, για παράδειγμα), σουτιέν, κορμάκια, σλιπ, ζαρτιέρες, διαφανείς κάλτσες, καμισόλες και μπραλέτες.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ψωνίζετε εσώρουχα

Όπως η εύρεση του καλύτερου μαγιό, έτσι και τα ψώνια για εσώρουχα πρέπει να είναι διασκεδαστικά. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι για να βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε το καλύτερο κομμάτι για το σώμα σας και τον προϋπολογισμό σας.

  • Γνωρίστε όλους τους διαφορετικούς τύπους εσωρούχων που είναι διαθέσιμοι. Ξεκινήστε με ένα σύνολο βασικών ειδών και στη συνέχεια χτίστε την γκαρνταρόμπα σας ανάλογα με την εποχή και την περίσταση.
  • Να ξέρετε τις διαστάσεις σας (ειδικά το μπούστο) πριν παραγγείλετε ή αγοράσετε αντικείμενα μέσω διαδικτύου
  • Βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα με τα εσώρουχα.
  •  Επιλέξτε την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Τα καλοφτιαγμένα εσώρουχα από υφάσματα και υλικά που αναπνέουν είναι πάντα καλύτερη επιλογή, ακόμη και αν έχουν υψηλότερη τιμή.

Καλύτερη μάρκα προσιτών εσωρούχων: Victoria’s Secret

Μπορεί να ήταν η πρώτη σας επαφή με τα εσώρουχα ως νεαρή γυναίκα, επειδή μπορείτε να βρείτε αυτό το κατάστημα λιανικής πώλησης σε εμπορικά κέντρα σε όλη τη χώρα. Όμορφα, σέξι και προσιτά σουτιέν, εσώρουχα, κορμάκια, σετ cami, νυχτικά babydoll και πολλά άλλα είναι όλα διαθέσιμα στη Victoria’s Secret και μπορούν να αποτελέσουν έναν προσιτό (ως επί το πλείστον) τρόπο για να δημιουργήσετε την γκαρνταρόμπα εσωρούχων σας με ποιοτικά είδη. Αυτός ο retailer διαθέτει μια ισχυρή επιλογή από εσώρουχα με την υπογραφή του σε φωτεινά, έντονα χρώματα, μοτίβα και στυλ.

Καλύτερη μάρκα πολυτελών εσωρούχων: La Perla

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Perla (@laperlalingerie)

Τα εσώρουχα La Perla παραμένουν μία από τις καλύτερες μάρκες πολυτελείας για ποιοτικά σχέδια που είναι σέξι και εκλεπτυσμένα. Η La Perla προσφέρει μια σειρά εσωρούχων, από δαντελωτά σουτιέν και μπανέλες με peek-a-poo μέχρι σέξι στρινγκ και ζαρτιέρες. Εκπληκτικά σατέν σλιπ και αισθησιακά νυχτικά με καλλιτεχνικές πινελιές από πολυτελή υλικά κοσμούν τη συλλογή σέξι εσωρούχων τους. Ωστόσο, η τιμή τους δεν είναι για τους αδύναμους: Ένα εντυπωσιακό νυχτικό από μεταξωτή δαντέλα κοστίζει αρκετά.

Καλύτερη μάρκα ποιοτικών εσωρούχων: Intimissimi

Αυτή η ιταλική μάρκα ενδυμάτων εσωρούχων διαθέτει φόρμες με σέξι σχέδια κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας. Η δαντέλα, το μετάξι και το τούλι συνδυάζονται σε σέξι, οικεία κομμάτια κλασικά όμορφων ενδυμάτων μπουντουάρ. Μοντέρνα αλλά με παραδοσιακές πινελιές, αυτά τα κομμάτια θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Λατρεύουμε τη σειρά από σατέν νυχτικά και μεταξωτά σλιπ με δαντέλα.

Η καλύτερη μάρκα εσωρούχων για ειδικές περιστάσεις: Agent Provocateur


Τα σέξι και τόσο ακαταμάχητα εσώρουχα Agent Provocateur μπορούν να μετατρέψουν κάθε νύχτα (ή μέρα) σε ειδική περίσταση. Σίγουρα θα είστε προκλητικά εντυπωσιακή με οποιοδήποτε από αυτά τα κομμάτια. Λατρεύουμε τη μεγάλη γκάμα από edgy-meets-sexy εσώρουχα, όπως δαντελωτά στρινγκ, διάφανα κορμάκια, peek-a-poo κορμάκια και σέξι εσώρουχα και σετ με ζαρτιέρες. Αυτά τα εσώρουχα μπορεί να φαίνονται ντελικάτα, αλλά είναι υψηλής ποιότητας και καλά κατασκευασμένα ρούχα που θα αντέξουν.

Πώς πρέπει να αποθηκεύω τα lingerie εσώρουχα μου;

Κρεμάστε τα σλιπ και τα νυχτικά χρησιμοποιώντας βελούδινες κρεμάστρες ή κρεμάστρες με εγκοπές για να μην γλιστρούν τα λουράκια. Σκεφτείτε να κρατάτε τις κάλτσες, τις καλτσοδέτες και τις ζώνες μαζί (αν είναι σετ) και σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε διαχωριστικά συρταριών για να φιλοξενήσετε τα σουτιέν και τα εσώρουχα ξεχωριστά. Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να αποθηκεύουν τα ειδικά εσώρουχα σε διχτυωτές ή άλλες μικρές τσάντες.

Πώς πρέπει να πλένω τα εσώρουχά μου;

Τα περισσότερα εσώρουχα πρέπει να πλένονται στο χέρι με απαλό απορρυπαντικό, ειδικά αν είναι κατασκευασμένα από μετάξι, σατέν ή δαντέλα. Αφήστε τα ρούχα να μουλιάσουν για έως και 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά τα ρούχα.

Πολλά καθημερινά σουτιέν και εσώρουχα μπορεί να πλένονται στο πλυντήριο, κατά προτίμηση σε μια δικτυωτή σακούλα πλυντηρίου στο ευαίσθητο πρόγραμμα, και στη συνέχεια (ιδανικά) κρεμάστε τα ρούχα για στέγνωμα. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες στις ετικέτες πριν ρίξετε οτιδήποτε στο πλυντήριο ή στο στεγνωτήριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ♡ Riyah ♡ (@riyahsbtq)

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ lingerie και απλών εσωρούχων;

Τα εσώρουχα αναφέρονται συνήθως στα πιο λειτουργικά εσώρουχα, όπως τα σουτιέν και τα σλιπ μπικίνι, ενώ τα lingerie συνήθως εκτείνονται σε ένα ευρύτερο φάσμα και περιλαμβάνουν όχι μόνο τα σουτιέν και τα εσώρουχα, αλλά και τα chemises, τα slips, τις κάλτσες και τις τιράντες, καθώς και κομμάτια που έχουν δημιουργηθεί με συγκεκριμένη αισθητική (συχνά σέξι, ρομαντικά ή flirty).

Συνολικά, η αγορά τα Lingerie Εσώρουχα δεν είναι απλώς μια αναγκαιότητα, αλλά και μια ευκαιρία για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση, την άνεση και την αίσθηση της πολυτέλειας στην καθημερινή ζωή σου.



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 6 January 2024