Τα καλύτερα αντιανεμικά για να σας προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες

Είτε ταξιδεύετε, είτε γυμνάζεστε, είτε απλώς ολοκληρώνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, ένα αντιανεμικό είναι μια άξια προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σας. Λίγα άλλα κομμάτια ενδυμάτων και ειδικά πανοφώρια επιτυγχάνουν την ίδια ισορροπία μεταξύ ελαφριάς προστασίας και αναπνοής. Τα καλύτερα αντιανεμικά είναι ελαστικά και συσκευάσιμα και διαθέτουν φινίρισμα DWR (ανθεκτικό υδατοαπωθητικό).

Τα αντιανεμικά διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, στυλ, χρώματα και υφάσματα, ώστε να είναι εύκολο να βρείτε ένα που να ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Τα χρήσιμα χαρακτηριστικά που μπορεί να θέλετε να έχετε περιλαμβάνουν κουκούλες, προστασία UPF, τσέπες και συμβατότητα με πλύσιμο στο πλυντήριο.

Ποιος νοιάζεται αν αυτό το μπουφάν από 100% πολυεστέρα είναι θορυβώδες και αντιπαθητικό επειδή κάνει αυτόν τον ήχο “whoosh” κάθε φορά που κουνάτε τα χέρια σας; Για λόγους πρακτικότητας, τα αντιανεμικά μπουφάν είναι cool με κάθε έννοια της λέξης.

Και αυτά τα μοντέρνα αντιανεμικά μπουφάν είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο αγαπάμε την τάση της μόδας της δεκαετίας του ’90 και του Y2K – τα αντιανεμικά είναι κυριολεκτικά παντού τώρα, και οι τιμές κυμαίνονται σε μεγάλο εύρος.

Έτσι, καθώς μεταβαίνετε κομψά στην άνοιξη και το καλοκαίρι, να θυμάστε: Λίγος αέρας και βροχή δεν έβλαψαν ποτέ ένα αντιανεμικό.

Τι είναι το αντιανεμικό μπουφάν;

Το αντιανεμικό, είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ μπουφάν που βοηθάει να κρατήσει μακριά τον άνεμο και τη βροχή. Τα καλύτερα αντιανεμικά μπουφάν σας κρατούν ζεστούς; Η σύντομη απάντηση είναι: Όχι. Αλλά δεν είναι αυτός ο πρωταρχικός τους σκοπός.

Το αντιανεμινό μπουφάν είναι ιδανικό για την Ελλάδα με τα μελτάμια στα νησιά και την ξαφνική αλλαγή του καιρού που σηκώνει ένα απροσδόκητο αεράκι. Διπλώνουν σε μικρές θήκες, είναι πολύ ελαφριά και είναι ιδανικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας.

Τα αντιανεμικά σας προστατεύουν από τα εξωτερικά στοιχεία καθώς παρακολουθείτε τον αγώνα του παιδιού σας για το παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου από την κερκίδα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εκείνες τις ξαφνικές ριπές ανέμου που φυσάνε το χώμα από το γήπεδο, καθώς και τις ανοιξιάτικες καταιγίδες βροχής που φαίνεται να συμβαίνουν μόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του παιδιού σας.

Ενώ τα αντιανεμικά είναι συνήθως κατασκευασμένα από πολυεστέρα, ορισμένες μάρκες τα κατασκευάζουν επίσης από νάιλον ύφασμα. Ανεξάρτητα από αυτό, είναι γενικά θορυβώδη ενδύματα, ειδικά αν είστε ένας από αυτούς που κουνάτε τα χέρια σας καθώς περπατάτε. Αλλά είναι τόσο βολικά, που πραγματικά δεν θα σας νοιάζει.

Ερευνήσαμε δημοφιλείς επιλογές από αξιόπιστες μάρκες με γνώμονα αυτά τα χαρακτηριστικά. Ακολουθούν τα καλύτερα αντιανεμικά που κυκλοφορούν στην αγορά.

 

1. Έντονο κόκκινο αντιανεμικό μπουφάν

kalitera antianemika mckinley - Τα καλύτερα αντιανεμικά για να σας προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες

Το έντονο κόκκινο χρώμα του το κάνει αυτόματα μοναδικό fashion item. Η προστασία κατά της βροχής και του ανέμου που προσφέρει κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων το κάνουν ιδανικό κομμάτι για τη βαλίτσα των διακοπών.

Τα υφάσματα του είναι αντιανεμικά και αναπνέουν για να εξασφαλίσουν ότι το σώμα παραμένει στεγνό ακόμη και σε κακές καιρικές συνθήκες.

 

2. Ελαφρύ jacket σε πράσινο βεραμάν χρώμα

kalitera antianemika north face - Τα καλύτερα αντιανεμικά για να σας προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες

Θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια πιο όμορφη απόχρωση από ό,τι με αυτό το αδιάβροχο και αντιανεμικό μπουφάν. Διαθέτει αποσπώμενη κουκούλα με ρυθμιζόμενο κορδόνι, μανσέτες με θηλιά και ευέλικτη εφαρμογή.

Το υδατοαπωθητικό και αντιανεμικό φούτερ με μαλακό ύφασμα είναι ο τέλειος σύντροφος στην αναρρίχηση, σε τεχνικά μονοπάτια ή σε γρήγορο περπάτημα.

Η ελαστικότητα του υφάσματος παρέχει όλη την ευελιξία που χρειάζεσαι για περιπάτους στη φύση.

3. Απαλό ροζ αντιανεμικό Energetics 

kalitera antianemikaEnergetics - Τα καλύτερα αντιανεμικά για να σας προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες

Το γυναικείο αντιανεμικό της Energetics διαθέτει ψηλό λαιμός με ρυθμιζόμενα κορδόνια για να προστατεύει από απρόσμενες ριπές ανέμου, ενώ παράλληλα σας προσφέρει άφθονο εύρος κίνησης για όλες τις δραστηριότητές σας.

Με ενεργή εφαρμογή, προσαρμόζεται στη σιλουέτα σας χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις σας.

 

4. Vintage style αντιανεμικό Adidas

kalitera antianemika adidas - Τα καλύτερα αντιανεμικά για να σας προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες

Αυτό το adidas Terrex αντιανεμικό για ορεινό τρέξιμο έχει ελαφριά κατασκευή και σε προστατεύει από τον καιρό.

Η αντιανεμική τεχνολογία WIND.RDY προσφέρει άνετη αίσθηση όταν φυσάει ή έχει υγρασία. Δεν έχει όγκο, για να χωράει στην τσέπη του και να μεταφέρεται εύκολα.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατασκευασμένο με Parley Ocean Plastic, δηλαδή ανακυκλωμένα πλαστικά απορρίμματα που συλλέγονται από νησιά, παραλίες και παράκτιες κοινότητες με σκοπό τη μείωση της ρύπανσης των ωκεανών.

 

5. Δίχρωμο αντιανεμικό της Mc Kinley

kalitera antianemika mc kinley - Τα καλύτερα αντιανεμικά για να σας προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες

Το αντιανεμικό της Mc Kinley φέρνει ρετρό έμπνευση σε κάθε εμφάνιση.

Η διχρωμία το κάνει να ξεχωρίζει και οι αποχρώσεις του είναι δανικές τόσο για φθινοπωρινά όσο και ανοιξιάτικα look.

Η ενσωματωμένη κουκούλα προστατευει από τη βροχή και κάνει ένα απο τα καλύτερα αντιανεμικά ταυτόχρονα πολύ όμορφο.

6. Κλασσική επιλογή μαύρο αντιανεμικό μπουφάν

kalitera antianemika McKinley1 - Τα καλύτερα αντιανεμικά για να σας προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες

Ποιος είπε ότι τα καλύτερα αντιανεμικά δεν μπορούν να είναι κομψά; Γυναικείο ελαφρύ και αδιάβροχο μπουφάν από την McKinley.

Διπλώνεται και συσκευάζεται στην κάτω τσέπη, έχει ενσωματωμένη κουκούλα και προστασία για το πιγούνι και κυκλοφορεί σε ένα από τα πιο ευέλικτα χρώματα. Το μαύρο!



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 6 November 2022