Πως να φορέσετε ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες

Οι κόκκινες γόβες αποτελούν must κομμάτι για κάθε γυναίκα. Ταιριάζουν με κάθε ρούχο μας και αναδεικνύουν την θηλυκότητά μας. Είναι το ιδανικό παπούτσι για κάθε εμφάνιση, είτε casual είτε επίσημη.

Αναδεικνύει με υπέροχο τρόπο ακόμη και το πιο απλό ρούχο της γκαρνταρόμπας μας. Δείτε λοιπόν μερικές ιδέες ώστε να επενδύσετε και εσείς σε ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες.

Το να συνδυάσετε τα κόκκινα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας με ασορτί ρούχα, ειδικά όταν βγαίνετε έξω, είναι μια από τις καλύτερες ιδέες. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε κανείς να συνδυάσει αυτά τα κόκκινα ψηλοτάκουνα με διαφορετικά σχέδια ρούχων και σίγουρα να δείχνει υπέροχη.

Εδώ, σε αυτή τη δημοσίευση, θα δούμε πώς να τις συνδυάσετε, να τις ταιριάξετε με διαφορετικούς τύπους σχεδίων, την τέλεια περίσταση για να τις φορέσετε και πώς να τις κάνετε να φαίνονται πανέμορφες ενώ τις φοράτε.

  1. Κόκκινες γόβες με γαλάζιο τζιν και λευκό μακρυμάνικο πουκάμισο

Μια από τις καλύτερες ιδέες για να κάνετε casual στυλ το Σαββατοκύριακο. Και φορώντας τις κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες σας και συνοδεύοντάς τες με γαλάζιο τζιν, αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό για το ντύσιμο.

2. Κόκκινες γόβες με λευκό μακρυμάνικο πουκάμισο και καρό παντελόνι

Αυτό το στυλ φαίνεται τόσο γλυκό και είναι ιδανικό για να το συνδυάσετε με τα κόκκινα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας. Αυτός ο συνδυασμός αποτελεί έναν καταπληκτικό κώδικα ντυσίματος.

3. Κόκκινες γόβες με μαύρο σακάκι, μαύρο σκισμένο τζιν και λευκό κορμάκι

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashiers – Fashion App (@fashiers)

Προφανώς, το κόκκινο χρώμα όταν συνδυάζεται με το μαύρο χρώμα κάνει ένα τέλειο ταίριασμα που θα άρεσε σε όλους. Αυτός ο συνδυασμός κόκκινων τακουνιών με μαύρο σακάκι και μαύρο σκισμένο τζιν. Με ένα λευκό κορμάκι, κάνει αυτό το look να είναι κομψό όταν βγαίνετε έξω.

4. Κόκκινες γόβες με λευκό μακρυμάνικο ζιβάγκο και γαλάζιο τζιν

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mass Shoes (@mass.shoes)


Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να συνδυάσετε τέλεια τα κόκκινα τακούνια. Συνδυάζοντας απλώς ένα λευκό ζιβάγκο και ένα γαλάζιο σκισμένο τζιν, θα δείχνετε χαριτωμένη όταν βγαίνετε με τους φίλους σας.

5. Κόκκινα τακούνια με μαύρο φόρεμα

Clip23 - Πως να φορέσετε ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες

Ένας άλλος τρόπος για να είστε στην κορυφή της μόδας. Τώρα και για πάντα οι κόκκινες γόβες θα κάνουν καλό συνδυασμό με το μαύρο φόρεμα καθώς ταιριάζουν, και δημιουργούν εντυπωσιακό look.

6. Κόκκινες γόβες με κόκκινο σακάκι και σκούρο τζιν

Ένας υπέροχος τρόπος για να συνδυάσετε τις κόκκινες γόβες σας με ένα κόκκινο σακάκι, και είναι ο καλύτερος τρόπος για να ταιριάξετε τα ρούχα σας. Με σκούρο μπλε τζιν θα είναι μια εξαιρετική πρόταση.

Αγαπάμε ιδιαίτερα τον συνδυασμό του casual σκισμένου τζιν με τις κατακόκκινες μυτερές γόβες. Μεμιάς η casual εμφάνισή μας γίνεται πιο κομψή και πιο σικάτη. Φορέστε ένα απλό T- shirt και αφήστε τα μαλλιά σας λυτά. Επίσης, εφαρμόστε κόκκινο κραγιόν στα χείλη για περισσότερη ένταση.

Δοκιμάστε μοναδικές εμφανίσεις στο γραφείο συνδυάζοντας μία μίνι δερμάτινη φούστα με τις κόκκινες γόβες σας. Συνδυάστε με ένα απλό γκρι μπλουζάκι, κόκκινο ματ κραγιόν και ένα γλυκό bun στα μαλλιά. Είναι σίγουρο πως θα μαγνητίσετε τα βλέμματα όλων πάνω σας!

Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό σας πουκάμισο με μία γκρι φούστα σε στυλ ψαροκόκαλο και τις κόκκινες μυτερές γόβες με την γλυκιά μπαρέτα στον αστράγαλο. Δοκιμάστε το outfit αυτό στο γραφείο ή στα επαγγελματικά σας ραντεβού καθώς ο συνδυασμός των ρούχων εκφράζει συνέπεια και υπευθυνότητα.

Look of the day with Kenzo skirt and earrings yoursclothing - Πως να φορέσετε ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες

Ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες με στρογγυλή μύτη και μπαρέτα θα προσδώσουν στην εμφάνισή μας μία vintage πινελιά. Φορέστε τες με floral φορέματα και φουσκωτές φούστες με πουκάμισα εποχής και είναι σίγουρο πως θα δείξετε υπέροχες. Το vintage style είναι πάντα στη μόδα και αυτές οι γόβες θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες!

Πολλές celebrities αγαπούν τις κόκκινες γόβες όπως η Reese Witherspoon, η Miranda Kerr και η Jennifer Lopez. Εμείς όμως ξεχωρίσαμε τις γόβες της Mila Kunis, με τη μυτερή μύτη και το γλυκό σχέδιο. Τις συνδύασε με total blue outfit, με σακάκι, παντελόνι και διάφανο μπλουζάκι. Ήταν απλά υπέροχη και είναι σίγουρο πως θα μιμηθούμε το στυλ της!

Ποια χρώματα ταιριάζουν με κόκκινες γόβες;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashiers – Fashion App (@fashiers)

Μαύρο, λευκό, σμαραγδί, γκρι – όλα αυτά τα χρώματα ταιριάζουν με κόκκινες γόβες. Προσπαθήστε να επιλέξετε μονόχρωμα φορέματα αντί για πολύχρωμα. Επίσης, αν προτιμάτε prints, δοκιμάστε ένα μονόχρωμο φόρεμα (μαύρο και λευκό). Θα ταιριάζει επίσης με κόκκινες γόβες.

Τι ταιριάζει με κόκκινα παπούτσια;

Αν τα επιλέξετε σε έντονο κόκκινο χρώμα, θα ήταν καλύτερο να φορέσετε ένα απλό ντύσιμο και διακριτικά αξεσουάρ: ένα λευκό t-shirt, ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, ένα μπλε chino ή ένα ίσιο τζιν. Σε περίπτωση αμφιβολίας, το μπλε τζιν είναι συνήθως η ασφαλής επιλογή στην γκαρνταρόμπα.

Clip 27 - Πως να φορέσετε ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες

Οι κόκκινες γόβες ταιριάζουν με τζιν;

Ναι, μπορείτε να φορέσετε κόκκινες γόβες με μπλε τζιν. Το κόκκινο είναι ένα τολμηρό και ζωντανό χρώμα που μπορεί να προσθέσει ένα χρώμα σε ένα casual ντύσιμο, ενώ το μπλε τζιν είναι ένα κλασικό και ευέλικτο ρούχο που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά χρώματα.

Το μαύρο παντελόνι ταιριάζει με κόκκινα παπούτσια;

Ναι, το μαύρο παντελόνι μπορεί σίγουρα να συνδυαστεί με κόκκινα παπούτσια! Η αντίθεση μεταξύ του μαύρου παντελονιού και των κόκκινων παπουτσιών μπορεί να δημιουργήσει μια τολμηρή και κομψή εμφάνιση. Είναι ένας κλασικός συνδυασμός που μπορεί να προσθέσει μια χρωματική πινελιά στο ντύσιμό σας. Απλά φροντίστε να συντονίσετε το υπόλοιπο ντύσιμό σας ώστε να συμπληρώνει τον μαύρο και κόκκινο συνδυασμό.



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 29 December 2023