5 casual εμφανίσεις της Selena Gomez που αγαπήσαμε

Η Selena Gomez είναι μία νεαρή τραγουδίστρια με υπέροχο ταλέντο. Εκτός από τις μουσικές της ικανότητες, δεν παύουμε να θαυμάζουμε και τις ενδυματολογικές της επιλογές. Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε από το στυλ της. Ας δούμε λοιπόν 5 casual εμφανίσεις της, τις οποίες αγαπήσαμε και θέλουμε να μιμηθούμε.
Κατ’ αρχάς, αγαπήσαμε την παρακάτω εμφάνιση με το σκισμένο τζιν μέχρι τον αστράγαλο. Το συνδύασε υπέροχα με ένα γλυκό μπλουζάκι, μία μπεζ πλεκτή ζακέτα και ένα infinity κασκόλ. Εννοείται πως την παράσταση έκλεψαν τα υπέροχα ankle boots που φορούσε, τα οποία ταίριαζαν με το casual ντύσιμό της και κολάκευαν το σώμα της.

Θέλουμε οπωσδήποτε να μιμηθούμε το παρακάτω vintage ντύσιμο της αγαπημένης μας τραγουδίστριας! Φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν με ένα κοντό cropped μπλουζάκι και ένα statement κολιέ. Άφησε τα μαλλιά της λυτά και απλώς έδειχνε υπέροχη! Δοκιμάστε μία παρόμοια εμφάνιση και φορέστε μαύρα loafers!

Τι θα λέγατε για την παρακάτω εμφάνιση της Selena Gomez; Φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν που έφτανε μέχρι τον αστράγαλο με μαύρο κοντό μπλουζάκι και μαύρο πουκάμισο. Μαύρες μυτερές γόβες και μία κομψή τσάντα ολοκλήρωναν το καλόγουστο ντύσιμο. Η τραγουδίστρια επέλεξε μπορντό κραγιόν για το μακιγιάζ της και top- knot χτένισμα. Είναι σίγουρο πως θα τη μιμηθούμε οπωσδήποτε.

Αγαπήσαμε ιδιαίτερα την casual εμφάνιση της Selena Gomez, στην οποία φορούσε μία υπέροχη ολόσωμη φόρμα με όμορφα μοτίβα. Την συνδύασε με μαύρα πέδιλα και ένα εντυπωσιακό χτένισμα, πολύ μικρές πλεξούδες στην κορυφή του κεφαλιού, οι οποίες ενώνονταν με μία πλούσια αλογοουρά.

Τέλος, θα δοκιμάζαμε τον συνδυασμό μίας ιριδίζουσας μπλούζας με ένα skinny τζιν και γκρι χειμωνιάτικα booties. Η Selena Gomez το έκανε πρώτη και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Άφησε τα μαλλιά της λυτά, σε μπούκλες, και τόνισε τα χείλη της με κόκκινο κραγιόν. Η τραγουδίστρια ανέδειξε το casual ντύσιμο σε όλο του το μεγαλείο!



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 12 February 2015