Τι μαθαίνουμε για το στυλ από την Gigi Hadid

Η Gigi Hadid είναι ένα ανερχόμενο μοντέλο. Έχει εμφανιστεί σε πολλά εξώφυλλα και το 2012 ήταν το πρόσωπο της Guess. Αγαπάμε πολύ το στυλ της, το οποίο εκφράζει φρεσκάδα και καλό γούστο. Δείτε λοιπόν μερικές εμφανίσεις της και εμπνευστείτε για τις δικές!
Πόσο μας αρέσει το street style της Gigi Hadid! Είναι ιδιαίτερο και πολύ άνετο. Σε μία casual εμφάνισή της συνδύασε ένα λευκό πλεκτό πουλόβερ με ένα skinny τζιν και ένα μοβ παλτό. Ένα ζευγάρι λευκά εκκεντρικά παπούτσια με μυτερή μύτη ολοκλήρωναν το υπέροχό ντύσιμό της. Το μοντέλο επέλεξε να κάνει εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ και με φυσικό look στα μαλλιά.

Τι θα λέγατε για την denim on denim εμφάνισή της Gigi Hadid; Ένα denim πουκάμισο σε ανοιχτή απόχρωση και άνοιγμα στο ντεκολτέ με ένα ψηλόμεσο skinny τζιν μέχρι τον αστράγαλο είναι ο απόλυτος συνδυασμός! Αγαπήσαμε τα μαύρα καουμπόικα μποτάκια της και το γλυκό της καπελάκι. Δοκιμάστε και εσείς να κάνετε μία παρόμοια εμφάνιση.

Πόσο αγαπάμε το μακιγιάζ που επιλέγει το μοντέλο σε κάθε του εμφάνιση! Η παρακάτω επιλογή είναι η ιδανική για casual ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Εφαρμόστε και εσείς ροζ σκιά στα μάτια, bronzer στα μάγουλα και ένα λαμπερό lip gloss στα χείλη. Είναι σίγουρο πως θα δείξετε υπέροχες!

Η λευκή σαλοπέτα που φόρεσε η Gigi Hadid είναι το ιδανικό ρούχο για το καλοκαίρι και τονίζει με υπέροχο τρόπο το σώμα μας και τις καμπύλες μας. Συνδυάστε την με κάθε μπλουζάκι που έχετε στην ντουλάπα σας, με δερμάτινα σανδάλια και ένα χαριτωμένο τσόχινο καπελάκι!

Τέλος, αγαπάμε τα μποέμικα κοσμήματα που φοράει κατά καιρούς το μοντέλο. Συνδυάζεται υπέροχα με λυτά μαλλιά με μικρές πλεξούδες, γλυκό βάψιμο με σκούρα σκιά στα μάτια και αέρινα φορέματα. Δοκιμάστε λοιπόν το φετινό καλοκαίρι να κλέψετε την παράσταση ακολουθώντας το παράδειγμα της Gigi Hadid!



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 13 March 2015