9 must-have αγορές για τις εκπτώσεις

Οκέι, fashionistas, η ώρα των τελικών εκπτώσεων έφτασε και είναι η ιδανική στιγμή να χτυπήσετε τα πιο hot κομμάτια που σας καλεί το όνομα τους! Και γιατί να ψάχνεστε στα ίδια παλιά, όταν μπορείτε να βρείτε το απόλυτο fashion gem ευκολα και γρήγορα; Το ίντερνετ είναι ο φίλος σας και σας προσφέρει όλα τα trends στην πόρτα σας, χωρίς περιττό ψάξιμο.

Οι εκπτώσεις είναι η εποχή του χρόνου που περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία όλες εμείς οι γυναίκες, καθώς μπορούμε να βρούμε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας σε πολύ χαμηλές τιμές, ολοκληρώνοντας έτσι το προσωπικό μας style με λίγα χρήματα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στη λίστα που ετοιμάσαμε για εσάς με τα 9 must-have αγορές για τις εκπτώσεις που μπορείτε να αποκτήσετε κρατώντας παράλληλα τον κανόνα του έξυπνου shopping. Απλά, επικοινωνήστε με τον εσωτερικό σας fashion guru και ετοιμαστείτε για το μεγάλο fashion hunt της χρονιάς!

1. Δερμάτινο μπουφάν και παλτό

Ένα δερμάτινο μπουφάν είναι κάτι που τελικά θα σας σώσει κάθε φορά που ψάχνετε τη συλλογή ρούχων σας και αποφασίζετε ότι δεν έχετε τίποτα να φορέσετε. Είναι σχεδόν ένα αριστοκρατικό αντικείμενο και αν επιλέξετε το σωστό κόψιμο, θα σας χρησιμεύσει για χρόνια.

Το παλτό αποτελεί την πιο κομψή επιλογή για τις μέρες του χειμώνα, δημιουργώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Η τιμή όμως ενός καλοραμμένου παλτού είναι συνήθως υψηλή, πράγμα που μας αποτρέπει από την αγορά του. Στις εκπτώσεις λοιπόν μπορούμε να βρούμε τιμές 40-50% χαμηλότερες από τις αρχικές.

 

2. Κασμίρ ή μάλλινα ρούχα

Κασμίρ – αυτό το μαλακό πολυτελές ύφασμα θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε ένα μέσο βασικό ντύσιμο. Δεδομένου ότι είναι μια ακριβή απόλαυση, μπορείτε να το αγοράσετε σε χαμηλότερη τιμή.

Προτιμήστε βασικά κομμάτια όπως ένα πουλόβερ boyfriend, ένα ζιβάγκο ή μια ντραπέ ζακέτα.

3. Παπούτσια

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε πολλά ζευγάρια παπούτσια. Τα παπούτσια είναι πάντα μια καλή ιδέα. Τα παπούτσια σε έκπτωση είναι ένα όνειρο. Ειδικά αν πρόκειται για ένα ζευγάρι από τον αγαπημένο σας σχεδιαστή.

Η Coco Chanel έλεγε “μία γυναίκα με καλά παπούτσια δεν ποτέ άσχημη”. Εμείς απλά ακολουθούμε την φράση της, στις αγορές μας. Τα παπούτσια έχουν μεγάλη σημασία για εμάς, κυρίως όταν μπορούμε να τα αποκτήσουμε σε οικονομικές τιμές. Για το λόγο αυτό οι εκπτώσεις είναι η καταλληλότερη περίοδος για να επενδύσουμε σε ένα ζευγάρι γόβες που ξεφεύγουν από τα κλασσικά αλλά πάντα πάνε το style μας μερικά βήματα μπροστά.

4. Jeans

 

Όσα jean και αν υπάρχουν στην ντουλάπα μας ποτέ δεν θα είναι αρκετά, καθώς είναι ένα ρούχο που βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο των καθημερινών μας outfits.

Είναι λοιπόν η κατάλληλη εποχή να αγοράσουμε μερικά jeans παντελόνια ακολουθώντας την γραμμή που ταιριάζει στο σωματότυπό μας, χωρίς αυτό όμως να μας περιορίζει ώστε να επενδύσουμε και σε ένα σικάτο ψηλόμεσο jean.

5. Βασικά ρούχα για τη γκαρνταρόμπα

Το πιο βασικό tip για έξυπνες αγορές στις εκτώσεις είναι να αναζητήστε βασικά είδη ρουχισμού που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και θα ταιριάζουν με όλα τα υπόλοιπα είδη σας.

Για παράδειγμα, αγοράστε απλές ζακέτες, πουλόβερ, παντελόνια και τζιν και ψωνίστε κλασικά πουκάμισα και μπλούζες.

Προμηθεύσου τα βασικά σου για την επόμενη σεζόν – camis, tank tops, ένα λευκό μπλουζάκι, μια κλασική μεταξωτή μπλούζα. Αυτά είναι τα αντικείμενα που θα φοράτε πάντα, ανεξάρτητα από τις τάσεις και τις εποχές.

 

6. Σακάκια και Ρούχα για τη δουλειά

Αγοράστε ρούχα και αντικείμενα που θα αποτελέσουν το καθημερινό σας ντύσιμο στη δουλειά – ένα deux-piece, ένα μάλλινο παντελόνι ή ένα κομψό σακάκι.

Το σακάκι αποτελεί ένα ανδρόγυνο στοιχείο που έχει εισβάλλει στην γκαρνταρόμπα μας και έχει υιοθετηθεί από πολλές στιλάτες εμφανίσεις των γυναικών.

Είναι ένα ρούχο που έχει δείξει τον δυναμικό του χαρακτήρα από τον εργασιακό χώρο έως τις βραδινές μας βόλτες.

Μπορούμε λοιπόν να επενδύσουμε σε ένα διαχρονικό μαύρο σακάκι ή σε ένα σε χειμερινούς τόνους όπως μπορντό και γκρι.

7. Διαχρονικά αξεσουάρ

Βρείτε τα αντικείμενα που λαχταράτε εδώ και καιρό, όπως η αγαπημένη σας επώνυμη τσάντα. Μιλάμε για ποιότητα μακράς διάρκειας και κλασική μόδα. Βελτίωσε το στυλ σου και προσθέσε λάμψη στη γκαρνταρόμπα σου με αυτά τα 3 διαχρονικά αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ:

  1. Γυαλιά ηλίου με κλασικό design: Ένα ζευγάρι καλοσχεδιασμένων γυαλιών ηλίου δεν είναι απλά αξεσουάρ, αλλά ένα σημαντικό statement κομμάτι. Επίλεξε ένα κλασικό design που ταιριάζει με το πρόσωπό σου για να προσθέσεις άμεσο στυλ και προστασία από τον ήλιο.
  2. Μαύρη κομψή τσάντα: Μια μαύρη τσάντα με κομψή γραμμή είναι πάντα in fashion. Είτε πρόκειται για μια tote bag, ένα clutch ή ένα backpack, η μαύρη χροιά είναι πολύ ευέλικτη και ταιριάζει με κάθε εμφάνιση.
  3. Λεπτό ρολόι με μεταλλικό λουράκι: Ένα κομψό ρολόι είναι ένα διαχρονικό αξεσουάρ που προσδίδει εκλεπτυσμένο ύφος. Επέλεξε ένα με λεπτό μεταλλικό λουράκι για να δημιουργήσεις ένα minimal αλλά εντυπωσιακό look.

 

8. Statement κόσμημα

Ένα statement κόσμημα είναι απαραίτητο στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν φοράτε μόνο ένα λευκό μπλουζάκι και μερικά τζιν, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να πετύχετε το απόλυτο κομψό βραδινό ντύσιμο.

Επενδύστε σε πολύτιμα μέταλλα όπως χρυσό και ασήμι και σε μαργαριτάρια.

9. Lingerie Εσώρουχα

Κάνετε τη χάρη στον εαυτό σας με μερικά εκλεπτυσμένα εσώρουχα υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να αισθανθείτε σέξι τόσο για τον εαυτό σας οσο και για το σύντροφο σας με λιγότερα χρήματα.

Σίγουρα, όμως, οι εκπτώσεις προσφέρουν τόσες πολλές ευκαιρίες που ακόμα κι εσύ που έχεις ετοιμάσει την λίστα των αγορών σου και γνωρίζεις καλά τις ανάγκες της ντουλάπας σου, δεν μπορείς να αντισταθείς από το να αγοράσεις μερικά πράγματα παραπάνω.

Πάντα λοιπόν, θα πρέπει να έχουμε ως οδηγό, πέρα από τα fashion items που πραγματικά χρειαζόμαστε, τις μεγάλες προσφορές που τα καταστήματα κάνουν σε επιλεγμένα και συνήθως διαχρονικά είδη.

Επενδύοντας έτσι σε κομμάτια all time classic θα εξοικονομήσουμε αρκετά λεφτά, ενώ παράλληλα θα μας χαρίσουν in-fashion εμφανίσεις όλες τις εποχές. Πάρε ιδέες από τη λίστα με τις 9 must-have αγορές για τις εκπτώσεις και οργάνωσε τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες για αυτή τη σεζόν.

Μυρτω Παπαδοπουλου:
Related Post

This website uses cookies.