Τα καλύτερα χειμερινά μπουφάν και παλτό για γυναίκες: Μείνετε ζεστές (και κομψές)

Με τον χειμώνα να βρίσκεται επίσημα σε πλήρη εξέλιξη, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να επενδύσετε σε ένα παλτό υψηλής ποιότητας που θα σας κρατήσει ζεστές χωρίς να θυσιάσετε το στυλ σας, είτε θέλετε να αψηφήσετε τις πίστες του σκι, είτε να βγείτε στους δρόμους της πόλης, είτε απλά ψάχνετε για το τέλειο παλτό που θα ταιριάζει με τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου και του activewear.

Τα καλύτερα χειμερινά μπουφάν και παλτό για γυναίκες είναι ζεστά, ευέλικτα, κομψά και κατάλληλα για το κλίμα στο οποίο θα τα φορέσετε.


Photo by Sabine Meier

Μπορεί ακόμη και να χρειαστείτε πολλαπλές επιλογές για διαφορετικούς σκοπούς, όπως ένα βαρύ πουπουλένιο μπουφάν για τις ψυχρές θερμοκρασίες του χειμώνα και ένα όμορφο, ζεστό μάλλινο παλτό για να ντυθείτε καλά.

Βρηκαμε απόψεις από μερικούς στιλίστες και ψάξαμε στο διαδίκτυο για να ανακαλύψουμε τα σπουδαιότερα, κορυφαία, πιο άνετα και δροσερά χειμερινά μπουφάν και παλτό για γυναίκες για να πετύχετε τη σεζόν.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν αγοράζετε χειμερινά μπουφάν και παλτό για γυναίκες

Τα ποιοτικά outerwear είναι σίγουρα μια επένδυση, γι’ αυτό, προτού δώσετε εκατοντάδες (ή χιλιάδες) ευρώ για ένα όμορφο, ολοκαίνουργιο χειμερινό σακάκι ή παλτό, θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις:

Πώς εφαρμόζει;

Καθώς εξετάζετε την εφαρμογή ενός μπουφάν ή παλτού, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τι σκοπεύετε να φορέσετε από κάτω.

Υπάρχει αρκετός χώρος στα μπράτσα (και κάτω από τα μπράτσα) για να φορέσετε το μπουφάν πάνω από ένα χοντρό πουλόβερ, ή θα ταιριάξει μόνο με ένα λεπτότερο μπλουζάκι;

“Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο για layering, αλλά όχι τόσο πολύ χώρο ώστε να μοιάζετε με τον άνθρωπο Michelin”, συμβουλεύει η ειδικός σε θέματα στυλ διασημοτήτων Melissa Rivers.

Κανόνας των τριών επιπέδων

Για να παραμείνετε ταυτόχρονα ζεστή και κομψή, η Sockel πιστεύει στον “Κανόνα των τριών επιπέδων”.

“Είναι εύκολο για τον καθένα να τον αντιγράψει – περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός outfit χρησιμοποιώντας τρία διαφορετικά layers που το καθένα εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό για να σας κρατήσει άνετες και κομψές”, εξηγεί.

“Για παράδειγμα, ξεκινήστε φορώντας ένα ελαφρύ πλεκτό ως βασική στρώση, μια ζακέτα από πάνω και ολοκληρώστε με ένα μακρύ μάλλινο παλτό. Αυτή η μέθοδος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λαμβάνετε υπόψη τις αλλαγές του καιρού κατά τη διάρκεια της ημέρας και εξασφαλίζει ότι η εμφάνισή σας προσφέρει την ιδανική ποσότητα ποικιλίας και στυλ”.

Είναι ζεστό και λειτουργικό;

“Όταν αγοράζετε ένα χειμερινό παλτό, είναι σημαντικό να εξετάζετε παράγοντες όπως το γέμισμα, το υλικό και η εφαρμογή”, λέει ο Sockel. ”

Αναζητήστε ένα παλτό με γέμισμα από πούπουλα ή συνθετικά υλικά για να σας κρατήσει ζεστούς κατά τη διάρκεια της κρύας εποχής”.

Για όσους ζουν σε πιο δύσκολα κλίματα, προτείνει να επιλέγουν υλικά που είναι αδιάβροχα και αντιανεμικά μπουφάν, “για να σας προστατεύουν από το κρύο, μαζί με οτιδήποτε άλλο ρίξει η Μητέρα Φύση στο δρόμο σας”! Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε τις τεχνικές λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρουν, όπως η κουκούλα, οι καλά τοποθετημένες τσέπες και τα φερμουάρ.

Σας αρέσει;

Στο φινάλε, κάθε χειμερινό παλτό θα πρέπει να ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ και στις προτιμήσεις σας για λειτουργικότητα, εκτός από το να είναι άνετο στη χρήση. Σκεφτείτε τα πάντα, από το χρώμα και το μήκος μέχρι τη συνολική εμφάνιση του μπουφάν. Είστε περισσότερο υπέρ των ουδέτερων, πολυτελών μινιμαλιστικών αποχρώσεων ή προτιμάτε κάτι τολμηρό, αθλητικό και καθημερινό;

Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας;

Τα καλύτερα χειμερινά μπουφάν και παλτό για γυναίκες μπορεί να κυμαίνονται σε κόστος από κάτω από 100 ευρώ έως αρκετές χιλιάδες ευρώ. Καθορίστε πρώτα τον προϋπολογισμό σας και, στη συνέχεια, φιλτράρετε την αναζήτησή σας για να συμπεριλάβετε μόνο επιλογές εντός αυτού του εύρους. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή ιδέα να περιμένετε για τις εκπτώσεις, ή να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και τα κουπόνια για την πρώτη φορά που αγοράζετε σε διαδικτυακά καταστήματα.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι χειμερινών μπουφάν;

Από τα παρκά, τα πανωφόρια και τα φουσκωτά μέχρι τα μάλλινα, τα πουπουλένια, τα fleece και τα faux fur, τα χειμερινά μπουφάν κυκλοφορούν σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και στυλ για να καλύψουν τον καθένα και κάθε τύπο καιρού. “Βλέπουμε τους πελάτες να επιλέγουν τα παρκά, τα οποία είναι βαριά, θερμομονωτικά παλτό που είναι ιδανικά για το πολύ κρύο”, λέει ο Sockel. “Υπάρχουν μπουφάν για σκι που έχουν σχεδιαστεί για χειμερινά σπορ και συχνά διαθέτουν αδιαβροχοποίηση και μόνωση”.

Τα μπουφάν Puffer είναι ιδανικά για τους πελάτες της που θέλουν μια πιο μοντέρνα εμφάνιση που θα τους κρατήσει ακόμα ζεστούς, προσθέτει, και αν ψάχνετε για περισσότερη ευελιξία και αναπνευσιμότητα, η Sockel λατρεύει τα softshell μπουφάν. Βλέπει επίσης μια αύξηση στη δημοτικότητα των μάλλινων παλτών και των παλτών pea coats, “αφού είναι τόσο εύκολο να συνδυαστούν για μια επίσημη εκδήλωση ή πιο casual πάνω από ένα σετ προπόνησης μετά το γυμναστήριο”.

Πότε πρέπει να φοράτε ένα πουπουλένιο μπουφάν;

Σύμφωνα με τον Rivers, μπορείτε να φορέσετε ένα πουπουλένιο μπουφάν σχεδόν παντού, καθώς και να τα βρείτε σχεδόν σε κάθε τιμή. Η Draugelis συμφωνεί, σημειώνοντας ότι τα πουπουλένια μπουφάν είναι τα πιο πολυφορεμένα χειμωνιάτικα πανωφόρια της. “Είναι ο καλύτερος συνδυασμός ζεστασιάς και άνεσης, και τα νεώτερα είναι απίστευτα ελαφριά”, λέει. “Μου αρέσει πολύ επίσης το ευρύ φάσμα των στυλ – τα πάντα, από μοντέρνα cropped puffers (“fun fact”: αυτά ταιριάζουν καταπληκτικά με φορέματα) μέχρι ένα παλτό σε μήκος maxi-length που μοιάζει σαν να φοράτε υπνόσακο”. Έχει φορέσει το πουπουλένιο μπουφάν της σχεδόν παντού, όπως σε δουλειές, βόλτες, εστιατόρια, ακόμα και σε κυριλέ πάρτι. “Είναι ένα πραγματικά ευέλικτο κομμάτι, και χαριτωμένο, επίσης!”

Μυρτω Παπαδοπουλου:
Related Post

This website uses cookies.