7 hot χειμερινές τάσεις στα νύχια για να δοκιμάσετε το 2024

Ψάχνετε για τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια του χειμώνα το 2024; Πρέπει να δείτε τη λίστα μου με τα εντυπωσιακά χειμερινά νύχια που είναι κομψά και απόλυτα επίκαιρα για τη νέα χρονιά!

Καλή χρονιά! Το 2024 είναι εδώ, και αν είστε σαν εμένα, σας αρέσει να ξεκινάτε το νέο έτος με στυλ.

Image source

Και ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρετε κάποια φρέσκια στιλιστική έμπνευση από την αρχή ενός νέου έτους; Έτσι, αν ψάχνετε μερικές ιδέες για χειμωνιάτικα νύχια για να ξεκινήσετε το 2024, να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Έφτιαξα μια λίστα με τις κορυφαίες χειμερινές τάσεις στα νύχια που θα δούμε πολλές αυτή τη σεζόν.

Είτε ψάχνετε για τις πιο καυτές χειμερινές αποχρώσεις είτε θέλετε να μάθετε τους κορυφαίους τρόπους για να τονίσετε τα νύχια σας, η παρακάτω λίστα με τις χειμερινές τάσεις στα νύχια σας θα σας δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεστε για να δείχνετε κομψές και μοντέρνες το 2024!

1. Σκούρα κόκκινα νύχια

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το βαθύ κόκκινο βερνίκι νυχιών για να δώσει σε κάθε ντύσιμο μια διαχρονική και κομψή εμφάνιση! Το κόκκινο είναι μια κλασική χειμωνιάτικη απόχρωση και το περιοδικό People προβλέπει ότι οι πιο σκούρες αποχρώσεις αυτού του χρώματος θα είναι σίγουρα μια δημοφιλής επιλογή το χειμώνα του 2024.

Μιλάμε για αποχρώσεις όπως το σκούρο κερασί, το κόκκινο του κρασιού και το μπορντό χρωμα νυχιών. Και αν με ρωτάτε, ένα βαθύ κόκκινο μανικιούρ όπως το παραπάνω θα αποτελέσει το τέλειο αξεσουάρ για ένα σύνολο για ραντεβού ή δείπνο φέτος το χειμώνα. Λατρεύω την πικάντικη αλλά και ανεβασμένη γοητεία αυτών των χρωμάτων, και αυτή είναι μια τάση που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε!

2. Χρωμιωμένα νύχια

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν εκπλήσσομαι που βλέπω το χρώμιο σε αυτή τη λίστα με τις χειμερινές τάσεις στα νύχια. Αυτό το σχέδιο νυχιών ήταν παντού στα social μου το 2023, και αυτό δεν πρόκειται να υποχωρήσει σύντομα – πράγμα που δεν με πειράζει καθόλου!

Το περιοδικό Elle ονόμασε επίσης το χρώμιο ως μία από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια που πρέπει να περιμένετε το 2024. Κατά τη γνώμη μου, τα κλασικά μεταλλικά ή ουδέτερα χρώματα με φινίρισμα χρωμίου είναι απλά, πανέμορφα και ιδανικά για το χειμώνα. Ωστόσο, όπως λέει το Elle: “Το συναρπαστικό με το φινίρισμα χρωμίου είναι ότι μπορεί να προστεθεί ως top coat ή ως πούδρα επικάλυψης σε οποιοδήποτε χρώμα νυχιών”.

Έτσι, μπορείτε να απογειώσετε αυτή τη χειμερινή τάση στα νύχια σας, είτε προτιμάτε τις φωτεινές αποχρώσεις είτε τα κλασικά ουδέτερα χρώματα.

Επιπλέον, ανεξάρτητα από το χρώμα που θα επιλέξετε, τα χρωμιωμένα νύχια είναι μία από τις κορυφαίες προτάσεις μου αν θέλετε να κάνετε statement!

3. Νύχια με micro γκλίτερ επικάλυψη

Τα micro glitter overlays είναι μια άλλη τάση στα νύχια που θα δούμε συχνά το 2024. Σύμφωνα με το Byrdie, “η επικάλυψη ενός συμπαγούς χρώματος νυχιών με μια μεταλλική ή glitter απόχρωση […] δημιουργεί το τέλειο παγωμένο, χειμερινό μανικιούρ”. Λατρεύω το πώς το απαλό, λαμπερό γκλίτερ μανικιούρ μοιάζει με το χιόνι που πέφτει. Αυτός είναι ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να δώσετε στο μανικιούρ σας μια χειμωνιάτικη αισθητική, διατηρώντας το ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο.

Λατρεύω επίσης ότι μπορείτε να συνδυάσετε αυτή την τάση με οποιοδήποτε σχέδιο νυχιών. Αν προτιμάτε μια τολμηρή εμφάνιση, μπορείτε να απλώσετε ένα γυαλιστερό φινίρισμα πάνω από φωτεινές αποχρώσεις και περίπλοκα σχέδια. Αλλά ο αγαπημένος μου τρόπος για να απογειώσετε αυτή την τάση είναι προσθέτοντας micro glitter πάνω από μονόχρωμα νύχια, ένα ombre μανικιούρ ή γαλλικό μανικιούρ για κάτι μίνιμαλ και κομψό.

4. Icy Blue Νύχια

Το Icy Blue μπήκε στη λίστα του Bustle με τα μοντέρνα χρώματα βερνικιών νυχιών για το χειμώνα του 2024 και νομίζω ότι πέτυχαν το στόχο τους με αυτή την πρόβλεψη!

Και ενώ μια παστέλ απόχρωση δεν είναι το τυπικό χειμωνιάτικο χρώμα σας, το παγωμένο μπλε ξεχωρίζει από άλλες απαλές αποχρώσεις λόγω της αναμφισβήτητης χειμωνιάτικης ατμόσφαιρας του. Αν με ρωτάτε, αυτό το μπλε έχει μια δροσερή και παγωμένη αισθητική που προσδίδει σε κάθε ντύσιμο μια χειμωνιάτικη αίσθηση.

Δεδομένου ότι είναι ένα ανοιχτόχρωμο χρώμα, είναι η κορυφαία επιλογή μου για ένα διακριτικό χειμερινό σχέδιο νυχιών. Επιπλέον, συνδυάζεται καλά με ουδέτερα χρώματα και προσθέτει ένα υπέροχο ποπ χρώμα χωρίς να κλέβει εντελώς την παράσταση.

Jelly Nails

Τα jelly nails από τη δεκαετία του ’90 είναι η τελευταία τάση στο TikTok που ανανεώνεται σοβαρά τελευταία – μία από τις κορυφαίες τάσεις του 2024! Η εμφάνιση μοιάζει φρέσκια και καινούργια – ίσως επειδή ταιριάζει με την τελευταία cool-girl αισθητική του clean look, που βασίζεται στην πολυτέλεια της απλότητας.

Για τους μη μυημένους, τα jelly nails δημιουργούνται μέσω μιας διάφανης επίστρωσης χρώματος που λειτουργεί σχεδόν σαν ένα γυαλιστερό lip gloss για τα νύχια σας. Πρόκειται για ένα ιδανικό στυλ που συμπληρώνει κάθε σχέδιο ή ρούχο.

Σύμφωνα με την εμπειρία μου, η ελαφρώς ημιδιαφανής εμφάνιση των jelly nails όχι μόνο προσθέτει οπτικό ενδιαφέρον σε κάθε μανικιούρ, αλλά έχει και μια παγωμένη όψη που είναι ιδανική για αυτή την εποχή του χρόνου! Τα jelly nails τείνουν να συνδέονται με έντονα χρώματα.

Νύχια με φιόγκους

Μεταξύ του μπαλέτου και της κοκέτας, οι φιόγκοι είχαν σίγουρα μια έντονη παρουσία τον τελευταίο χρόνο – και η φάση δεν έχει τελειώσει ακόμα! Μου άρεσε πολύ να βλέπω πινελιές σε μπλούζες, φορέματα, γόβες, τσάντες, ακόμα και σε χτενίσματα. Και, φυσικά, αυτές οι λεπτομέρειες με φιόγκο και κορδέλα είναι εξίσου χαριτωμένες όταν εμφανίζονται σε ένα μανικιούρ.

Οι χαριτωμένοι, λεπτοδουλεμένοι φιόγκοι ήταν ένα από τα αγαπημένα μου σχέδια νυχιών αυτό το χειμώνα και το Cosmo το ονόμασε επίσης ως μία από τις καλύτερες τάσεις στα νύχια του 2024. Και αυτή είναι μια τάση με την οποία μπορείτε πραγματικά να διασκεδάσετε. Τονίστε τις γαλλικά μανικιούρ με χρυσούς φιόγκους, χρησιμοποιήστε τους για να δώσετε πικάντικη νότα σε ένα νύχι με έμφαση ή επιλέξτε κορδέλες και charms με φιόγκους για ένα τολμηρό αλλά θηλυκό στυλ.

Κοντά νύχια

Χάρη στην άνοδο της δημοτικότητας για τα φυσικά νύχια, μαζί με αυτό έρχεται και η αγάπη για τα πιο κοντά νύχια.

Εντοπισμένα σε όλα τα social media (και στα χέρια αμέτρητων διασημοτήτων), τα κοντά νύχια έχουν γίνει το μήκος της επιλογής στο κομμωτήριο. Και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Πρακτικό και κομψό, αυτό το μήκος είναι πολύ πιο εύκολο να συντηρηθεί από την πιο μακριά εναλλακτική λύση.

Προσωπικά, είμαι μεγάλη οπαδός των κοντών νυχιών. Όχι μόνο φαίνονται σούπερ κομψά, αλλά είναι και τόσο πρακτικά, οπότε χάρηκα πολύ όταν άκουσα ότι αυτό θα είναι μια μεγάλη τάση αυτό το χειμώνα.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η λίστα με τις χειμερινές τάσεις στα νύχια και οι εκπληκτικές ιδέες για τα νύχια του χειμώνα που απεικονίζονται παραπάνω. Αυτά τα δημοφιλή σχέδια νυχιών θα γίνουν ανάρπαστα το 2024, οπότε επιλέξτε το αγαπημένο σας και ξεκινήστε τη χρονιά με αυτοπεποίθηση!

Μυρτω Παπαδοπουλου:
Related Post

This website uses cookies.