10 μπορντώ Χριστουγεννιάτικα νύχια που θέλεις να δοκιμάσεις

Το σημερινό μας θέμα αφορά τα μπορντώ Χριστουγεννιάτικα νύχια και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας. Υπάρχει κάτι σε ένα πλούσιο, σκούρο κόκκινο που φωνάζει εκλεπτυσμένη και κομψή, και αυτό ακριβώς είναι που έχετε με τα μπορντώ κόκκινα νύχια το χειμώνα.

Είτε πρόκειται να πάτε σε μια φανταχτερή εκδήλωση είτε απλά θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά γοητείας στο καθημερινό σας στυλ, τα μπορντώ Χριστουγεννιάτικα νύχια είναι σίγουρα ένα must-try. Γι’ αυτό, πάρτε ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κόκκινο κρασί, καθίστε αναπαυτικά και ας μιλήσουμε για όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι’ αυτό το διαχρονικό χρώμα νυχιών.

Μπορντώ σχέδια νυχιών

 

Όταν πρόκειται για σχέδια νυχιών, τα μπορντώ νύχια είναι απίστευτα ευέλικτα. Από απλά, κομψά στυλ μέχρι πιο σύνθετα και περίπλοκα σχέδια, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να απογειώσετε αυτή τη βαθιά, πλούσια απόχρωση. Μπορείτε να επιλέξετε μια μονόχρωμη εμφάνιση με γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα ή να προσθέσετε υφή και λάμψη με γκλίτερ ή στρας. Ορισμένα δημοφιλή σχέδια με μπορντώ Χριστουγεννιάτικα νύχια περιλαμβάνουν ένα γαλλικό ombre ή ένα κλασικό πουά μοτίβο. Όποιο στιλ και αν επιλέξετε, τα μπορντώ κόκκινα νύχια έχουν να κάνουν με μια δήλωση και να αναδείξουν τη μοναδική σας προσωπικότητα.

 

Μπορντώ νύχια με γκλίτερ

Image source

Αν αγαπάτε λίγη λάμψη και στιλπνότητα, η προσθήκη λίγου γκλίτερ στα Χριστουγεννιάτικα νύχια σας είναι ο τέλειος τρόπος για να απογειώσετε την εμφάνισή σας. Μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά γκλίτερ σε ένα ή δύο μόνο νύχια για ένα διακριτικό αποτέλεσμα ή να τα δώσετε όλα με ένα πλήρες νύχι με γκλίτερ. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και σχήματα γκλίτερ για να διαλέξετε, ώστε μπορείτε εύκολα να βρείτε κάτι που να συμπληρώνει τέλεια τα μπορντώ κόκκινα νύχια σας. Είτε προτιμάτε ένα λεπτό φινίρισμα γκλίτερ είτε μια πιο ογκώδη και αστραφτερή υφή, τα μπορντώ νύχια με γκλίτερ είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Μπορντώ ακρυλικά νύχια

Τα ακρυλικά νύχια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μήκος και δύναμη στα φυσικά σας νύχια. Προσφέρουν επίσης πολλές ευκαιρίες για να πειραματιστείτε με διαφορετικά σχήματα και μήκη. Αν είστε οπαδός των μπορντώ νυχιών, τα ακρυλικά είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνετε την εμφάνισή σας πραγματικά εντυπωσιακή. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό σχήμα αμυγδάλου ή στιλέτο ή να δοκιμάσετε κάτι πιο μοντέρνο, όπως τα νύχια-καρφίτσα. Τα ακρυλικά νύχια σε μπορντώ χρώμα μπορούν να διαμορφωθούν με διάφορους τρόπους, από ένα απλό γυαλιστερό φινίρισμα μέχρι πιο περίτεχνα σχέδια με λάμψη ή πετρούλες.

 

Μπορντώ νύχια Coffin

Τα νύχια Coffin έχουν γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή σχήματα νυχιών τα τελευταία χρόνια, και για καλό λόγο. Αυτό το σχήμα είναι κομψό, μοντέρνο και προσθέτει μια πινελιά edginess σε κάθε εμφάνιση. Όταν συνδυάζονται με μπορντώ βερνίκι νυχιών, τα νύχια coffin ξεχωρίζουν πραγματικά και κάνουν μια δήλωση. Από απλά και διακριτικά έως τολμηρά και διακοσμημένα, υπάρχουν ατελείωτοι τρόποι για να φτιάξετε τα κόκκινα μπορντώ νύχια σας.

 

Μπορντώ νύχια Ombre

Αν ψάχνετε για ένα Χριστουγεννιάτικο σχέδιο νυχιών που είναι ταυτόχρονα διακριτικό και εντυπωσιακό, τα wine red ombre nails σίγουρα αξίζει να τα δοκιμάσετε. Αυτό το στυλ συνδυάζει δύο διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου, δημιουργώντας μια σταδιακή μετάβαση από το ανοιχτό στο σκούρο. Μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε το εφέ ombre μέσα στην ίδια χρωματική οικογένεια χρησιμοποιώντας ανοιχτότερες και σκουρότερες αποχρώσεις του βουργουνδί ή να κάνετε αντίθεση στο μπορντώ με ένα ανοιχτότερο χρώμα, όπως το ροζ ή το nude. Όπως και να έχει, τα νύχια σε μπορντώ ombre είναι μια εξαιρετικά κομψή και μοντέρνα επιλογή που δείχνει υπέροχη σε κάθε περίσταση.

Σκούρο Μπορντώ στα νύχια

Για όσες αγαπούν μια πιο σκούρα, πιο έντονη κόκκινη απόχρωση, τα νύχια με σκούρο μπορντώ είναι η ιδανική επιλογή. Αυτή η απόχρωση είναι ιδανική για το φθινόπωρο και το χειμώνα και προσθέτει μια πινελιά δράματος σε κάθε γιορτινό ντύσιμο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, και να επιλέξετε να προσθέσετε μερικές λαμπερές ή μεταλλικές πινελιές για μια πιο γιορτινή εμφάνιση. Τα σκούρα κόκκινα νύχια είναι εξαιρετικά ευέλικτα και μπορούν να διακοσμηθούν με διάφορους τρόπους, καθιστώντας τα μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε συλλογή νυχιών.

Ματ νύχια σε μπορντώ χρώμα

Αν είστε οπαδός μιας πιο συγκρατημένης εμφάνισης νυχιών, τα ματ νύχια σε μπορντώ κόκκινο είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το φινίρισμα είναι ιδανικό για όσους αγαπούν ένα κομψό, χωρίς φασαρία στυλ. Τα ματ νύχια είναι επίσης ιδανικά αν ψάχνετε για ένα βερνίκι μεγαλύτερης διάρκειας, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν ή να ξεφλουδίσουν. Μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε τα ματ νύχια σας σε κόκκινο κρασί απλά ή να τα εμπλουτίσετε με κάποια διασκεδαστική nail art ή Χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες.

Νύχια τζελ με μπορντώ χρώμα

Τα νύχια σε τζελ είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους αγαπούν τα μακράς διάρκειας βερνίκια χωρίς ξεφλουδίσματα. Τα νύχια σε τζελ μεμπορντώ χρώμα είναι ιδανικά για όσους θέλουν ένα ανθεκτικό, γυαλιστερό φινίρισμα που διαρκεί για εβδομάδες. Το βερνίκι τζελ σκληραίνεται κάτω από μια λάμπα UV, πράγμα που σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να θολώσει ή να σπάσει σε σχέση με το κανονικό βερνίκι νυχιών.

Μπορντώ και χρυσά/ασημένια νύχια

Αν αγαπάτε λίγο λάμψη, προσθέστε μερικές μεταλλικές πινελιές στα μπορντώ νύχια σας. Το χρυσό και το ασήμι είναι και οι δύο δημοφιλείς χρωματικές επιλογές για μεταλλικές πινελιές στα νύχια και φαίνονται υπέροχα όταν συνδυάζονται με το κόκκινο του κρασιού. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές μεταλλικές λωρίδες, τελείες ή ακόμη και να δημιουργήσετε ένα εφέ διαβάθμισης για μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση.

 

Μπορντώ nail art

Αν αισθάνεστε δημιουργική, υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες για να πειραματιστείτε με nail art σχέδια σε μπρορντω νύχια. Από απλά πουά και ρίγες μέχρι πιο περίπλοκα σχέδια όπως λουλούδια ή ζώα, δεν υπάρχει λάθος τρόπος να εκφράσετε το μοναδικό σας στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια στο σπίτι χρησιμοποιώντας εργαλεία nail art ή να πάτε σε επαγγελματία για μια πιο σύνθετη εμφάνιση. Όπως και να έχει, το μπορντώ nail art είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε την κοριτσίστικη και φλύαρη προσωπικότητά σας.

Μπορντώ Stiletto νύχια

Τα νύχια στιλέτο είναι ένα δημοφιλές σχήμα νυχιών για όποιον θέλει να κάνει μια τολμηρή εμφάνιση. Αυτό το σχήμα επιμηκύνει αμέσως τα δάχτυλά σας και προσθέτει πολύ έντονο στυλ σε κάθε εμφάνιση νυχιών. Όταν συνδυάζονται με μπορντώ κόκκινο βερνίκι νυχιών, τα νύχια στιλέτο ξεχωρίζουν πραγματικά και κάνουν μια δήλωση. Μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε τα κόκκινα νύχια στιλέτο σας σε μπορντώ χρώμα ή να προσθέσετε κάποια διασκεδαστικά nail art και πινελιές για μια εξατομικευμένη πινελιά.

Ορίστε, κυρίες μου! Τα μπορντώ νύχια είναι το τέλειο αξεσουάρ για κάθε ντύσιμο, και με τόσα πολλά διαφορετικά στυλ και σχέδια για να διαλέξετε, υπάρχει πάντα ένας τρόπος να κάνετε αυτό το χρώμα δικό σας. Είτε προτιμάτε ένα απλό γυαλιστερό φινίρισμα, είτε μια τολμηρή glitter πινελιά, είτε περίπλοκα σχέδια nail art, τα μπορντώ Χριστουγεννιάτικα νύχια είναι καθολικά κολακευτικά και πάντα στη μόδα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα πάτε στο κομμωτήριο ή θα ξεκινήσετε το DIY μανικιούρ-πεντικιούρ σας, δοκιμάστε οπωσδήποτε τα μπορντώ Χριστουγεννιάτικα νύχια. Πιστέψτε με, δεν θα το μετανιώσετε!

Μυρτω Παπαδοπουλου:
Related Post

This website uses cookies.