15 Καλύτερα χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών για να δοκιμάσετε

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να μπείτε στο πνεύμα των γιορτών, συμπεριλαμβανομένου του στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας (ίσως και πολλών δέντρων!) και της παρακολούθησης μερικών από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες σε επανάληψη. Ένας άλλος τρόπος για να φέρετε τη λάμψη, το γκλίτερ και τη γοητεία των γιορτών είναι με μερικές σούπερ λαμπερές ιδέες χριστουγεννιάτικης τέχνης νυχιών για κοντά και μακριά νύχια. Απλά σκεφτείτε, κάθε φορά που κοιτάτε τα χέρια σας με τα γιορτινά και διασκεδαστικά σχέδια – στιγμιαία γιορτινή χαρά! Σηκώστε το καλά περιποιημένο χέρι σας αν είστε μέσα!

Christmas nail art – Image source

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τα γεγονότα. Είναι πραγματικός αγώνας για πολλές από εμάς να διατηρήσουμε ακόμη και μια καθαρή στρώση βερνικιού στα νύχια μας. Και η ιδέα του να βάψουμε τα νύχια με χαριτωμένες ιδέες για χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών; Ξεχάστε το! Για όσες ανήκουν στο στρατόπεδο “δεν έχω χρόνο γι’ αυτό”, συμπεριλάβαμε εύκολες χριστουγεννιάτικες ιδέες nail art που μπορείτε να αναπαράγετε στο λεπτό (σκεφτείτε βερνίκι νυχιών με glitter πάνω από μια μοντέρνα εποχιακή απόχρωση). Για τις τολμηρές, έχουμε συμπεριλάβει σχέδια επαγγελματικού επιπέδου – μιλάμε για μικροσκοπικά χριστουγεννιάτικα δέντρα, ταράνδους και μικροσκοπικούς χιονάνθρωπους. Έχουμε προσθέσει χρήσιμες συμβουλές (αφήστε το βερνίκι να στεγνώσει πλήρως μεταξύ των βημάτων!), αυτοκόλλητα νυχιών που μπορείτε να αγοράσετε για άμεση ικανοποίηση και συνδέσμους σε προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε και εσείς DIY ιδέες χριστουγεννιάτικης τέχνης νυχιών.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο άνεσής σας, υπάρχει κάτι εδώ για να σας βοηθήσει να ανεβάσετε το παιχνίδι των γιορτινών σας νυχιών. Προμηθευτείτε λοιπόν όλα τα καλύτερα χειμωνιάτικα χρώματα για τα νύχια και δοκιμάστε τις δυνάμεις σας με μερικές από αυτές τις αυθάδεις και απλές ιδέες χριστουγεννιάτικης τέχνης νυχιών.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών με Φώτακια

Απλά το πιο χαριτωμένο! Ξεκινήστε με μια ουδέτερη βάση, και στη συνέχεια σχεδιάστε μαύρα “κορδόνια” (μας αρέσει που αυτά έχουν κυματιστές θηλιές). Εφαρμόστε δακρυγόνα ή στρογγυλά πετράδια νυχιών σε διάφορα χρώματα ως “λαμπάκια”. Αν δεν έχετε κοσμήματα νυχιών, βάλτε αντί γι’ αυτά βερνίκι νυχιών με κουκκίδες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα νύχια σας θα λάμπουν έντονα όλη τη σεζόν!

 

 

Ποια είναι τα πιο κομψά νύχια για τα Χριστούγεννα;

Το τέλειο μανικιούρ εξαρτάται από το προσωπικό σας γούστο και το επίπεδο επισημότητας της περίστασης, αλλά είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν ορισμένα σχέδια που δεν θα αποτύχουν σε όποια εκδήλωση και αν παρευρεθείτε αυτά τα Χριστούγεννα. Προσέξτε!

Γαλλικά νύχια.

Το γαλλικό μανικιούρ είναι ένα από τα πιο ζητούμενα στα κομμωτήρια και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή του. Όλα δείχνουν ότι τα σχέδια που θα θριαμβεύσουν αυτή την εορταστική περίοδο θα είναι τα πιο απλά, αν και πάντα με μια πινελιά λάμψης ή χρώματος για να αναζωογονήσουν τα χέρια σας.

Κοντά νύχια.

Μέχρι τώρα βλέπαμε πως τα πιο φορεμένα μανικιούρ ήταν αυτά με τα μακριά νύχια, ίσως λόγω του πυρετού των ακρυλικών νυχιών. Ωστόσο, φέτος το χειμώνα η πιο κομψή και άνετη τάση θα επιστρέψει στα κοντά νύχια που θα διακοσμήσουμε με γιορτινές λεπτομέρειες.

Σκούρα χρώματα.

Είδαμε πώς τα χρώματα των νυχιών για το φθινόπωρο του 2023 κινούνται ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από δροσερά πράσινα και σοκολατί καφέ, μια τάση που θα συνεχιστεί και τα Χριστούγεννα, με απλά και εξαιρετικά κομψά σχέδια.

 

Απλά χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών με λεπτομέρειες

Αυτό το μανικιούρ είναι διακριτικό αλλά με μια πολύ ιδιαίτερη πινελιά για να γιορτάσετε την εορταστική περίοδο. Οι χρυσές γραμμές συνδυάζονται με το γυαλιστερό φινίρισμα του νυχιού, προσδίδοντας ένα εξαιρετικά φυσικό και κομψό φινίρισμα στο εορταστικό σας look.

 

 

Χιονονιφάδα Χριστουγεννιάτικη nail art

Για εύκολα νύχια με νιφάδες χιονιού, χρησιμοποιήστε μικροσκοπικά αυτοκόλλητα απλικέ πάνω από μπλε και λευκό βερνίκι νυχιών. Για να ολοκληρώσετε την απόλυτη εμφάνιση στο χειμωνιάτικο τοπίο των θαυμάτων, προσθέστε ένα αστραφτερό ασημένιο statement νύχι.

Διακριτικό χριστουγεννιάτικο σχέδιο για τα νύχια

Για να μπούμε στο πνεύμα των γιορτών δεν χρειάζεται απαραιτήτως να έχουμε έντονα χρώματα στο μανικιούρ μας. Τα σχέδια σε ήσυχους μπεζ τόνους αποκτούν εορταστικό ύφος με ένα απλό σχέδιο φιόγκου και λίγο γκλίτερ σε ένα από τα νύχια.

 

Μυρτω Παπαδοπουλου:
Related Post

This website uses cookies.