Χριστουγεννιατικα νυχια με γκλιτερ

Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα κομψά και εκλεπτυσμένα χριστουγεννιατικα σχέδια νυχιών που θα ταιριάζουν με τα γιορτινά σας ρούχα. Βρήκαμε τα πιο όμορφα σχέδια για να διακοσμήσετε το μανικιούρ σας με αστραφτερή λάμψη αυτή την εορταστική περίοδο. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τους πιο επιθυμητούς συνδυασμούς χρωμάτων και εφέ της στιγμής.

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που γιορτάζουμε και φοράμε τα καλύτερα ρούχα μας και είναι πολύ πιθανό να έχετε ήδη κλείσει το φόρεμα για την παραμονή των Χριστουγέννων ή το παντελόνι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αυτό που είναι λιγότερο πιθανό είναι να ξέρετε τι μανικιούρ θα φορέσετε με αυτά, γι’ αυτό σήμερα σας παρουσιάζουμε τα χριστουγεννιάτικα νύχια που θα θριαμβεύσουν αυτή τη γιορτινή περίοδο και τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα κορυφαία χειμερινά μανικιούρ της εποχής.

Image source

Γκλίτερ, σχέδια με μοτίβα ή εξαιρετικά απλά, υπάρχουν πολλά κομψά σχέδια νυχιών για να φορέσετε για την πιο μαγική εποχή του χρόνου. Δοκιμάσαμε το Instagram για να βρούμε τα πιο viral και σας έχουμε ήδη προειδοποιήσει ότι θα σας είναι αδύνατο να μην ακολουθήσετε την τάση με χριστουγεννιατικα νυχια με γκλιτερ όταν δείτε τα μανικιούρ που σας έχουμε ετοιμάσει.

Αν υπάρχει μια εποχή του χρόνου που προσφέρεται ιδιαίτερα για νύχια με glitter, αυτή είναι τα Χριστούγεννα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μερικές πινελιές γκλίτερ για να τα ντύσετε για την εορταστική περίοδο και να τα ταιριάξετε τέλεια με τη διάθεση. Και αν υπάρχει κάτι που αφορά ένα καλοφτιαγμένο μανικιούρ με ελκυστικό σχέδιο, είναι ότι μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή μας κάθε φορά που το βλέπουμε, πράγμα που συμβαίνει αρκετές φορές την ημέρα.

Γι’ αυτό θέλαμε να σας δώσουμε πολλές ιδέες, ώστε να επιλέξετε το σχέδιο που σας ταιριάζει καλύτερα. Ορισμένα είναι εξαιρετικά διακριτικά, με φυσικούς τόνους και λίγες μόνο πινελιές λάμψης, άλλα είναι εξαιρετικά φανταχτερά, με έγχρωμες λάμψεις και άλλα έχουν διασκεδαστικά και πρωτότυπα σχέδια που θα σας βάλουν αμέσως σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Εσείς ποια θα επιλέξετε;

Αστέρια γκλιτερ

Ο αλάνθαστος συνδυασμός για τα Χριστούγεννα: αστέρια και γκλίτερ. Μόνο η διακόσμηση ενός νυχιού είναι υπεραρκετή για να δώσει στο μανικιούρ σας αυτή την ξεχωριστή πινελιά.

Λάμψη και στρας

Ένας συνδυασμός που έχουμε ερωτευτεί. Το 3D nail art γίνεται όλο και πιο μοντέρνο και δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί καλύτερα με γκλίτερ.

Γκλίτερ και δυο χρώματα

Λατρεύουμε τον πρωτότυπο συνδυασμό χρωμάτων αυτού του μανικιούρ, το οποίο, φυσικά, κρατάει το γκλίτερ για το δάχτυλο του δαχτυλιδιού. Μια πραγματική επιτυχία.

Χριστουγεννιατικα νυχια με γκλιτερ με την ίδια απόχρωση

Η βαφή όλων των νυχιών σας με την ίδια απόχρωση γκλίτερ είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα. Είναι εύκολο και δείχνει υπέροχο.

Χαριτωμένα χριστουγεννιάτικα σχέδια με γκλιτερ

Τα μακριά νύχια όπως αυτά προσφέρονται για μερικά από τα πιο χριστουγεννιάτικα σχέδια, όπως αυτό το αρκουδάκι. Μας αρέσουν οι πινελιές γκλίτερ που εφαρμόζονται με διαφορετικούς τρόπους σε κάθε νύχι.

Γκλιτερ με διαβάθμιση

Ένα πολύ ντελικάτο και θηλυκό μανικιούρ με γαλάζιο χρώμα πούδρα ως βάση με σχέδιο χιονονιφάδες και ένα εφέ διαβάθμισης με ασημένια λάμψη γκλιτερ. Ιδανικό και για έμπνευση από την αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη ταινία Frozen.

Φουλ χρώμα και λάμψη

Στην αντίθετη πλευρά από τα διακριτικά σχέδια τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια με γκλίτερ μπορεί να είναι γεμάτα χρώμα και λάμψη. Ακομα κι αν δεν μπορείς να αποφάσίσεις σε ένα μόνο μπορείς πάντα να κάνεις ένα εορταστικό ουράνιο τόξο με γκλίτερ στα νύχια σου.

Μυρτω Παπαδοπουλου:
Related Post

This website uses cookies.