5 μυστικά για την τέλεια σιλουέτα από την Karlie Kloss

Η Karlie Kloss έχει γίνει γνωστή στον χώρο του μόντελινγκ σε πολύ μικρή ηλικία. Δουλεύει σαν τρελή ως μοντέλο και έχει εργαστεί στην Victoria’s Secret για τέσσερα χρόνια και ως άγγελος για δύο χρόνια. Έχει υπέροχο σώμα και μάλιστα έχει αποκαλύψει τα μυστικά της. Δείτε λοιπόν πως θα αποκτήσετε μία παρόμοια σιλουέτα με απλές συνήθειες.

  1. Κατ’ αρχάς, η γυμναστική αποτελεί βασικό κομμάτι της καθημερινότητας του γνωστού μοντέλου. Συνδυάζει ασκήσεις αερόβιας γυμναστικής με πιλάτες ενώ ταυτόχρονα γυμνάζει τα χέρια και τα πόδια με λάστιχα. Μας συμβουλεύει να δυναμώνουμε διαρκώς το σώμα μας καθώς το δυνατό σώμα είναι το νέο σέξι!
  2. Το βασικό μυστικό σιλουέτας που έχει η Karlie Kloss είναι οι εναλλαγές στην προπόνηση. Τη μία μέρα μπορούμε να κάνουμε αερόβιες ασκήσεις και την επόμενη ασκήσεις ενδυνάμωσης.
  3. Το αγαπημένο μοντέλο του χώρου της μόδας μας λέει πως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε αν κάποιες μέρες δεν ασκηθούμε καθόλου. Βασικό είναι να κινούμαστε συνεχώς. Αν ανεβούμε τις σκάλες με τα πόδια αντί το ασανσέρ ή βγάλουμε τον σκύλο βόλτα τρέχοντας είναι σίγουρο πως το σώμα μας συνεχίζει την προπόνηση ακόμη και αν δεν πάμε στο γυμναστήριο.
  4. Επιπλέον, η Karlie Kloss διατηρεί τη σιλουέτα της με υγιεινή διατροφή, η οποία περιλαμβάνει πολλές πρωτεΐνες αν και είναι χορτοφάγος. Δεν πίνει γάλα αγελάδας αλλά μόνο αμυγδάλου. Το πρωί πίνει συνήθως ένα ρόφημα πρωτεΐνης (το οποίο απευθύνεται συνήθως σε αθλητές) με βρώμη ή ομελέτα από ασπράδια.
  5. Είναι καλό λοιπόν να θυμόμαστε πως η διατροφή μας πρέπει να περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά ώστε να διατηρούμε την ενέργεια και την δύναμή μας. Η Karlie Kloss μας προτείνει να μην είμαστε πολύ αδύνατες, καθώς αυτό δεν είναι καλαίσθητο.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να εφαρμόσετε τις παραπάνω συμβουλές. Ανανεώστε τις συνήθειες διατροφής και γυμναστικής που έχετε ήδη και προσπαθήστε να αποκτήσετε την τέλεια σιλουέτα για το καλοκαίρι!

Μυρτω Παπαδοπουλου:
Related Post

This website uses cookies.