Διαγωνισμός : κέρδισε υπέροχα βραχιόλια Glambition bracelets

diagonismos glambination 228x300 - Διαγωνισμός : κέρδισε υπέροχα βραχιόλια Glambition bracelets

Η Ελευθερία, η ψυχή του Glambition φτιάχνει υπέροχα βραχιόλια με μεταλλικές λεπτομέρειες που θα συμπληρώσουν ιδανικά την κάθε σου εμφάνιση.

H καινούρια Φθινοπωρινή συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα και τα υλικά που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος. Το μεταξωτό νήμα, το κορδόνι και τα Swarovski είναι τα κυρίαρχα υλικά κατασκευής των Glambition bracelets. Χρώματα όπως το ροζ, μωβ και το μπλε είναι τα βασικά της συλλογής η οποία ανανεώνεται συνέχεια.

Σκοπός της Ελευθερίας είναι να εξακολουθήσει να έχει προσιτές τιμές με ποιοτικά υλικά χωρίς να ξεφεύγει από τις επιταγές της εποχής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της στο facebook http://www.facebook.com/GlambitionJewels ή στο http://glambition.thecraftsmarket.com/

5 super τυχερές φίλες του fashion-style.gr θα κερδίσουν από ένα υπέροχο βραχιόλι Glambition!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό :

 1. Αν δεν είναι ήδη φίλος μας στο facebook γίνε τώρα!
 2. Πήγαινε στο http://glambition.thecraftsmarket.com/products για να βρεις το βραχιόλι που θέλεις να κερδίσεις
 3. Γράψε κάτω από αυτή την εικόνα ποιο είναι το βραχιόλι που επέλεξες
 4. Κάνε share την εικόνα
 5. Συμπλήρωσε τα παρακάτω και πάτα Submit

Ο διαγωνισμός για τα υπέροχα βραχιόλια Glambition bracelets που μας προσφέρει η σχεδιάστρια Ελευθερία Παπαδάκη έληξε! Τα τυχερά νούμερα που προέκυψαν από την κλήρωση φαίνονται παρακάτω. Το πρώτο σετ αφορά τις νικήτριες και το δεύτερο τις αναπληρωματικές νικήτριες σε περίπτωση που δε μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με κάποιο νικητή εντός 48 ωρών.

Νικήτριες

32 Mairy Lr
210 Ja Dane
261 Eleni Ntzioni
274 Nansy Theofilopoyloy
461 evangelia valatsou

Αναπληρωματικές νικήτριες

30 ΓΩΓΩ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
131 Ma Ker
151 ευδοξια καραγιωργου
241 Maria Gialama
271 eleni papadopoulou

nomera nikiton

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω των βημάτων που καθορίζονται παραπάνω.
 2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Κυριακής 18 Νοεμβρίου 2012. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 3. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί νικητές.
 4. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για τα δώρα που κέρδισαν και τη διαδικασία παραλαβής με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορέσει να γίνει η αποστολή του δώρου.
 5. Τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά ένα 48ωρο από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 6. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του fashion-style.gr και στη σελίδα του fashion-style.gr στο facebook σε περίπτωση που είναι ανάμεσα στους νικητές.
 7. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης ή χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν εντός ενός μήνα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
 8. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 9. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

 

Το διαγωνισμό υποστηρίζουν :

SaveAndWin.gr

kerdise-to.gr

jaba.gr

tixerakias.grΚάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 8 November 2012