Οι 5 καλύτερες εμφανίσεις της Kendall Jenner

Γνωρίσαμε την Kendall Jenner στην δημοφιλή σειρά «Keep up with the Kardashians». Στο ξεκίνημα της σειράς το 2007, ήταν μικρό παιδάκι. Σήμερα, η 19 πλέον Kendall είναι γνωστό μοντέλο και έχει τη δική της σειρά ρούχων, σε συνεργασία βέβαια με την αδερφή της Kylie. Παρακολουθούμε ανελλιπώς κάθε της εμφάνιση και αγαπάμε το στυλ της. Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις της και εμπνευστείτε!
Θα ξεκινήσουμε με την επιλογή της Kendall για την τέλεια φθινοπωρινή εμφάνιση. Φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι με άσπρο T- shirt και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το κατάλληλο σύνολο για μία βραδινή έξοδο. Η Kendallτο φόρεσε σε γνωστό μπαράκι του Παρισιού και μας ενθουσίασε ιδιαίτερα.

Τα δερμάτινα κομμάτια ταιριάζουν καταπληκτικά στην Kendall και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Το δερμάτινο λαδί φόρεμα μέχρι το μηρό αναδείκνυε τα όμορφα πόδια της. Το συνδύασε υπέροχα με μαύρα καλοκαιρινά booties και αυστηρό κότσο στα μαλλιά. Το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό και, επομένως, όλη η προσοχή εστιαζόταν στο υπέροχο φόρεμά της.

Και οι casual εμφανίσεις της Kendall είναι μοναδικές. Μας άρεσε ιδιαίτερα το φθινοπωρινό της σύνολο με το μαύρο στενό παντελόνι, το denim jacket και το γλυκό αμάνικο γουνάκι. Είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω ανέμελα και το μακιγιάζ της ήταν ουδέτερο ή καλύτερα θα λέγαμε ανύπαρκτο.

Η Kendall Jenner δεν φοβάται να φορέσει φλατ. Αγαπάει τα motorcycle boots και δεν διστάζει να τα φορέσει σε συνδυασμό με ένα casual ντύσιμο. Την είδαμε επίσης στο αεροδρόμιο με ένα ζευγάρι ασημί oxfords και μας ενθουσίασε ιδιαίτερα.

Τέλος, η Kendall έχει αποδείξει πως το σοφιστικέ στυλ της πάει πολύ. Δείτε, για παράδειγμα, πόσο όμορφα συνδύασε μία μαύρη μίνι φούστα με ένα όμορφο ασπρόμαυρο πουκαμισάκι και ένα κίτρινο blazer. Φόρεσε μαύρες γόβες και σήκωσε τα μαλλιά της σε ένα γλυκό κότσο bun απογειώνοντας την εμφάνισή της.



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 22 January 2015