4 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε πριν τις αγορές των εκπτώσεων

ekptoseis-sales

Έχετε αναρωτηθεί πότε είναι η καλύτερη εποχή για να πάτε για ψώνια ρούχων; Αν είστε σαν εμένα, τότε σίγουρα το έχετε κάνει. Λατρεύω τα ρούχα και τη μόδα, αλλά είναι ένας δαπανηρός εθισμός. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να έχουμε την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο που λέει και η παροιμία! Απλά πρέπει να ξέρετε πότε είναι οι εποχές κατά τη διάρκεια του έτους που τα καταστήματα προσφέρουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις!

Οι εκπτώσεις είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να ξοδέψουμε μερικά χρήματα για το style μας, επενδύοντας σε ρούχα που λαχταρούσαμε εδώ και καιρό να τα αγοράσουμε αλλά η τιμή τους συνήθως μας σταματούσε.

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι η αγαπημένη όλων αλλά κυρίως των γυναικών έχοντας μεγαλύτερη σημασία για αυτές, καθώς μπορούν να αποκτήσουν καλής ποιότητας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που έλειπαν από την γκαρνταρόμπα τους σε πολύ χαμηλές τιμές.

Όμως πριν βγούμε στα μαγαζιά και αρχίσουμε να ψάχνουμε για τα fashion items που θα γίνουν οι αγαπημένες μας αγορές θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις παρακάτω συμβουλές για να γλιτώσουμε αρκετό χρόνο και φυσικά χρήματα.

 

1. Φτιάξε λίστα αγορών

Μία μέρα πριν αποφασίσετε να βγείτε στα μαγαζιά για τα ψώνια σας, πάρτε χαρτί & μολύβι και γράφτε όλα αυτά που χρειάζεστε να αγοράσετε στις εκπτώσεις. Θα έχετε έτσι όλο το χρόνο να σκεφτείτε και να θυμηθείτε πράγματα που είχατε δει σε κάποιο περιοδικό μόδας ή ρούχα που φορούσε κάποια φίλη σας και θέλατε να αποκτήσετε κι εσείς. Επιπλέον, αφού τελειώσετε με την λίστα καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να τα βάλετε σε σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

2. Κάνε μια έρευνα αγοράς

Αυτή η διαδικασία θα σας πάρει λίγο χρόνο όμως σίγουρα θα σας εξασφαλίσει οικονομικές αγορές. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να αφιερώσετε μια ολόκληρη μέρα που δεν έχετε άλλες δραστηριότητες, όπως το Σάββατο, για να επισκεφτείτε όλα τα μαγαζιά που έχουν ρούχα της αρεσκείας σας. Έτσι θα έχετε μια εικόνα για τα πράγματα που μπορείτε να βρείτε σε κάθε κατάστημα και να διαλέξετε το ιδανικότερο για εσάς.

ekptoseis sales arkus spiske BTKF6G O8fU unsplash - 4 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε πριν τις αγορές των εκπτώσεων

Photo by Markus Spiske on Unsplash

3. Φόρεσε άνετα ρούχα

Πριν αποφασίσετε να κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά, θα πρέπει να έχετε ντυθεί με τα κατάλληλα ρούχα. Για να γλιτώσετε σημαντικό χρόνο από την αναμονή στα δοκιμαστήρια θα πρέπει να φροντίσετε να φοράτε ρούχα που είναι ευκολοφόρετα, χωρίς πολλά κουμπιά και δύσκολα φερμουάρ. Η καταλληλότερη επιλογή για αυτή την περίπτωση είναι ένα άνετο jean και ένα πουλόβερ. Επίσης καλό θα ήταν να αποφεύγετε την άμεση επαφή των ρούχων με το δέρμα σας, φορώντας κάποιο κορμάκι ή φανελάκι.

4. Έλεγξε αν φίνονται επιστροφές

Πολλές φορές όταν βρισκόμαστε στα μαγαζιά για τις αγορές μας ο κόσμος, η μουσική και οι γρήγοροι ρυθμοί μας επηρεάζουν και μας κάνουν να χάνουμε εύκολα την συγκέντρωση και την προσοχή μας. Μπορεί λοιπόν να αγοράσουμε λανθασμένα κάτι που ήδη να έχουμε ή να μην προσέξουμε κάποιο μικρό ελάττωμα. Θα πρέπει λοιπόν όταν πάμε στο ταμείο να ρωτάμε πάντα αν μπορεί να γίνει επιστροφή στα ρούχα που αγοράσαμε στις εκπτώσεις και όλες τις σχετικές πληροφορίες.



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 23 January 2014