Πώς να βάλεις ένα κοντομάνικο πουκάμισο με στιλ

Η φετινή μόδα επιτάσσει να βάλεις ένα κοντομάνικο πουκάμισο που είναι casual αλλά και στιλάτο. Όποιο χρώμα και αν διαλέξεις, είναι αρκετά εύκολο να το συνδυάσεις με παντελόνι, φούστα ή σορτς. Μπορείς με τους κατάλληλους συνδυασμούς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ καθώς είναι ιδανικό ρούχο για τη δουλειά ή για casual εμγανίσεις, αλλά και για βραδινή έξοδο σε πιο ελαφριά υφάσματα.

Τα κοντομάνικα πουκάμισα είναι η ιδανική επιλογή για να τα προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει. Αν πρόκειται να πάτε στη δουλειά ή να βρεθείτε με τους φίλους σας, αυτά τα πουκάμισα θα σας κρατήσουν άνετα δροσερούς. Πριν επισκεφθείτε τα καταστήματα, πρέπει να μάθετε πώς να τα συνδυάσετε σωστά. Ακολουθούν διάφορες προτάσεις για να φαίνεστε όσο το δυνατόν καλύτερα με το κοντομάνικο πουκάμισο!

Πάμε να εμπνευστούμε από τα πιο μοδάτα σύνολα με κοντομάνικο πουκάμισο για το καλοκαίρι και να δούμε τα πιο κομψά αξεσουάρ για εσένα.

kontomaniko poukamiso - Πώς να βάλεις ένα κοντομάνικο πουκάμισο με στιλ

Βρες το εδώ

  • Το denim πουκάμισο είναι διαχρονική αξία που λογικά θα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Αν θέλεις να είσαι κλασική και chic, συνδύασε με ένα μαύρο τζιν παντελόνι και κομψά καφέ oxfords. Πάρε μία δερμάτινη oversized τσάντα και βάλε ένα statement necklace.
  • To denim πουκάμισο από μαλακό ύφασμα είναι η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή και συνδυάζεται με το σέξι δερμάτινο σορτς σε μαύρο χρώμα. Μπορείς να το κάνεις λίγο πιο καθημερινό με λευκά sneakers και μία oversized τσάντα και να προσθέσεις ένα μεταλλικό βραχιόλι και κοραλλί κραγιόν.
  • Το πολύχρωμο καρό πουκάμισο με κοντά μανίκια είναι ένα κλασσικό κομμάτι που επιλέγεται από όλες τις ηλικίες. Ο πιο safe συνδυασμός είναι με ένα τζιν σορτς ή παντελόνι και λευκά sneakers ή converse. Μπορείς ακόμα να το φορέσεις με μεταλλικά flatforms που είναι φέτος πολύ στη μόδα για άνεση τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές. Ολοκλήρωσέ το με ένα απλό καλοκαιρινό χτένισμα και minimal ασημένια δαχτυλίδια.

To κοντομάνικο πουκάμισο φοριέται και το βράδυ

 

  • Για να κάνεις μια σούπερ εμφάνιση το καλοκαίρι φόρεσε ένα διάφανο κοντομάνικο πουκάμισο στο χρώμα του δέρματος συνδυασμένο με μια pencil φούστα και ένα φάκελο στο ίδιο χρώμα. Δημιούργησε έντονη αντίθεση και κλέψε τα βλέματα με υπέροχα κόκκινα εσώρουχα, κομψές κόκκινες γόβες και κατακόκκινο κραγιόν. Για να μειώσεις τους τόνους μπορείς να φορέσεις ένα εσώρουχο σε απαλό ροζ ή ένα nude φανελάκι ώστε να μην είσαι αποκαλυπτική.
  • Αν θες να κάνεις τη διαφορά με ένα κοντομάνικο πουκάμισο, επίλεξε το μπλε ριγέ με ταφτά στα μανίκια που είναι η θηλυκή πινελιά. Βάλτο κλασικά με τζιν παντελόνι ή σορτς και δερμάτινα σανδάλια ή κάνε μία άκρως θηλυκή εμφάνιση με λευκή φούστα σε γραμμή Α και μεταλλικές πλατφόρμες. Τα βασικά αξεσουάρ είναι ένα γεωμετρικό necklace, παστέλ μανικιούρ και ένας λευκός δερμάτινος φάκελος.

Τα κοντομάνικα πουκάμισα για all day εμφανίσεις

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiabi Cyprus (@kiabi_cyprus)

 

  • Το κοντομάνικο πουκάμισο σε ασπρόμαυρο tropical print και cropped γραμμή είναι μία super θηλυκή επιλογή που φοριέται με διάφορους τρόπους. Συνδύασε με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και λευκά flatforms ή με μία ψηλόμεση παστέλ φούστα σε maxi μήκος και μπεζ converse. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με κρόσσια.
  • Τα κοντομάνικα πουκάμισα είναι ιδανικά για preppy style εμφανίσεις. Ένα λευκό πουκάμισο με μια κοντή φούστα σε άλφα γραμμή και θηλυκές μπαλαρίνες συνθέτουν ένα χαρούμενο καλοκαιρινό σύνολο που μπορείς να φορέσεις κάθε στιγμή της ημέρας. Ολοκλήρωσε το outfit με κομψά κοσμήματα και μια λευκή τσάντα στο μέγεθος που σε βολεύει.


Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 19 July 2016