Οι 5 καλύτερες εμφανίσεις στα Όσκαρ

Τα Όσκαρ του 2015 αποτελούν πια παρελθόν. Με μεγάλο ενδιαφέρον παρατηρήσαμε τις υπέροχες εμφανίσεις των celebrities. Ταυτόχρονα, όμως, θυμηθήκαμε τις πιο ωραίες εμφανίσεις που έχουν γίνει στο κόκκινο χαλί στην τελετή βραβείων Όσκαρ. Ας δούμε λοιπόν μερικές από αυτές.
1. Η Anne Hathaway έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στα Όσκαρ του 2009 φορώντας μία υπέροχη στράπλες τουαλέτα Armani. Το φόρεμα είχε πούλιες και ιριδίζουσες λεπτομέρειες. Η αγαπημένη μας ηθοποιός το συνδύασε με ένα κομψό chignon, με κοσμήματα Cartier και clutch Roger Vivier. Ήταν απλά πανέμορφη!

2. Το 2001 η Julia Roberts φόρεσε μία vintage τουαλέτα Valentino με την χαρακτηριστική ουρά από organza στο πίσω μέρος. Η χρονιά αυτή αποτέλεσε ορόσημο για τον οίκο Valentino διότι καθιερώθηκε ξανά η δημιουργία vintage φορεμάτων. Η ηθοποιός έδειχνε υπέροχη στην ασπρόμαυρη αυτή τουαλέτα, με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά και έχοντας επιλέξει ένα πολύ απαλό βάψιμο.

3. Στην τελετή των βραβείων Όσκαρ το 2014, η Lupita Nyong’ o έκανε μία υπέροχη εμφάνιση που γράφτηκε στην ιστορία. Επέλεξε μία γαλάζια τουαλέτα του οίκου Prada με βαθύ ντεκολτέ και όμορφο δέσιμο στη μέση. Λόγω της επιτυχίας της, η Miuccia Prada την επέλεξε ως πρόσωπο της καμπάνιες του brand Miu Miu.

4. To 2007 η Nicole Kidman έκανε μία μοναδική εμφάνιση. Φόρεσε μία κατακόκκινη τουαλέτα, δημιουργία του οίκου Balenciaga, η οποία τόνιζε με υπέροχο τρόπο την κομψή σιλουέτα της. Αγαπήσαμε ιδιαίτερα τον κομψό φιόγκο στον λαιμό, του οποίου το τελείωμα έφτανε μέχρι το πάτωμα. Η ηθοποιός είχε αφήσει τα μαλλιά της λυτά και είχε επιλέξει ένα απαλό βάψιμο που τόνιζε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

5. Το 2010, η αγαπημένη μας ηθοποιός Sandra Bullock, όχι μόνο κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο αλλά και έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση φορώντας μεταλλιζέ τουαλέτα Marchesa, μπαίνοντας έτσι στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους της βραδιάς.



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 20 March 2015