Τα χτενίσματα της Jessica Alba που αγαπήσαμε

Η Jessica Alba είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και δεν παύουμε να παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον τόσο τις ταινίες της όσο και τις εμφανίσεις της. Έχει πολλά να μας διδάξει τόσο στο θέμα της επιλογής ρούχων αλλά και στο θέμα των μαλλιών. Ας δούμε λοιπόν τα καλύτερα χτενίσματα της Jessica Alba και ας αποφασίσουμε εάν έχουμε περιθώρια για άμεση αλλαγή hairstyle.
Κατ’ αρχάς, αγαπήσαμε το μοναδικό χτένισμα της Jessica Alba στην Comic- Con International, τον περασμένο χρόνο. Το μάκρος των μαλλιών της ξεπερνάει το ύψος του στήθους της και δείχνουν τέλεια μετά από χτένισμα με μασιά. Επίσης, είχαν μία εξαιρετική funky λεπτομέρεια, μία ιδιαίτερη πλεξούδα στην αριστερή πλευρά, η οποία έδινε την εντύπωση πως η ηθοποιός είχε ξυρίσει τα μαλλιά της. Πραγματικά υπέροχο!

Η Jessica Alba είναι μάστερ στα χτενίσματα και το απέδειξε δίνοντας στυλ σε μία απλή αλογοουρά. Έπλεξε τα πλαϊνά σε πλεξούδα και δημιούργησε χωρίστρα ξεχωρίζοντας τα μαλλιά της κορυφής. Τα μαλλιά της ήταν σε απαλές μπούκλες δίνοντας στο χτένισμα μία υπέροχη punk πινελιά.

Αγαπάμε πολύ και τα side swept χτενίσματα της Jessica Alba. Κάνει χωρίστρα στο πλάι, φέρνοντας τα μαλλιά της όλα σε μία πλευρά, έχοντας τα χτενισμένα σε απαλές κυματιστές μπούκλες. Το hairstyle αυτό είναι το ιδανικό για βραδινές εξόδους διότι μπορεί να δώσει χαρακτήρα ακόμη και σε ένα απλό μαύρο φόρεμα.

Η αλήθεια είναι όμως πως η Jessica Alba μας έχει υποκινήσει πολλές φορές να κόψουμε τα μαλλιά μας. Σε πολλές περιπτώσεις έχει υποστηρίξει το medium style είτε με ίσια μαλλιά είτε με μπούκλες.

Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε τα υπέροχα updos που κάνει η αγαπημένη μας ηθοποιός από καιρό σε καιρό. Μας εμπνέουν τόσο για τις βραδινές καλοκαιρινές μας εμφανίσεις αλλά και για το χτένισμα που θα έχουμε όταν θα ντυθούμε νυφούλες!



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 27 January 2015