Ρομαντικό μακιγιάζ για τα μάτια

makigiaz matia 4 228x300 - Ρομαντικό μακιγιάζ για τα μάτια

Κάθε γυναίκα πάνω στη γη κρύβει μία ρομαντική πλευρά στην προσωπικότητά της. Αυτό είναι σίγουρο. Πολλές φορές όμως νιώθουμε πως το ρομαντικό ντύσιμο και τα ανάλογα αξεσουάρ δεν μας ταιριάζουν και πολύ. Τι θα λέγατε λοιπόν για το ρομαντικό μακιγιάζ στα μάτια; Δείτε τις παρακάτω οδηγίες ώστε να δώσετε στα μάτια σας ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σας που δεν είναι φανερό στους άλλους.
Κατ’ αρχάς, επιλέξτε τις κατάλληλες αποχρώσεις για τις σκιές. Προτιμήστε όλες τις αποχρώσεις του ροζ, του ροδακινί και του κοραλλί. Συνδυάστε τες με ασημί σκιά, την οποίας θα εφαρμόσετε στην εσωτερική γωνία του ματιού.
makigiaz matia 1
Έπειτα, μπορείτε να τονίσετε το κάτω βλέφαρο με ένα μολύβι. Επιλέξτε την πιο κοντινή απόχρωση στο χρώμα των ματιών σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαύρο μολύβι Kohl για να δείξει το μάτι σας πιο έντονο. Περάστε το με ένα πινέλο ώστε να δείξει πιο όμορφο.
makigiaz matia 2
Εφαρμόστε πολλές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας ώστε το βλέμμα σας να είναι έντονο και σαγηνευτικό. Το βήμα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για να πετύχετε το τέλειο ρομαντικό μακιγιάζ.
Μία υπέροχη νότα θα δώσουν οι ιριδίζουσες σκιές. Βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και συνδυάστε την με ένα μαύρο eyeliner και τη μάσκαρα.
makigiaz matia 3
Το winged eye look είναι το ιδανικό για ένα ρομαντικό μακιγιάζ στα μάτια. Δοκιμάστε το και είναι σίγουρο πως δεν θα μπορείτε να ξεκολλήσετε!
makigiaz matia 4
Για να αποκτήσουν τα μάτια σας ένα υπέροχο ρομαντικό στυλ, είναι σημαντικό να τονίσετε τα φρύδια σας. Ποτέ να μην παραλείπετε αυτό το βήμα. Όσο όμορφο και αν είναι το μακιγιάζ των ματιών, εάν τα φρύδια σας δεν είναι περιποιημένα, έχετε κάνει μάταιο κόπο. Συνεπώς, στα ήδη φροντισμένα φρύδια σας, περάστε λίγη καφέ σκιά ώστε να γεμίσετε τυχόν κενά που υπάρχουν. Με ένα μικρό ειδικό μολυβάκι τονίστε το περίγραμμα.
makigiaz matia 5Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 16 January 2015