6 τρόποι για να βάλεις το κασκόλ σου

kaskol xeimonas 3 228x300 - 6 τρόποι για να βάλεις το κασκόλ σου

Και δεν είναι μόνο το κασκόλ του χειμώνα. Πόσες φορές δεν έχεις σταθεί μπροστά στον καθρέφτη, προσπαθώντας να βρεις τον πιο άνετο και στιλάτο τρόπο να δέσεις το μαντίλι ή την πασμίνα σου; Υπάρχει ο κλασικός και πλέον ενδεδειγμένος όπου το τυλίγεις γύρω από το λαιμό σου. Και εδώ που τα λέμε, είναι και ο πιο πρακτικός γιατί θες να σε κρατά εντελώς ζεστή. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι για να βάλεις το κασκόλ ή μία χοντρή πασμίνα τόσο ως ‘προστατευτικό’ από το κρύο όσο και σαν αξεσουάρ.
kaskol xeimonas 1
Μία χοντρή πασμίνα τυλίγεται γύρω από όλο σχεδόν το σώμα, γι αυτό είναι και τόσο chic. Θυμίζει το poncho, αλλά είναι ακόμα πιο αριστοκρατικό.
kaskol xeimonas 2
Άστο να πέσει λιτά κι απέριττα μπροστά. Δεν καλύπτει το λαιμό, αλλά θυμίζει τον τρόπο με τον οποίο το φορούσαν οι κύριοι των υψηλών τάξεων και οι δανδήδες.
kaskol xeimonas 3
Πρέπει να επενδύσουμε όλες σε ένα πολύ μεγάλο κασκόλ καθαρά για πρακτικούς λόγους. Τυλίγεις όλο το λαιμό και περισσεύει αρκετό ύφασμα που μπορείς να αφήσεις ελεύθερο. Cozy chic.
kaskol xeimonas 4
Αρκετοί και ελαφρώς διαφορετικοί τρόποι να βάλεις ένα μικρό κλασικό κασκόλ. Είτε καλά τυλιγμένο γύρω από το λαιμό, ή σαν κλασική πασμίνα γύρω από την πλάτη ή να πέφτει χαλαρά μπροστά.
kaskol xeimonas 5
Μήπως να φτιάχναμε ένα τεράστιο παπιγιόν από κασκόλ; Βάλε το έτσι να πέφτει με ίσο τρόπο, πάρε τη μία πλευρά, φτιάξε έναν κύκλο και κράτα το σαν φιόγκο. Πάρε την πιο κοντή άκρη του κασκόλ και τύλιξε γύρω από το φιόγκο. Πέρασέ το από τη μέση και τράβηξε μέχρι να τεντωθεί καλά ο φιόγκος. Είναι έτοιμο.
kaskol xeimonas 6
Πάμε να κάνουμε ένα πολύ απλό σχέδιο με δεμένο κασκόλ. Παίρνουμε το κασκόλ φορώντας το προς τα πίσω. Κάνουμε έναν κύκλο και φέρνουμε τις άκρες μπροστά χιαστί. Μέτα κάνουμε ένα κανονικό δέσιμο μεταξύ τους και είναι έτοιμο.

Προτάσεις αγοράς : Βρες τα παρακάτω υπέροχα κασκόλ σε σούπερ τιμές εδώ.

kaskol

 Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 8 December 2014