5 τρόποι να φορέσεις την πλισέ φούστα τον χειμώνα

plise fousta mavri outfit - 5 τρόποι να φορέσεις την πλισέ φούστα τον χειμώνα

Το καλοκαίρι, η πλισέ φούστα είχε την τιμητική της. Την φορέσαμε πολύ τόσο σε casual εμφανίσεις όσο και σε βραδινές εξόδους. Μπορούμε να τη συνδυάσουμε όμως και με τα χειμωνιάτικα ρούχα μας. Midi, maxi, mini, όλα τα μήκη μπορούν να φορεθούν τον χειμώνα και να μας προσφέρουν την κομψότητα που επιθυμούμε. Δείτε λοιπόν διάφορες ιδέες και εμπνευστείτε για το στυλ που θέλετε να ακολουθήσετε την χειμωνιάτικη σεζόν.

Κατ’ αρχάς, παραμείνετε in και μέσα στη μόδα επιλέγοντας μία πλισέ δερμάτινη φούστα. Είναι ιδιαίτερα κομψή και ταιριάζει με τα αγαπημένα μας πουλόβερ αλλά και τα σατέν πουκάμισά μας. Συνδυάστε την με γόβες ή booties καθώς και έναν όμορφο φάκελο (αποφεύγοντας τις κλασσικές τσάντες).

Δώστε χρώμα στην χειμωνιάτικη εμφάνισή σας με μία πλισέ maxi φούστα σε έντονη απόχρωση. Φορέστε μονόχρωμο μπλουζάκι και συνδυάστε το με ένα statement κολιέ και πολλά κομψά βραχιόλια.

Χτενίστε τα μαλλιά σας σε γλυκές μπούκλες και επιλέξτε απαλό μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ σικάτο και ταυτόχρονα θα εκφράζει την boho διάθεσή σας με εξαιρετικό τρόπο.

Αποκτήστε ένα πιο preppy στυλ συνδυάζοντας την πλισέ μίνι φούστα σας με ένα φαρδύ πουλόβερ με άνισο τελείωμα.

plise fousta mavri outfit - 5 τρόποι να φορέσεις την πλισέ φούστα τον χειμώνα

Photo by Vicky Cheng on Unsplash

 

Φορέστε ψηλές κάλτσες μέχρι το μηρό και παπούτσια κολεγιακού στυλ. Το σύνολο αυτό είναι ιδανικό τόσο για τις καθημερινές μας βόλτες στην αγορά όσο και για τη σχολή(για τις φοιτήτριες).

Δώστε μία πιο ροκ διάθεση στο στυλ σας φορώντας μία πλισέ maxi φούστα σε παστέλ απόχρωση σε συνδυασμό με το μαύρο σας δερμάτινο τζάκετ.

Μυτερές γόβες σε μαύρο χρώμα, ογκώδη γυαλιά και ένα φουλάρι animal print θα τελειοποιήσουν το σύνολο. Επίσης, μπορείτε να χτενίσετε τα μαλλιά σας σε ένα αυστηρό chignon.

Τέλος, μπορείτε να ακολουθήσετε τα χνάρια της Taylor Swift και να συνδυάσετε διάφορες αποχρώσεις με τα ρούχα σας φορώντας πάντοτε την αγαπημένη σας πλισέ φούστα.



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 26 December 2014