Επενδύστε σε μία βουργουνδί δερμάτινη φούστα

vourgoundi fousta outfit - Επενδύστε σε μία βουργουνδί δερμάτινη φούστα

Το βουργουνδί είναι το χρώμα της χειμωνιάτικης σεζόν. Μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε κομμάτι επιθυμούμε και να συνδυαστεί με κάθε στυλ. Ο συνδυασμός που κάνει αυτό το χρώμα με μία δερμάτινη φούστα(άλλο υπέροχο κομμάτι του χειμώνα) είναι καταπληκτικός. Ανυπομονούμε να φορέσουμε μία βουργουνδί δερμάτινη φούστα άμεσα. Για να δούμε λοιπόν μερικά outfits ώστε να φορέσουμε με επιτυχία αυτό το υπέροχο ρούχο.

Κατ’ αρχάς, ας δούμε τις φούστες pencil. Μία βουργουνδί δερμάτινη φούστα σε στυλ pencil μπορεί άνετα να συνδυαστεί με ένα πουλόβερ με ζιβάγκο ή με ένα κοντομάνικο χειμωνιάτικο μπλουζάκι. Το μυστικό βρίσκεται στα αξεσουάρ και στα παπούτσια. Οι δερμάτινες pencil φούστες απαιτούν μυτερές γόβες ή booties. Δώστε λοιπόν στυλ στην εμφάνισή σας με αυτόν τον υπέροχο συνδυασμό. Φορέστε τα ρούχα αυτά τόσο για μία μοναδική εμφάνιση στο γραφείο όσο και σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Το ντύσιμό σας θα εκφράζει την αυτοπεποίθηση που θέλετε να δηλώσετε με την παρουσία σας.

Επιλέξτε μία πιο αποκαλυπτική φούστα με σκίσιμο μέχρι τον μηρό. Συνδυάστε την με μαύρα κομμάτια και μαύρη τσάντα. Γενικότερα όμως μη φοβηθείτε να πάρετε μαζί σας μία δερμάτινη τσάντα σε βουργουνδί χρώμα. Μαζί, φορέστε μαύρα, μυτερά booties, ένα άλλο must have κομμάτι του φετινού χειμώνα.

vourgoundi fousta outfit - Επενδύστε σε μία βουργουνδί δερμάτινη φούστα

Photo by Jose Martinez on Unsplash

Η βουργουνδί δερμάτινη φούστα σε άλφα γραμμή είναι επίσης υπέροχη. Δηλώνει ρομαντισμό και ενδείκνυται για ένα ραντεβού με τον καλό σας σε ένα όμορφο εστιατόριο. Φορέστε ένα απλό μπλουζάκι, κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα, και ασορτί γόβες ή ακόμη καλύτερα booties.

Τέλος, μας αρέσει και η μίνι εκδοχή της φούστας αυτής, η οποία θα τονίσει υπέροχα τα πόδια μας. Σε συνδυασμό με ένα πουλόβερ μπορεί να δώσει μία preppy διάθεση στο ντύσιμό μας. Βέβαια, μπορείτε να μετατρέψετε αυτή τη φούστα σε βραδινό ρούχο, φορώντας ψηλοτάκουνα παπούτσια και μία see-through μπλούζα. Φορέστε βουργουνδί κραγιόν και είστε έτοιμες!



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 26 December 2014