Βρείτε κίνητρα για να χάσετε τα περιττά κιλά

adinatisma mezoura - Βρείτε κίνητρα για να χάσετε τα περιττά κιλά

Όλες μας ταλαιπωρούμαστε από τα περιττά κιλά. Είτε στην κοιλιά είτε στους μηρούς, νιώθουμε άσχημα και προσπαθούμε να αποφύγουμε πάση θυσία τις εμφανίσεις με το μαγιό. Παρ’ όλα αυτά τα συναισθήματα, συνεχίζουμε να κάνουμε ατασθαλίες στο φαγητό. Τι θα βοηθήσει λοιπόν σε αυτόν τον φαύλο κύκλο; Το μυστικό είναι να έχουμε κίνητρα. Εάν βρούμε κίνητρα για να ξεκινήσουμε γυμναστική και να βελτιώσουμε το διαιτολόγιό μας, τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Δείτε λοιπόν την παρακάτω λίστα και βρείτε τα δικά σας κίνητρα για να χάσετε τα περιττά κιλά.

Κατ’ αρχάς, προσπαθήστε να οραματιστείτε τον εαυτό σας κατά την περίοδο που θα έχετε χάσει τα κιλά αυτά. Είναι σίγουρο πως θα αγαπήσετε τον εαυτό σας και δεν θα ντρέπεστε για κανένα σημείο του σώματός σας, ούτε καν με μαγιό.

Σκεφτείτε το Πριν και το Μετά. Είναι σίγουρο πως θα δείτε μεγάλη βελτίωση στο σωματικό σας βάρος και στο σχήμα του σώματός σας.

Να σκέφτεστε διαρκώς τον εαυτό σας χωρίς τα περιττά κιλά. Θα μπαίνετε σε ένα δωμάτιο με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Κανείς δεν θα κοιτάει πια τους γλουτούς ή τους μηρούς σας. Θα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτό θα αντανακλάται στο πρόσωπό σας. Επιπλέον, θα νιώθετε πιο όμορφα και άνετα στο γυμναστήριο, φορώντας την κολλητή φόρμα ή το κολάν. Το σώμα σας θα είναι όμορφο και κανείς δεν θα σας κοιτάει πια με προκλητικό τρόπο.

adinatisma mezoura - Βρείτε κίνητρα για να χάσετε τα περιττά κιλά

Photo by Huha Inc. on Unsplash

Πολλές από εμάς που έχουμε περιττά κιλά, φανταζόμαστε τον εαυτό μας σε ρούχα που δεν μας ταιριάζουν προς το παρόν, όπως ένα mini φόρεμα ή ένα τζιν σορτς. Σκεφτείτε πόσο όμορφες θα φαίνεστε σε αυτά τα ρούχα . Είναι σίγουρο πως έτσι θα βάλετε τα δυνατά σας να χάσετε τα περιττά κιλά που τόσο σας βασανίζουν.

Ξεκινήστε λοιπόν άμεσα τη γυμναστική και αποκτήστε ισχυρά κίνητρα για να χάσετε τα περιττά κιλά σας.



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 27 December 2014