Τα κατάλληλα χτενίσματα για την γυμναστική

Suitable hairstyles for gymnastics 5 228x300 - Τα κατάλληλα χτενίσματα για την γυμναστική

Η ώρα της γυμναστικής είναι ιερή για καθεμία από εμάς. Με απόλυτη προσήλωση ακολουθούμε τόσο το ημερήσιο όσο και το εβδομαδιαίο πρόγραμμά μας. Επίσης, προσέχουμε ιδιαίτερα τα ρούχα που φοράμε. Επιλέγουμε με καλό γούστο τις φόρμες μας, τα αθλητικά κολάν και τα αθλητικά παπούτσια. Για να δούμε λοιπόν πως μπορούμε να συνδυάσουμε τα ρούχα αυτά με το κατάλληλο χτένισμα.
Κατ’ αρχάς, μπορούμε πολύ απλά να σηκώσουμε τα μαλλιά μας σε μία απλή αλογοουρά. Για ένα πιο περίπλοκο χτένισμα, μπορούμε με τις τούφες που βρίσκονται πάνω από τα αυτιά μας, να σχηματίσουμε δύο κομψές πλεξούδες, τις οποίες μπορούμε να συνδέσουμε με την κοτσίδα μας.
Suitable hairstyles for gymnastics (2)
Εάν έχουμε χρόνο πριν την ώρα της γυμναστικής, μπορούμε να σχηματίσουμε μία γαλλική πλεξούδα. Αν τα μαλλιά μας είναι μακριά, τότε η πλεξούδα αυτή θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Σε όσες αρέσει να γυμνάζονται με στυλ και να βγάζουν και καμία selfie κατά τη διάρκεια της άσκησης, μπορούν να δέσουν την πλεξούδα με έναν φιόγκο, δίνοντας στο αθλητικό μας outfit έναν ρομαντικό αέρα.
Suitable hairstyles for gymnastics (3)
Εναλλακτικά, μπορούμε να σχηματίσουμε και μία πλεξούδα ψαροκόκαλο, η οποία by the way θα διατηρηθεί, όσο έντονη και αν είναι η άσκηση που θα κάνουμε. Προτιμήστε να την φτιάξετε αφού πρώτα σηκώσετε τα μακριά μαλλιά σας σε μία αλογοουρά.
Suitable hairstyles for gymnastics (1)
Όταν δεν έχετε καθόλου χρόνο πριν την γυμναστική σας, δέστε στην κορυφή του κεφαλιού σας ένα headband και δέστε τα μαλλιά σας σε έναν χαλαρό κότσο. Μη διστάσετε να τον δέσετε ψηλά ώστε να φαίνεται πως τα μαλλιά σας έχουν πολύ όγκο.
Suitable hairstyles for gymnastics (5)
Τέλος, ένα απλό αλλά χαριτωμένο bun θα δώσει άλλη χάρη στην αθλητική σας εμφάνιση.
Suitable hairstyles for gymnastics (4)
Δείτε λοιπόν οδηγίες στο internet και αποκτήστε όμορφα και κομψά χτενίσματα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε γυμναστική με στυλ, ακολουθώντας τις αρχές της μόδας της εκάστοτε εποχής.Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 27 December 2014