Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες

pseftikes vlefarides 5 228x300 - Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Ένα λάθος που κάνουμε σχεδόν όλες οι γυναίκες είναι το ότι φοβόμαστε να φορέσουμε ψεύτικες βλεφαρίδες. Δείτε όμως όλες τις celebrities. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες που φοράνε τους δίνουν ένα βλέμμα που μαγνητίζει. Δείτε λοιπόν πως μπορούμε και εμείς να αποκτήσουμε αυτό το υπέροχο βλέμμα.
pseftikes vlefarides 1
Κατ’ αρχάς, επιλέξτε το είδος των βλεφαρίδων που επιθυμείτε. Υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στο φυσικό σχέδιο ή το πιο έντονο. Αν θέλετε να πετύχετε το look της Barbie, το οποίο θα έρθει στη μόδα την επόμενη σεζόν, επιλέξτε βλεφαρίδες που είναι πυκνές στο κέντρο, ενώ αν θέλετε ένα cat-eye look επιλέξτε αυτές που είναι πυκνές στα άκρα.
Έπειτα, αφού ανοίξετε τη συσκευασία, πιέστε τες πάνω κάτω ώστε να γίνουν πιο εύκαμπτες. Θα πρέπει να τις τοποθετήσετε λίγα χιλιοστά πιο δίπλα από την εσωτερική γωνία του ματιού.
Πριν κάνετε οτιδήποτε, πρέπει να περάσετε τις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλίδι. Δώστε τους ένα όμορφο σχήμα ώστε οι ψεύτικες να «ακουμπήσουν» πάνω στις δικές σας.
pseftikes vlefarides 2
Περάστε, έπειτα, την ειδική κόλλα με τα δάχτυλα σας πάνω στις βλεφαρίδες. Μη δοκιμάσετε να την περάσετε από το σωληνάριο διότι θα βγει αρκετή ποσότητα και πρέπει να αποφύγετε την υπερβολή.
Τώρα, ήρθε η ώρα να βάλετε τις βλεφαρίδες. Μην νιώθετε νευρικότητα! Είναι εύκολο και θα τα καταφέρετε μία χαρά. Με τον αντίχειρα και τον δείκτη, ή με ένα τσιμπιδάκι, πιάστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες και κολλήστε τες πάνω στις δικές σας, έχοντας το κεφάλι σας γερμένο προς τα πίσω.
pseftikes vlefarides 3
Για να τελειοποιήσετε το look, περάστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες με λίγη μάσκαρα. Με αυτόν τον τρόπο, οι ψεύτικες με τις φυσικές «μπερδεύονται».
pseftikes vlefarides 4
Όταν χρειαστεί να τις απομακρύνετε από τα μάτια σας, προσπαθήστε να τις βγάλετε κινούμενες προς την εσωτερική γωνία του ματιού. Αν έχει μείνει λίγη κόλλα, ξεπλύνετε με νερό και σαπούνι.
pseftikes vlefarides 5Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 5 December 2014