Ντυθείτε για το γραφείο παρά τη βροχή

Dress for office despite the rain 1 228x300 - Ντυθείτε για το γραφείο παρά τη βροχή

Ο φετινός χειμώνας είναι ιδιαίτερα βροχερός. Κάθε μέρα, λίγο ψιλόβροχο ή μία δυνατή βροχή μας κάνει να φαινόμαστε χάλια όταν τελικά φτάνουμε στο γραφείο. Πως μπορούμε να δείχνουμε όμορφες παρά τη βροχή; Δείτε κάποιες συμβουλές που γράψαμε για εσάς ώστε όταν φτάνετε στο γραφείο να είστε πανέμορφη.
Κατ’ αρχάς, εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα κομμάτια. Αγοράστε ένα αδιάβροχο και φορέστε το όταν πρέπει να περπατήσετε στη βροχή. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να φοράτε τα κλασσικά κίτρινα και άγαρμπα αδιάβροχα που φορούσαμε όταν ήμασταν μικρές. Στην αγορά, θα βρείτε υπέροχα αδιάβροχα, στο χρώμα και το στυλ της επιλογής σας. Συνδυάστε τα με τα outfits που ήδη έχετε επιλέξει και είστε έτοιμες να αντιμετωπίσετε τη βροχή!
Dress for office despite the rain (4)
Έπειτα, πρέπει να βρείτε ένα κομψό ζευγάρι γαλότσες. Ίσως, αυτό να ακούγεται λίγο περίεργο στυλ για το γραφείο. Το μυστικό είναι όμως πως θα έχετε μαζί σας τις γόβες που θα φορέσετε ή θα τις έχετε αφήσει στο γραφείο. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε κομψές στη δουλειά και θα προστατεύεστε από τη βροχή από και προς το σπίτι.
Dress for office despite the rain (2)
Πάρτε το απόφαση πως τις βροχερές ημέρες τα μαλλιά σας θα δείχνουν χάλια. Συνεπώς, αφιερώστε λίγο χρόνο κατά την προετοιμασία σας για να τα χτενίσετε με τον κατάλληλο τρόπο. Είναι μία καλή ευκαιρία για να σηκώσετε τα μαλλιά σας σε έναν όμορφο chignon ή έναν γλυκό bun κότσο. Εναλλακτικά, μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε μία αυστηρή αλογοουρά σε συνδυασμό με μία στέκα.
Dress for office despite the rain (3)
Φορέστε το κατάλληλο καλσόν. Αφήστε στην άκρη τα πολύ λεπτά καλσόν και φορέστε ένα χοντρό, το οποίο θα σας προστατεύσει από το κρύο και τη βροχή. Ανάλογα με το περιβάλλον του γραφείου μπορείτε να επιλέξετε και το καλσόν. Είναι καλό όμως να παραμείνετε σε σκούρα χρώματα.
Dress for office despite the rain (5)
Τέλος, επιλέξτε μία καλή ομπρέλα, η οποία θα σας προστατεύει με αποτελεσματικό τρόπο.
Dress for office despite the rain (1)Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 27 December 2014