Μυστικά υπέροχου στυλ για πενηντάρες

Secrets lovely style 2 228x300 - Μυστικά υπέροχου στυλ για πενηντάρες

Κάθε ηλικία έχει την χάρη της. Είτε είμαστε 25 είτε 50, έχουμε μοναδική προσωπικότητα και όμορφες ιδιότητες. Το ίδιο ισχύει και για το στυλ μας. Πολλές φορές όμως δυσκολευόμαστε να βρούμε το στυλ που όντως μας ταιριάζει. Κάνουμε τραγικά λάθη στην εμφάνισή μας, τα οποία μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες. Δείτε λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε για να είστε μία υπέροχη πενηντάρα.
Κατ’ αρχάς, επιλέξτε ένα κοντό κούρεμα, του οποίου το μήκος δεν θα ξεπερνάει το κόκαλο της κλείδας. Υπάρχουν κομψά καρέ, είτε μακριά είτε κοντά, τα οποία θα δώσουν χαρακτήρα στο πρόσωπό σας.
Secrets lovely style (1)
Αποφύγετε αυστηρά το κόκκινο κραγιόν, το οποίο θα σας προσθέσει έξτρα χρόνια. Προτιμήστε το μόνο εάν η επιδερμίδα σας είναι πολύ σκούρα.
Ποτέ μη φοράτε στράπλες ή μίνι. Τα φορέματα και οι φούστες σας πρέπει να φτάνουν ως το γόνατο. Μία κοντή φούστα μπορεί να γίνει δεκτή μόνο με μαύρο, χοντρό καλσόν. Να θυμάστε πως μία πενηντάρα είναι όμορφη επειδή έχει στυλ και γοητεία, όχι επειδή επιδεικνύει το σώμα της.
Secrets lovely style (3)
Αποφύγετε τα πολλά αξεσουάρ και τα καπέλα. Δεν θέλετε να δώσετε την εντύπωση πως επιζητείτε την προσοχή των άλλων.
Secrets lovely style (4)
Να φροντίζετε το πρόσωπό σας. Να ακολουθείτε μία συγκεκριμένη διαδικασία καθημερινά, η οποία θα περιλαμβάνει απολέπιση και ενυδάτωση. Να εφαρμόζετε τη μάσκα προσώπου κάθε 15 μέρες και ποτέ να μην ξεχνάτε την κρέμα νύχτας.
Secrets lovely style (5)
Προτιμήστε τα μαύρα τζιν από τα μπλε τζιν. Επίσης, ποτέ μην ακολουθείτε τάσεις του παρελθόντος. Σίγουρα κάποια από αυτές σας ταίριαζε, όμως να έχετε στο νου σας πως τώρα είστε μία πενηντάρα, κάτι που ισοδυναμεί με γοητεία και καλό γούστο.
Ίσως χρειαστεί να κάνετε καλή έρευνα στην αγορά, ώστε να βρείτε τα κομμάτια που σας ταιριάζουν περισσότερο. Το να δημιουργήσετε όμως το στυλ σας από την αρχή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και συναρπαστικό!
Secrets lovely style (2)Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 28 December 2014