Μυστικά ομορφιάς από τις πασαρέλες

Beauty Secrets from the catwalks 2 228x300 - Μυστικά ομορφιάς από τις πασαρέλες

Η αλήθεια είναι πως πολλές από εμάς ζηλεύουμε το μακιγιάζ των μοντέλων. Τα μοντέλα έχουν πάντοτε μεγάλα μάτια και όμορφα ζυγωματικά. Επίσης, έχουν πάντοτε απαλά και λαμπερά μαλλιά. Θέλουμε τόσο πολύ να τους μοιάσουμε! Δείτε λοιπόν μερικά μυστικά ομορφιάς από τις πασαρέλες ώστε να μιμηθούμε στο μέγιστο το υπέροχο μακιγιάζ των μοντέλων.
Κατ’ αρχάς, πρέπει να ακολουθείτε μία καθημερινή διαδικασία ενυδάτωσης. Εάν το κάνετε αυτό κάθε μέρα, τότε το primer θα εφαρμοστεί με άψογο τρόπο. Έπειτα, απλώστε με προσεκτικές κινήσεις την βάση, χρησιμοποιώντας ένα μικρό σφουγγαράκι. Προσθέστε ένα ειδικό primer για να εξασφαλίσετε πως η σκιά θα παραμείνει στη θέση της καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Beauty Secrets from the catwalks (4)
Έπειτα, δώστε στα μάτια σας χαρακτήρα. Επιλέξτε σκιές σε ουδέτερες αποχρώσεις και μη διστάσετε να δημιουργήσετε ένα ιριδίζον τελείωμα. Στην εξωτερική γωνία του ματιού, εφαρμόζουμε πάντοτε την πιο σκούρα σκιά της χρωματικής παλέτας που έχουμε επιλέξει.
Beauty Secrets from the catwalks (3)
Τώρα, ήρθε η ώρα να σχηματίσετε το cat- eye look. Με μεγάλη προσοχή, τραβήξτε μία γραμμή με το eyeliner. Για να σχηματίσετε την ιδανική γραμμή στην εξωτερική γωνία, χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι ή μία πιστωτική κάρτα. Μετά, γεμίστε τις βλεφαρίδες με μαύρη, αδιάβροχη μάσκαρα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στις ρίζες τους.
Beauty Secrets from the catwalks (5)
Τονίστε τα φρύδια σας με ένα μολυβάκι. Επιλέξτε την πιο κοντινή απόχρωση στο φυσικό χρώμα της τρίχας και προσπαθήστε να φαίνεται το φρύδι όσο πιο φυσικό γίνεται. Γεμίστε τα κενά με μία ειδική σκιά σε παρόμοια απόχρωση.
Beauty Secrets from the catwalks (2)
Επίσης, είναι σημαντικό να δώσετε χρώμα στα ζυγωματικά σας. Με ένα highlighter σε μορφή κρέμας, τονίστε τόσο τα ζυγωματικά όσο και τη μύτη, αλλά και την περιοχή πάνω από τα φρύδια σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε στο πρόσωπο σας τις κατάλληλες σκιές.
Τέλος, διαγράψτε το σχήμα των χειλιών με ένα μολυβάκι και γεμίστε με το κραγιόν της επιλογής σας.
Beauty Secrets from the catwalks (1)Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 27 December 2014