Μυστικά μακιγιάζ για τα λευκά μαλλιά

makeup Secrets for gray hair 4 228x300 - Μυστικά μακιγιάζ για τα λευκά μαλλιά

Χιλιάδες γυναίκες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των άσπρων τριχών. Συνεχώς αγωνίζονται ώστε να τις καλύψουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Πολλές από αυτές έχουν επιλέξει να βάψουν τα μαλλιά τους λευκά. Η τάση αυτή σιγά σιγά κερδίζει έδαφος και στη χώρα μας κυρίως από γυναίκες πάνω από 60. Η αλήθεια είναι πως το λευκό δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τις ξανθές ή τις μελαχρινές αποχρώσεις. Είτε με τόνους προς το ασημί είτε να φτάνει το πλατινέ, το λευκό είναι πολύ σικ και κολακεύει κάθε πρόσωπο. Δείτε πως μπορούμε να το αναδείξουμε με το κατάλληλο μακιγιάζ.
Κατ’ αρχάς, αν δεν μας αρέσει το έντονο μακιγιάζ, περιοριζόμαστε σε πιο γήινους τόνους. Με τη βάση, το concealer και την πούδρα, καλύπτουμε οποιεσδήποτε ατέλειες στο πρόσωπο μας. Προσπαθούμε βέβαια να μην ξεφύγουμε από το φυσικό χρώμα του δέρματος μας. Θα μπορούσαμε επίσης να δώσουμε λίγο χρώμα στα χείλη με ένα ροδακινί κραγιόν και λίγο διάφανο lip gloss. Μην τονίσετε τα φρύδια σας καθώς η διαφορά στις αποχρώσεις είναι ήδη φανερή.
makeup Secrets for gray hair (1)
Γενικότερα βέβαια, είναι καλό να γνωρίζουμε πως το λευκό χρώμα των μαλλιών απαιτεί να βαφόμαστε καθημερινά. Ειδάλλως, τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας θα φαίνονται αχνά ή ανύπαρκτα.
Δοκιμάστε λοιπόν να τονίσετε τα μάτια σας. Η καλύτερη τεχνική που ταιριάζει στα λευκά μαλλιά είναι τα smokey eyes. Επιλέξτε σκούρες καφέ ή γκρι σκιές και απλώστε τες με τέχνη πάνω στο βλέφαρο. Δείτε οδηγίες στο internet ώστε να γίνετε εξπέρ στο smokey eye look. Απλώστε πολλές στρώσεις μάσκαρα ώστε να προσδώσετε στο βλέμμα σας περισσότερη ένταση.
makeup Secrets for gray hair (2)
Μωβ ή μενεξεδί σκιές θα ταίριαζαν ιδιαίτερα στα λευκά μαλλιά που τείνουν περισσότερο προς το ασημί.
makeup Secrets for gray hair (4)
Επιλέξτε nude αποχρώσεις για το κραγιόν σας ώστε να δώσετε περισσότερη έμφαση στα μάτια σας.
makeup Secrets for gray hair (5)
Τέλος, λίγο ρουζ στα μάγουλα θα προσδώσει ζωντάνια στο βάψιμο σας και θα δείχνετε υπέροχη!
makeup Secrets for gray hair (3)Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 8 December 2014