Κάντε το μακιγιάζ να διαρκέσει

Make makeup to last 4 228x300 - Κάντε το μακιγιάζ να διαρκέσει

Όλες μας δαπανούμε πολλά λεπτά κάθε μέρα για το μακιγιάζ μας. Επιλέγουμε με προσοχή τα χρώματα αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Όταν θέλουμε όμως το μακιγιάζ μας να φαίνεται όμορφο, αυτό έχει απλώς εξαφανιστεί. Είναι άσχημο το συναίσθημα να θέλουμε να δείξουμε όμορφες στο πρώτο ραντεβού ή σε μία συνέντευξη για δουλειά, και τελικά όλος ο κόπος για το μακιγιάζ να πήγε χαμένος. Τι μπορούμε να κάνουμε για να ξεφύγουμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο; Δείτε μερικές πρακτικές συμβουλές που συγκεντρώσαμε για εσάς.
Κατ’ αρχάς, ενυδατώστε καλά την επιδερμίδα σας. Επίσης, διαλέξτε μία καλή βάση, η οποία θα απορροφήσει τα φυσικά λιπαρά του προσώπου και θα αποτελέσει το θεμέλιο για ένα καλό βάψιμο.
Μην πέσετε στην παγίδα όμως να ενυδατώσετε υπερβολικά το δέρμα σας. Βρείτε ενυδατικές κρέμες οι οποίες στην ουσία θα «κλειδώσουν» το make up πάνω στο πρόσωπό σας.
Make makeup to last (4)
Χρησιμοποιήστε μία πούδρα για να «σφραγίσετε» το make up και τη βάση. Επίσης, εφαρμόστε λίγο κάτω από τα μάτια για να σταθεροποιηθεί το concealer και λίγο στα ζυγωματικά, πάνω από το ρουζ.
Make makeup to last (3)
Να κάνετε απολέπιση της επιδερμίδας σας κάθε εβδομάδα. Τα νεκρά δερματικά κύτταρα θα απομακρυνθούν και, ως αποτέλεσμα, θα χρησιμοποιήσετε μικρότερη ποσότητα βάσης, η οποία θα είναι επαρκής για το πρόσωπό σας.
Make makeup to last (1)
Ένα βασικό μυστικό είναι το να απλώνετε το make up, το υγρό ρουζ και τη βάση με τα ειδικά πινέλα και όχι με τα δάχτυλα, ώστε το κάθε καλλυντικό να διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Make makeup to last (2)
Φροντίστε λοιπόν με απλά βήματα το μακιγιάζ σας ώστε να διατηρηθεί από τη στιγμή που θα το εφαρμόσετε. Απολαύστε κάθε σας συνάντηση ή ραντεβού με το μακιγιάζ που επιλέξατε στην αρχή της ημέρας.
Make makeup to last (5)Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 27 December 2014