Εμπνεύσου από τα hairstyles της Jennifer Aniston

Jennifer Aniston mallia 6 228x300 - Εμπνεύσου από τα hairstyles της Jennifer Aniston

H Jennifer Aniston είναι πολύ γνωστή για τρία πράγματα: τη συμμετοχή της στην πιο πετυχημένη τηλεοπτική κωμική σειρά Friends, για το γάμο και το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Brad Pitt και τα μαλλιά της. Από την εποχή κιόλας των Friends, λάνσαρε διαφορετικά χτενίσματα δημιουργώντας νέες τάσεις και όλες οι γυναίκες ακολουθούσαν πιστά τα βήματά της. Το χρώμα έχει κινηθεί σε καστανούς και ξανθούς τόνους, αλλά το μήκος και το στιλ έχει αλλάξει πολλές φορές.
Πάρε ιδέες από τα πιο γνωστά hairstyles της Jennifer Aniston και ‘αντίγραψε’ τις προτάσεις της.
Jennifer Aniston mallia 1
Κατατάσσεται στα αγαπημένα μας γιατί έχει μελί και ‘ανοιχτές’ ξανθές ανταύγειες, πολύ όγκο και το μήκος είναι κοντό και αρκετά chic.
Jennifer Aniston mallia 2
Αγαπήσαμε αυτό το μήκος που φτάνει λίγο πιο κάτω από τους ώμους, έχει διάφορες αποχρώσεις του ξανθού που καταφέρνουν και δημιουργούν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, ενώ οι χαλαρές μπούκλες κολακεύουν το σχήμα του προσώπου της.
Jennifer Aniston mallia 3
Τί πιο απλό και sexy από ένα μακρύ και ίσιο μαλλί σε ένα τόσο φωτεινό χρώμα; Τη διαφορά κάνει η χωρίστρα στο πλάι που δίνει τον απαραίτητο όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού.
Jennifer Aniston mallia 4
Το μαλλί Rachel που λάτρεψαν πολλές γυναίκες τη δεκαετία του ’90. Η ίδια έχει δηλώσει ότι όλες πήγαιναν τότε στους κομμωτές τους ζητώντας το χτένισμα της πρωταγωνίστριας της γνωστής σειράς.
Jennifer Aniston mallia 5
Πέρασε και μία περίοδο όπου είχε υιοθετήσει το σκούρο καστανό χρώμα. Χαιρόμαστε που επέστρεψε στο ξανθό γιατί το συγκεκριμένο την γερνάει και δεν την κολακεύει τόσο.
Jennifer Aniston mallia 6
Μας αρέσει αυτό το χρώμα γιατί είναι σαντρέ και δημιουργεί την αίσθηση του ombre style, ενώ η χωρίστρα στη μέση αναδεικνύει σωστά το σχήμα του προσώπου.
Jennifer Aniston mallia 7
Και φτάνουμε στο σήμερα, με την Aniston να πραγματοποιεί ένα κούρεμα που είχε ορκιστεί ότι δεν θα ξανακάνει. Επανήλθε στο ‘αυστηρό’ καρέ, ενώ σήμερα το έχει ακόμα πιο κοντό από αυτό που βλέπετε. Της ταιριάζει πολύ και δίνει υπέροχη ‘κίνηση’ στα μαλλιά της.Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 11 December 2014