Δείξτε υπέροχη σε 10 λεπτά

Marvelous in 10 minutes 3 228x300 - Δείξτε υπέροχη σε 10 λεπτά

Μόλις ξυπνήσατε και συνειδητοποιείτε πως έχετε λίγα μόνο λεπτά για να φύγετε ώστε να μην αργήσετε στη δουλειά. Αγχώνεστε πολύ καθώς όλα έχουν σβήσει από το μυαλό σας. Δεν ξέρετε τι να κάνετε! Όμως δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. Με απλά tips μπορείτε να δείξετε υπέροχη σε 10 μόνο λεπτά.

1. Επιλέξτε ένα ή δύο σύνολα ρούχων τα οποία θα έχετε για ώρα ανάγκης. Συνεπώς, σήμερα το βράδυ οργανώστε τη ντουλάπα σας ώστε να έχετε τέτοια κομμάτια σε μια άκρη. Εάν το συγκεκριμένο πρωινό δεν καταφέρετε να τα συνδυάσετε σωστά ή τίποτα δεν φαίνεται να σας ταιριάζει, ντυθείτε στα μαύρα και φορέστε γόβες σε έντονα χρώματα. Με ένα funky αξεσουάρ, θα δείχνετε υπέροχη.
Marvelous in 10 minutes (1)
Marvelous in 10 minutes (2)

2. Βρείτε προϊόντα τα οποία έχουν πολλές χρήσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε ένα κρεμώδες ρουζ, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως κραγιόν και ως αντηλιακή προστασία(καθώς ο δείκτης SPF θα είναι μεγάλος).

3. Κάποια στιγμή που έχετε χρόνο, δοκιμάστε απλά χτενίσματα όπως ένα bun, μία πλεξούδα ή ένας φιόγκος. Έτσι, θα είστε έτοιμες και θα δείξετε υπέροχες ακόμη και αν έχετε μόνο 10 λεπτά στη διάθεσή σας.
Marvelous in 10 minutes (4)
Marvelous in 10 minutes (3)

4. Εφόσον δεν έχετε χρόνο για να φάτε πρωινό, πάρτε μαζί σας μία μπανάνα ή λίγες granola. Είναι σημαντικό να τρέφεστε σωστά, ακόμη και όταν δεν έχετε χρόνο να φάτε σπίτι. Μην αφήσετε τίποτα να σας κάνει να παραλείψετε αυτό το τόσο σημαντικό γεύμα.
Marvelous in 10 minutes (5)

5. Παραμείνετε ήρεμη και συγκρατήστε τα συναισθήματά σας. Το άγχος και η πίεση που νιώθετε θα φανούν αμέσως στο πρόσωπό σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείξτε υπέροχη καθώς θα φτάνετε στο γραφείο.

Τέτοιες στιγμές μπορεί να προκύψουν στην καθεμία από εμάς. Είναι σημαντικό να είμαστε οργανωμένες και έτοιμες ώστε μπορέσουμε να ετοιμαστούμε ακόμη και όταν έχουμε μόνο 10 λεπτά στη διάθεσή μας.Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 26 December 2014