Συμβουλές μόδας για παχουλές γυναίκες

Fashion tips for plump women 3 - Συμβουλές μόδας για παχουλές γυναίκες

Οι καμπύλες είναι ένα χαρακτηριστικό πολλών γυναικών που όμως έχει παρεξηγηθεί. Το ότι είστε παχουλές δεν σημαίνει αυτόματα πως δεν μπορείτε να είστε όμορφες και μέσα στη μόδα. Εξάλλου, η ηλικία και το βάρος δεν είναι ανάλογα του στυλ. Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας μοναδικό στυλ ακολουθώντας ταυτόχρονα την τελευταία τάση της μόδας.
Κατ’ αρχάς, αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας. Μην περιμένετε να χάσετε κιλά ώστε να είστε όμορφες. Επιλέξτε όμορφα ρούχα τα οποία σας κολακεύουν. Αν καταφέρετε να χάσετε κάποια κιλά, μία επίσκεψη στη μοδίστρα θα λύσει αυτό το πρόβλημα.
Fashion tips for plump women (2)
Πάντοτε να ντύνεστε με βάση το σχήμα του σώματος και όχι με βάση το μέγεθός σας. Τα ρούχα σας πρέπει διαγράφουν όμορφα το σώμα σας και τις καμπύλες του. Κρύψτε καλά τα ελαττώματα και τις ατέλειες και αναδείξτε τα προτερήματά σας.
Fashion tips for plump women (4)
Μη φοβηθείτε να υιοθετήσετε την τελευταία λέξη της μόδας. Τι θα πει είστε παχουλές; Επιλέξτε τα χρώματα και τα σχέδια που σας ταιριάζουν και εντάξτε τα στο καθημερινό σας στυλ.
Να διαλέγετε ρούχα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα σας. Αποφύγετε τα ριχτά και φαρδιά ρούχα, μέσα στα οποία θα «χάνεστε». Επιλέξτε στενά ρούχα (χωρίς υπερβολές) τα οποία θα τονίσουν τις χυμώδεις καμπύλες σας.
Fashion tips for plump women (1)
Όμορφες ιδέες θα βρείτε σε blog που ασχολούνται με τη μόδα για παχουλές γυναίκες. Θα δείτε διάφορες συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν με αποτελεσματικό τρόπο.
Fashion tips for plump women (3)
Τέλος, μην αποφεύγετε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Τώρα το χειμώνα, οι ψηλοτάκουνες μπότες, τα booties και οι γόβες μπορούν να αναβαθμίσουν σημαντικά κάθε σας εμφάνιση. Βρείτε αυτά που σας αρέσουν και ανανεώστε το στυλ σας.
Fashion tips for plump women (5)
Επιλέξτε με προσοχή τα κατάλληλα ρούχα ώστε να αναδειχθεί το κυριότερο προσόν που έχετε, οι καμπύλες. Αφιερώστε χρόνο ώστε να τους δώσετε την προσοχή που τους αξίζει και ένα είναι σίγουρο, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις όλων!Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 19 November 2014