Περιποίηση φρυδιών

eyebrow Care 4 - Περιποίηση φρυδιών

Τα φρύδια είναι ένα όμορφο χαρακτηριστικό σε κάθε γυναίκα. Διακοσμούν το πρόσωπο και δίνουν ένταση στα μάτια. Αξίζουν λοιπόν τη φροντίδα και την περιποίησή μας. Ένας καλός και αποτελεσματικός τρόπος είναι το κερί. Μην το εφαρμόσετε μόνες σας! Πηγαίνετε στην αισθητικό σας. Αν είναι η πρώτη σας φορά είναι καλό να ξέρετε κάποιες μικρές λεπτομέρειες.
Πριν επισκεφτείτε την αισθητικό, είναι βασικό να αφήσετε τις έξτρα τρίχες να μεγαλώσουν. Ίσως να νιώθετε μεγάλη αμηχανία και σας καταλαβαίνουμε. Όμως, μόνο έτσι θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από αυτές. Μην μπείτε στον πειρασμό να τις αφαιρέσετε με το τσιμπιδάκι. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να παρατείνετε τον χρόνο αναμονής.
Επίσης, δύο ή τρεις εβδομάδες πριν την επίσκεψη στην αισθητικό, ενυδατώστε καλά το δέρμα σας. Αγοράστε ένα scrub ή φτιάξτε το δικό σας. Να κάνετε συχνά απολέπιση στο πρόσωπο και ιδιαίτερα την περιοχή των φρυδιών καθώς και γύρω από αυτή. Να εφαρμόζετε καθημερινά την κρέμα ημέρας. Να πίνετε πολύ νερό. Η σωστή ενυδάτωση θα μειώσει τον ερεθισμό από το κερί. Ενυδάτωση θα χρειαστείτε και αμέσως μετά την περιποίηση φρυδιών με κερί.
eyebrow Care (1)Ενημερώστε την αισθητικό για οποιαδήποτε θεραπεία ακολουθείτε καθώς και για τα φάρμακα που παίρνετε.
Βρείτε από πριν το σχήμα των φρυδιών που σας αρέσει. Μπορείτε να δείξετε στην αισθητικό κάποια φωτογραφία. Αν δεν ξέρετε τι ακριβώς θα ταιριάζει με το πρόσωπο σας μη διστάσετε να τη ρωτήσετε.
Αφού αποκτήστε το επιθυμητό σχήμα, να το περιποιείστε καθημερινά. Να βγάζετε τις τρίχες καθημερινά ώστε να παραμένουν τα φρύδια άψογα. Μη στέκεστε πολύ μπροστά στον καθρέφτη για να βγάλετε τα φρύδια σας.
eyebrow Care (3)
Συμπεριλάβετε με το μακιγιάζ σας την περιποίηση των φρυδιών. Περάστε τα με το ειδικό βουρτσάκι και δώστε τους χρώμα τονίζοντας το όμορφο σχήμα τους.
eyebrow Care (2)
Μην παραμελείτε την φροντίδα των φρυδιών. Είναι ένα σημείο που οι άλλοι βλέπουν αμέσως σε εμάς.
eyebrow Care (4)Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 21 November 2014