Ιδέες για ένα σύντομο διάλειμμα στη δουλειά

Ideas for a short break at work 1 228x300 - Ιδέες για ένα σύντομο διάλειμμα στη δουλειά

Αν η δουλειά που κάνετε είναι καθιστική και κουραστική, τότε ένα σύντομο διάλειμμα σας είναι απαραίτητο. Πολλές γυναίκες, στο διάλειμμα που έχουν, καπνίζουν ή ασχολούνται με το κινητό τους. Μην πέσετε στην παγίδα να κάνετε το ίδιο. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες και επωφελείς ασχολίες οι οποίες μπορούν να σας αποφέρουν το μέγιστο όφελος. Δείτε μερικές ιδέες που σας προτείνουμε.
Η καθιστική εργασία καταπονεί το σώμα μας. Επομένως, απαιτείται στο διάλειμμά μας να κάνουμε λίγη γυμναστική ώστε να ξεπιαστούμε και να νιώσουμε καλύτερα. Κάντε ασκήσεις για τα χέρια, τα πόδια, τη μέση και τον αυχένα. Μην κάνετε απότομες κινήσεις. Επαναλάβετε τις ίδιες ασκήσεις για δεύτερη φορά.
Ideas for a short break at work (3)
Δέκα με δεκαπέντε λεπτά διαλείμματος είναι αρκετά ώστε να διαβάσετε λίγο από το αγαπημένο σας βιβλίο. Μη ντραπείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο. Φτιάξτε ένα ζεστό τσάι ή καφέ και ταξιδέψτε για λίγο σε έναν ονειρεμένο κόσμο. Αφήστε τις σκέψεις σας στην άκρη και γεμίστε το μυαλό σας με νέες πληροφορίες.
Ideas for a short break at work (2)
Βάλτε ως στόχο σας να πιείτε δύο με τρία ποτήρια νερό στο διάλειμμα. Κατά την ώρα της εργασίας μας είναι δύσκολο να σκεφτούμε πόσο σημαντικό είναι το νερό και ίσως περάσουν ώρες χωρίς να πιούμε ούτε ένα ποτήρι. Γράψτε το σαν υπενθύμιση και συμβάλλετε σημαντικά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σας ακόμη και όταν βρίσκεστε στη δουλειά.
Πάρτε από το σπίτι ένα μικρό κολατσιό. Προτιμήστε ένα φρούτο, ένα υγιεινό σάντουιτς ή μία μικρή σαλάτα. Αποφύγετε να αγοράσετε κάτι από έξω.
Ideas for a short break at work (4)
Μπορείτε επίσης να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια λίγο πιο δυνατά από ότι συνηθίζετε, να κάνετε μία βόλτα στο τετράγωνο ή να βγείτε στο μπαλκόνι και να απολαύσετε την θέα.
Ideas for a short break at work (5)
Υπάρχουν τρόποι ώστε να κάνετε ένα αναζωογονητικό και ωφέλιμο διάλειμμα. Βρείτε τι σας αρέσει και ξεκινήστε αμέσως!
Ideas for a short break at work (1)Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 27 November 2014