Επιλέγουμε το κατάλληλο office look του καλοκαιριού

Spring elegant ensemble with navy air - Επιλέγουμε το κατάλληλο office look του καλοκαιριού

Μπορεί ο καιρός μέρα με την μέρα να μας δείχνει όλο και περισσότερο την καλοκαιρινή του πλευρά και εσύ να σχεδιάζεις τις διακοπές σου χαζεύοντας διάφορα αφιερώματα σε εφημερίδες και περιοδικά, όμως ακόμα δεν έφτασε ο καιρός για να πάρεις την καλοκαιρινή σου άδεια.
Οι υποχρεώσεις είναι αυτές που σε κρατάνε από τις πρώτες αποδράσεις σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως το style σου δε θα έχει την καλοκαιρινή αύρα που του αναλογεί ακόμα και στον εργασιακό χώρο. Το αυστηρό και συντηρητικό ντύσιμο μετατρέπεται σε ένα κομψό αλλά και παράλληλα αέρινο look, το οποίο θα έχει νησιώτικο χαρακτήρα και θαλασσινό αέρα.

Πριν λοιπόν φτιάξεις την βαλίτσα σου, οργάνωσε έτσι την γκαρνταρόμπα σου ώστε να ανταποκριθεί στις καθημερινές σου ανάγκες με τον πιο καλοκαιρινό τρόπο.

1. Βερμούδες

Σίγουρα τα κοντά σορτσάκια είναι απαγορευτικά για την πρωινή σου δουλειά, όμως οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν τα παντελόνια ανυπόφορα. Μία βερμούδα σε μπεζ ή άσπρο χρώμα αποτελεί την ιδανική λύση. Συνδύασέ την με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και ένα μονόχρωμο τοπ.

Clip42 - Επιλέγουμε το κατάλληλο office look του καλοκαιριού

2. Φούστες

Οι φούστες από την άλλη αποτελούν την σωστότερη επιλογή για τον εργασιακό χώρο, ειδικά αν έχουν print σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα. Δώσε επίσης μία extra καλοκαιρινή πινελιά αφήνοντας στην άκρη για λίγο τις κλασσικές σου γόβες και φορώντας στην θέση τους τα πέδιλά σου.

Clip40 - Επιλέγουμε το κατάλληλο office look του καλοκαιριού

3. Φορέματα

Φυσικά τα φορέματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το άρθρο, καθώς είναι το επίσημο ένδυμα του γραφείου. Βέβαια θέλει ιδιαίτερη προσοχή για το ποια φορέματα επιτρέπεται να φοράς ή όχι στην δουλειά. Απέφυγε, τόσο τα πολύ μακριά όσο και τα πολύ κοντά φορέματα, ενώ προτίμησε κλασικά φορέματα σε ίσια ή Α γραμμή που ταιριάζουν στις περισσότερες επιδερμίδες.

Clip23 - Επιλέγουμε το κατάλληλο office look του καλοκαιριού

4. Άνετα παντελόνια

Τα άνετα σαλβάρια μπορούν να αντικαταστήσουν την εικόνα του παντελονιού, με την προϋπόθεση να μην είναι ιδιαίτερα φαρδιά και να συνδυάζονται πάντα από κομψά στοιχεία όπως είναι τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή οι πλατφόρμες και απαραίτητα τα oversize καπέλα.
8490bf7326ba12fc5db1eab0c39847f7 - Επιλέγουμε το κατάλληλο office look του καλοκαιριού



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 14 June 2014