5 εκπληκτικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με ένα μανό

5 amazing things you can do with a nail polish 3 - 5 εκπληκτικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με ένα μανό

Σίγουρα όλες οι γυναίκες έχουμε πολλά μανό σε διάφορα χρώματα σε κάποιο ράφι των καλλυντικών μας. Ξέρουμε ποια χρώματα ταιριάζουν σε κάθε εποχή αλλά και πώς να συνδυάζουμε τα χρώματα τους ώστε να δημιουργούμε εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια μας.
Όμως με ένα μανό μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορούμε να σκεφτούμε, δίνοντας μας έτσι πρακτικές λύσεις που μπορούν να μας βγάλουν από τις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας.

5 amazing things you can do with a nail polish_1

Πολλά από τα κοσμήματά μας μαυρίζουν μετά από λίγο καιρό. Αυτό συμβαίνει γιατί ο αέρας προκαλεί οξείδωση στο μέταλλο με αποτέλεσμα αυτό να αλλάζει χρώμα. Αν θέλουμε λοιπόν να διατηρήσουμε την εικόνα τους, μπορούμε να τα βάψουμε με ένα διάφανο μανό κυρίως στο εσωτερικό τους και θα φαίνονται σαν καινούρια.

5 amazing things you can do with a nail polish_2

Το μανό είναι από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα που μπορεί να έχουμε στην τσάντα μας όταν φύγει πόντος από το καλσόν που φοράμε. Εφαρμόζοντας έγκαιρα μανό στο σημείο αυτό θα γλιτώσουμε από το να καταστραφεί όλο το καλσόν μας και εμείς να ντρεπόμαστε για την εικόνα μας.

5 amazing things you can do with a nail polish_3

Αν έχεις βαρεθεί τα σκουλαρίκια που φοράς κάθε μέρα, τότε μπορείς να περάσεις με ένα μανό της αρεσκείας σου τις πέτρες και τα στρας που έχουν τα κοσμήματα σου ανανεώνοντας έτσι το look σου.

5 amazing things you can do with a nail polish_4

Επίσης αν θες να δώσεις μια extra λάμψη στα χτενίσματά σου τότε αυτό μπορείς να το κάνεις γρήγορα και με απλά υλικά. Βάψε μερικές από τις φουρκέτες με τα πιο έντονα χρώματα των μανό σου, ενώ ακόμα μπορείς να πειραματιστείς και με μερικά πρωτότυπα σχέδια.

5 amazing things you can do with a nail polish_5

Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν θέλουμε να ανοίξουμε γρήγορα κάποια πόρτα τότε δεν μπορούμε να βρούμε ποιο από όλα τα κλειδιά του μπρελόκ μας είναι το κατάλληλο. Για να αποφύγουμε λοιπόν τέτοιες αμήχανες στιγμές μπορούμε να βάψουμε τα κλειδιά μας με διαφορετικά χρώματα ώστε να τα ξεχωρίζουμε εύκολα.
Πηγή: cosmopolitan Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 3 May 2014