Trends 2014 H Γούνα Επιστρέφει δυναμικά

Από τα πιο δυνατά comeback έκανε φέτος η γούνα(αν και ουσιαστικά ποτέ δεν έφυγε από τις ντουλάπες μας) και η αλήθεια είναι πως με τον τρόπο που ξαναήρθε μας άρεσε πολύ.

Δεν υπήρξε φέτος οίκος που να μην συμπεριέλαβε έστω και ως μικρή λεπτομέρεια τη γούνα. Εκτός του ότι είναι ζεστή και εντυπωσιακή η γούνα αντανακλά μια πολυτέλεια, μια κομψότητα και χαρίζει ένα φινετσάτο στυλ στη γυναίκα που την προτιμά.
Πολύχρωμες,patchwork , μονόχρωμες, με σκούρες αποχρώσεις, με πρωτότυπα σχέδια, έντονα animal print ακόμα και ρίγες οι γούνες που παρουσιάστηκαν στις φετινές επιδείξεις μας εντυπωσίασαν για τα καλά!

Τώρα στο δια ταύτα και στο πως θα τα φορέσουμε ή γενικότερα πως θα την ενσωματώσουμε στο στυλ μας. Αν σας φαίνεται υπερβολή να φορέσετε μια γούνα μακριά τότε ποντάρετε σε ένα πανωφόρι με γούνινο γιακά, γούνινα τελειώματα στα μανίκια ή γούνινη κουκούλα! Για εσάς που λατρεύετε τη γούνα τότε η επιλογή μιας oversize γούνας είναι μονόδρομος. Στα αξεσουάρ φέτος θα βρείτε βραχιόλια γούνινα, κολιέ με γούνινα διακοσμητικά ακόμα και Ankle boots με γούνινες λεπτομέρειες στο επάνω μέρος τους.

Για εσάς που θέλετε κάτι πιο κομψό επιλέξτε μια τσάντα με γούνινα στοιχεία σε σκούρα απόχρωση ή ένα στιλάτο γούνινο καπέλο που θα σας χαρίσει στυλ ενώ παράλληλα θα σας ζεστάνει τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα.
Πως θα συνδυάσω τη γούνα για πρωί και πως για βράδυ; Σωστή ερώτηση! Το πρωί όσο περίεργο και αν σας φαίνεται εκτός από τα αξεσουάρ( τα οποία μπορείτε να ενσωματώσετε στην εμφάνισή σας) ένα γούνινο πανωφόρι μπορεί να φορεθεί αν το γενικότερο στυλ μας είναι πιο casual, για παράδειγμα ένα στενό jean με ένα μονόχρωμο τοπ ιδανικά μπορεί να συνδυαστεί με μια xl γούνα και να ολοκληρωθεί με ένα ζευγάρι μπότες ιππασίας. Για να κάνετε το στυλ σας ακόμα πιο καθημερινό προσθέστε μια φαρδιά ζώνη στη γούνα.

Για το βράδυ τώρα δημιουργήστε glam εμφανίσεις χωρίς να πέσετε στην παγίδα της υπερβολής. Μην επιλέξετε μια γούνα με λαμπερά διακοσμητικά( γιατί φέτος αρκετοί σχεδιαστές τόλμησαν να φορτώσουν τη γούνα με τέτοια περιττά στοιχεία) ποντάρετε σε μια πολύχρωμη ή σε μια μονόχρωμη με έντονη όμως απόχρωση γούνα! Φούστες, φορέματα, ολόσωμες φόρμες όλα μπορούν να ταιριάξουν με μια γούνα ή ένα πανωφόρι με γούνινο γιακά. Προσοχή! Μη συνδυάστε με άλλα γούνινα αξεσουάρ καθώς το αποτέλεσμα μόνο κομψό δεν θα είναι.

Αν γυρεύετε statement εμφάνιση τότε συνδυάστε φετινές τάσεις με τη γούνα. Για παράδειγμα συνδυάστε με μια pencil δερμάτινη φούστα, με ένα καστόρινο πουκάμισο ή με ένα κουστούμι για ένα ανδρόγυνο look με έντονο θηλυκό ύφος. Τέλος για επίσημες περιστάσεις γούνινα bolero ή cardigans θα συνοδεύσουν τέλεια το φόρεμα σας!

Η γούνα είναι ένα ιδιαίτερο ρούχο και αν μη τι άλλο η γυναίκα που την φορά οφείλει και να την αναδεικνύει. Μην την κακομεταχειρίζεστε, μην την συνδυάζετε με υπερβολή και μην αγοράζετε γούνες γνήσιες(έχουμε πει ότι προτιμάμε πάντα τις fake)!

Μια ακόμα τάση που σίγουρα δεν πρέπει να αγνοήσετε. Προσθέστε την στη ντουλάπα σας έστω και ως λεπτομέρεια. Κάντε την αναζήτηση σας και βρείτε το κατάλληλο σχέδιο με την κατάλληλα ποσότητα γούνας που αρμόζει στο στυλ σας.



Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 13 November 2013