Διαγωνισμός : Κερδισε υπέροχα κολιέ Glambition

glambition big - Διαγωνισμός : Κερδισε υπέροχα κολιέ Glambition

Η νέα χειμερινή collection του Glambition ανανεώνεται συνεχώς με νέα υπέροχα αξεσουάρ. Η Ελευθερία Παπαδάκη σχεδιάστρια του Glambition δημιουργεί στυλάτα χειροποίητα κοσμήματα που θα αναδείξουν την κάθε σου εμφάνιση.

Στη νέα καλοκαιρινή συλλογή θα βρεις βραχιόλια και κολιέ με μεταλλικές λεπτομέρειες και κρύσταλλα, αλλά και T-shirt και τσάντες. Αν ψάχνεις για ένα statement necklace που θα συμπληρώσει ιδανικά την κάθε σου εμφάνιση στο Glambition θα ανακαλύψεις πολλές προτάσεις σε προσιτές τιμές.

glambition_big

5 super τυχερές φίλες του fashion-style.gr θα κερδίσουν από ένα κολιέ Glambition για να ξεκινήσουν όμορφα το χειμώνα τους!

Η κλήρωση έγινε! Τυχεροί νικητές του διαγωνισμού είναι οι :

 • Domniki Sarri

 • Sonia Bitsakou

 • Ελένη Ρούσση

 • Fotini Mantzoutsou

 • Elizabeth Komninou

 

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό :

 1. Αν δεν είναι ήδη φίλος μας στο facebook γίνε τώρα!
 2. Κάνε like τη σελίδα του Glambition
 3. Γράψε κάτω από αυτή την εικόνα πως θα φορέσεις το κολιέ
 4. Κάνε share την εικόνα
 5. Συμπλήρωσε τα παρακάτω και πάτα Submit

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω των βημάτων που καθορίζονται παραπάνω.
 2. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2013. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 3. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί νικητές.
 4. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για τα δώρα που κέρδισαν και τη διαδικασία παραλαβής με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση και το τηλέφωνο που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορέσει να γίνει η αποστολή του δώρου.
 5. Τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά ένα 48ωρο από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 6. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του fashion-style.gr και στη σελίδα του fashion-style.gr στο facebook σε περίπτωση που είναι ανάμεσα στους νικητές.
 7. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης ή χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν εντός ενός μήνα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
 8. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 9. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού

kerdise-to.gr

www.jaba.gr

ediagonismoi.gr

nethall.gr

e-win.gr

e-contest.gr

tixerakias.com

saveandwin.grΚάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 28 October 2013