Μοντέρνα tops από το fashionspot.gr

tops fashionspot.gr collection 2011 14 228x300 - Μοντέρνα tops από το fashionspot.gr

Το fashionspot.gr είναι το πρώτο Ελληνικό site αφιερωμένο στη μόδα. Δημιουργήθηκε από τρεις νέες γυναίκες για να προσφέρει εύκολες, γρήγορες και έξυπνες αγορές μέσω διαδικτύου. Στο FASHIONSPOT, μπορείτε να βρείτε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, αλλά και επώνυμους σχεδιαστές σε πολύ καλές τιμές.
Ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαν αυτό το site είναι γιατί και οι τρεις εδώ και πολλά χρόνια αγοράζουνε ρούχα και αξεσουάρ από το Internet λόγω έλλειψης χρόνου, εξοικονόμησης χρημάτων και ευρύτητας επιλογών. Παρατηρήσανε πως δεν υπάρχουν ελληνικά site που να προσφέρουν τις επιλογές αντίστοιχων του εξωτερικού. Έτσι αποφασίσανε να δημιουργήσουνε το FASHIONSPOT για να μπορούν οι γυναίκες του σήμερα να ψωνίζουν εύκολα και γρήγορα από το σπίτι τους σε πολύ καλύτερες τιμές από αυτές που θα πλήρωναν σε κάποιο κατάστημα.
Παρακολουθούνε τις τελευταίες τάσεις της μόδας, συμβουλεύονται τους στυλίστες τους και εντοπίζουνε νέους σχεδιαστές. Εισάγουνε ρούχα σχεδιαστών από όλο τον κόσμο αλλά προσφέρουνε και τη δική τους σειρά.Πάρτε μια γεύση από τα tops που θα βρείτε στο fashionspot.gr στις παρακάτω φωτογραφίες.Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 10 August 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *