Χειροποίητα κοσμήματα Majo – συλλογή Chic&Cheap

Majo Chic Cheap 1 - Χειροποίητα κοσμήματα Majo - συλλογή Chic&Cheap

Ένα κόσμημα λέει πολλά γι’ αυτές που το δημιουργούν, αλλά και γι’ αυτές που το επιλέγουν. Στο κομμάτι της δημιουργίας είναι η Μαρία και η Ιωάννα, ή MaJo, όπως βαφτίσανε την κοινή τους προσπάθεια από τα αρχικά των ονομάτων τους.

Αφού αφιερώσαν αρκετά χρόνια στο αντικείμενο των σπουδών τους, την γραφιστική, στη συνέχεια περάσανε και στο κόσμημα, όπως πάντα ονειρεύονταν.

Με πρώτη ύλη τη φιλία τους, την κοινή τους αισθητική αλλά και την αγάπη τους για το κόσμημα, δημιουργούνε μοναδικά χειροποίητα κομμάτια από μέταλλο, χαρτί, ύφασμα, γυαλί, πλεξιγκλάς, ξύλο.

Για αρχή, μας παρουσιάζουν τις τέσσερις πρώτες τους συλλογές, Haute Fashion, Ladies in Waiting, Chic & Cheap, LONEly και μας προσκαλούν να επισκεπτόμαστε συχνά τη σελίδα τους www.majo.gr για να ανακαλύπτουμε  νέα κομμάτια και  νέες συλλογές!

Αγαπάμε τα νέα και φρέσκα δίδυμα και έτσι από το fashion-style.gr σας παρουσιάζουμε τη συλλογή Chic&Cheap η οποία αποτελείται από κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και καρφίτσες.Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 4 May 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *