Γίνε μια star με τα φορέματα από τα celebrityfashion.gr

lebrityfashion 228x300 - Γίνε μια star με τα φορέματα από τα celebrityfashion.gr

Οι άνθρωποι του celebrityfashion.gr βαρεθήκανε να κοιτάζουνε στα περιοδικά μόδας ή την τηλεόραση, όλα εκείνα τα λαμπερά φορέματα των celebrities γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν θα μπορέσουνε να τα αποκτήσουνε.

Αδυνατούνε να καταλάβουνε γιατί κάθε φορά που γίνεται ένας γάμος, πρέπει να δίνουμε τα «τρελά» λεφτά για μια τουαλέτα την οποία και θα δυσκολευτούμε να ξαναβάλουμε σε δεύτερη περίσταση.

Γιατί έπρεπε να νοικιάσουμε το νυφικό των ονείρων μας και να το αποχωριστούμε με μεγάλη μας λύπη αμέσως μετά όταν όλες οι κοπέλες στο εξωτερικό με τα ίδια και λιγότερα χρήματα το αγοράζουν.
Ψάχνουνε, και φέρνουνε ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο εξωτερικό σε ποιότητα άψογη και τιμές καταπληκτικές. Οι κύριοι συνεργάτες τουςς εδρεύουν κυρίως στην Γερμανία με υποκατάστημα στην Αγγλία ενώ τα παιδικά φορέματα έρχονται από Αμερική. Πολλές τουαλέτες όμως γίνονται επίσης σε Ισπανία, Τουρκία και άλλες χώρες.
Πρόκειται για τουαλέτες υψηλής ραπτικής αφού πέρα από τα στάνταρντ μεγέθη και χρώματα μπορούν να γίνουν ακριβώς στις δικές σας προσωπικές διαστάσεις και το χρώμα της αρεσκείας σας!
Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να ράψουνε για εσάς την τουαλέτα που είδατε σε κάποιο περιοδικό ή κάπου αλλού με ίδιας άριστης ποιότητας υλικά στα μέτρα σας. Υψηλή ραπτική σε προσιτή τιμή μόνο για εσάς!Κάνε εγγραφή στο δωρεάν newsletter - Όλα τα νέα στο email σου!

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Μυρτω Παπαδοπουλου on 13 May 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *